Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ...

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΧΡΩΜΜΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΖΙ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗΣ.ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΜΕΡΕΣ.ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΧΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΦΟΡΗΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΠΤ.ΕΚΑΝΑ 2 ΤΕΣΤ SELF CLEAR ΧΘΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ)ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 2.Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ...ΜΑ ΔΕ ΕΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?:confused:

Διαφημίσεις

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΧΡΩΜΜΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΖΙ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗΣ.ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΜΕΡΕΣ.ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΧΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΦΟΡΗΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΠΤ.ΕΚΑΝΑ 2 ΤΕΣΤ SELF CLEAR ΧΘΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ)ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 2.Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ...ΜΑ ΔΕ ΕΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?:confused:

Κοριτσάκι μου, μη σε παίρνει από κάτω.... Σχεδόν όλες μας έχουμε περάσει περιπτώσεις σαν αυτή. Εγώ απέβαλλα την 6η εβδομάδα για τον ίδιο λόγο. Είναι καλύτερα έτσι παρα ένα μωρό με προβλήματα ή μια διακοπή εγκυμοσύνης σε προχωρημένο στάδιο. Υπομονή και ξανα σε λίγο προσπάθειες. :mrgreen::-D

εγω στην θεση σου θα χαιρομουν .2 αποβολες με φυσιολογικους καρυοτυπους εχω αντε να ψαχνω να βρω τι φταιει κ αποβαλω!!!!

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

η δευτερη αποβολη ηταν 15 γεναρη κ εναν μηνα μετα η μεταλικη γευση ηταν ακομ στο στομα μου μην ανυσηχεις

fSOwp2.png

ersTp3.png

ZOUZOUNITSA ΛΥΠΑΜΕ...ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ADNIHOR ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 15-20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ...ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ:roll:

ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ??ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ?ΑΥΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

Διαφημίσεις

εχω κανει πολλες εξετασειςμεσα σε αυτες κ η θρομβοφιλια πριν την δευτερη εγκυμοσυνη κ μολις ξαναμεινα εκανα ενεσεις αντιπυκτικες.η χρωμοσωμικη ανωμαλια ειναι σχεδον αδυνατον να ξανατυχη εγω ομως δεν ξερω για πιο λογο τα χανω!!!ακομα λιγες εξετασεις μου εμειναν κ βλεπουμε

fSOwp2.png

ersTp3.png

το πρωτο εκανα 2 χρονια να το πιασω το δευτερο 2 μηνες αρα οταν μενεις μια φορα εγκυος ξαναμενεις πιο ευκολα μιλαω απο προσωπικη πειρα υπομονη κοπελια γρηγορα θα ξαναμεινεις εγκυος ειμαι σιγουρη οσο για το αγχος κ γω ειχα πριν μεινω στο δευτερο αλλα εμεινα πολυ γρηγορα

fSOwp2.png

ersTp3.png

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ 2-3 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ:-)

Γεια σου hope@

Επειδή αυτό με την μεταλλική γεύση σε απασχολεί ιδιαίτερα, να σου πω ότι κι εγώ από τον προηγούμενο κύκλο ένιωθα φοβερή μεταλλική γεύση στο στόμα και έλεγα πως είμαι έγκυος....(έκανα απόξεση πριν 5 μήνες περίπου).

Τώρα έχω πάλι αλλά λέω πως το γεννά το σώμα από την υπερβολική΄μου επιθυμία για ένα μωρό.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

ZOUZOUNITSA ΛΥΠΑΜΕ...ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ?

Ναι δυστυχώς, πριν 15 μέρες έγινε. Όμως τώρα ξανα στο ψητό..... Έτσι μου είπε και ο γιατρός μου. Και εγώ, ότι μου πει ο γιατρός μου κάνω.... :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Γι'αυτό το κεφάλι ψηλα.....

Διαφημίσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?ΗΤΑΝ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:mad:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?ΗΤΑΝ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:mad:

όχι,,,,μη του δίνεις καμία σημασία...πέραν το μισάωρου δεν τα κοιτάμε ποτέ...

rQGhp3.png

καλημου,κανε μια χοριακη να βεβαιωθεις...εισαι σιγουρη οτι ο γιατρος σε καθαρισε καλα????γιατι εχω πικρη εμπειρια απο κακο καθαρισμο πριν απο πολλα χρονια,αλλα τωρα εχω τρια υπεροχα παιδια κ ειμαι σε αναμονη για το 4ο...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Όπως είπε η DALIA τα τεστ εγκυμοσύνης δεν τα κοιτάμε ποτέ πέραν του μισάωρου...το γράφει και στις οδηγίες μέσα αν τις δεις πιο προσεκτικά.

