Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

είναι νινίδα ή κάτι άλλο;

Recommended Posts

πέρσι τέτοιο καιρό η μικρή μου είχε εμφανίσει νινίδα που έφυγε σε λίγο καιρό.

Τώρα είδα όχι άσπρα αλλά σαν κίτρινα λέπια σε ένα μέρος στο κεφάλι της. Είναι νινίδα;

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Γεια σας

είναι το μωράκι μου ενος μηνός.Εχει γεμίσει το προσωπάκι του και τα αυτάκια του με σπυράκια που έχουν κάτι σαν κρούστα απο πάνω κιτρινωπή.Είναι κάτι σαν εξάνθημα.Αυτο είναι νινίδα; και αν είναι πως θεραπευεται;

Είναι νινίδα μάλλον και θα σου συστήσω κάτι πολύ απλό. Ελαιόλαδο! Θα το βάζεις και θα το αφήνεις όσο περισσότερο μπορείς (και από το πρωί μέχρι το βραδυνό μπανάκι). Σε καμία περίπτωση δεν θα πειράξεις τις κρούστες. Επίσης υπάρχουν σαμπουάν με περισσότερο λάδι όπως ένα της sebamed (δεν ξέρω αν γράφεται έτσι).

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Εμάς δεν μας είχε βοηθήσει καθόλου το ελαιόλαδο. Ίσα ίσα μου είπε ο παιδίατρος ό,τι δεν αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει. Αφού χρησιμοποιήσαμε και βαζελίνη χωρίς αποτελέσματα, πήρα το λαδάκι κατά της νινίδας από την frezyderm. Έκανε θαύματα!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

η δικιά μου είχε κάτι τέτοιο και την πήγα σε ένα δερματολόγο στο μητέρα..

δεν ήταν νινίδα κάπως αλλιώς λεγόταν, μου έδωσε ένα μιγμα που μου το έφτιαξαν στο φαρμακείο...

μου έιπε ότι θα της περάσει τελείως μόλις γίνει έξη μηνών..κα έτσι και έγινε!!

Υ.Γ. είχα δοκιμάσει προηγουμένως όλα τα λάδια και τα προϊόντα για τη νινίδα από το φαρμακείο και δεν γινόταν τίποτε!

και αποθηλασε επιτελους!

Γεια σας

είναι το μωράκι μου ενος μηνός.Εχει γεμίσει το προσωπάκι του και τα αυτάκια του με σπυράκια που έχουν κάτι σαν κρούστα απο πάνω κιτρινωπή.Είναι κάτι σαν εξάνθημα.Αυτο είναι νινίδα; και αν είναι πως θεραπευεται;

Ακριβώς στα ίδια σημεία και μεις, λαδι frezyderm abcc se 1 μιση εβδομαδα όλα οκ, μετα βαζαμε που και που προληπτικα μηπως και.... αλλά δεν ξαναεβγαλε.

0eqUp2.png

Η νινίδα νομίζω πως είναι κατι που βγαζεις στο κεφαλι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Εγώ πάντως θα πηγαινα σε παιδοδερματολόγο.

πέρσι τέτοιο καιρό η μικρή μου είχε εμφανίσει νινίδα που έφυγε σε λίγο καιρό.

Τώρα είδα όχι άσπρα αλλά σαν κίτρινα λέπια σε ένα μέρος στο κεφάλι της. Είναι νινίδα;

και εμεις εχουμε ξαναεμφανισει εδω και καιρο.. υποψιαζομαι οτι ειναι κατι "σαν" τη νινιδα και μαλλον οφειλεται στα σαμπουαν της εχω αλλαξει απο proderm σε Propoline αλλα δεν βλεπω αλλαγη

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Και εμεις το εχουμε ρε κοριτσια αυτο (30 ημερων) και βασικα οχι στα μαλλακια αλλα στο μετωπο μεχρι τα φρυδακια. Σαν λεπια να το χαρακτηρισω ....... τι να πω ... και την φαγουριζουν και τα ξυνει και εχει ενα προσωπακι τωρα κατακοκκινο σαν φραουλιτσα. Εχουμε και τα κοκκινα σπυρακια με την ασπρη μυτουλα. Μα τι να κανουμε μεχρι να παμε 2 μηνων που θα κανουμε εμβολια για να την δει και να μας πει?

εχω ακουσει πως το καλύτερο για τη νινιδα είναι το απλό ελαιόλαδο κ κανένα άλλο χημικό λαδάκι-γιατί οπως κ να το κάνουμε όλο κ κάτι περιέχουν μέσα όλα αυτά τα σκευάσματα...καλό θα ήταν να μην το επιβαρύνουμε το μπεμπε κ με άλλα....

ntRCp3.png