Ωστόσο είσαι σίγουρη ότι μηδενίστηκε η χοριακή σου μετά την απόξεση; Κάνε, κορίτσι μου , μια χοριακή....

Από την άλλη αν πρόκειται για εγκυμοσύνη, στη θέση σου θα ήμουν πολύ χαρούμενη...Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ωστόσο είσαι σίγουρη ότι μηδενίστηκε η χοριακή σου μετά την απόξεση; Κάνε, κορίτσι μου , μια χοριακή....

χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω ότι κατεβαίνει σταδιακά...

rQGhp3.png

Εγω απέβαλλα(δεν χρειαστηκε απόξεση) στην 5η βδομαδα, δεν ειχα καν αδιαθετησει, ειχαμε ελευθερες επαφες γιατι που να φανταστουμε ...και εμεινα εγκυος ενα μηνα μετα. Τωρα εχω την κορη μου...ολα θα πανε καλα. Δυστυχως πολλες αναγκαζομαστε να βιωσουμε τετοιες αβασταχτες απώλειες, μα οταν ξαναμεινεις εγκυος θα απαλυνθει ο πονος...τωρα δεν ξερω αν εισαι εγκυος μα κανε υπομονη, οτι ειναι να γινει θα γινει;)

zounitsa...

ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

το οτι προχωρας ειναι πολυ θετικο...:P

Σ'ευχαριστώ πολύ πασχαλίτσα..... Δεν γίνεται να μην προχωρήσεις, αν βάλεις το κεφάλι κάτω, έχασες και το παιχνίδι της ζωής!!!! Καλά αποτελέσματα σε όλες μας.... :lol:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΤΕΣΤ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...ΟΜΩΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΧΕΔΟΣ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΟΥΝΑ...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ :-)AN KAI ΔΥΣΚΟΛΟΥΤΣΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ;)

ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝ Η ΧΡΩΜΜΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ DNA ME TOY ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΘΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ?Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ;)

σου εχουν πει ποια ακριβως χρωμοσωματικη ανωμαλια ηταν???

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Να μην το σκεφτεσαι και να προχωρησεις δεν εχει νοημα φιλεναδα!! ολες εδω η τουλαχιστον οι πιο πολλες εχουν και απο μια ιστορια παρομοια η και χειροτερη να σου πουν και σημερα εχουν τα ζουζουνια τους αγκαλια!!! το ιδιο θα γινει και με σας μην σας βαζει κατω και μια συμβουλη προσπερασε το στη ζωη τιποτα δεν μας χαριζετε απλοχερα για ολα προσπαθουμε το ιδιο και για να αποκτησουμε το παιδακι μας που μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να σου ερθει το συντομοτερο δυνατον!!! ακομα και αυτη τη στιγμη και ας μην εχεις κανει την εξεταση αυτη που σου ζητησε ο γιατρος και ολα να σου πανε τελεια πιστη να εχεις στον εαυτο σου πανω απο ολα οτι ολα γινονται και θα γινουν!!! η ζωη ειναι δυσκολη και γεματη δοκιμασιες και οποιος σου εχει πει οτι θα ειναι στρωμενη με λουλουδια σου εχει πει ψεμματα στην τελικη αν δεν προσπαθησεις δεν δυσκολευτεις δεν το εκτιμα αυτο που σου ερχεται!!! με το καλο να σας ερθει και να σας γεμισει αγαπη το σπιτι σας!!!! μεσα απο την καρδια μου!!!! ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου!!!!! ολα καλα με ενα γερο παιδακι!!!!

Γεια σου hope σου ευχομαι την επομενη φορα να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωράκι. Εγω εχω ενα αγορακι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ολα πήγαν τέλεια. Προσπαθώντας ομως για δεύτερο παιδάκι είχα δυο συνεχόμενες παλινδρομες. Την πρώτη φορα ο γιατρος μου το θεωρησε τυχαίο συμβαίνει λένε σε πολλες γυναικες η φύση να προλαμβάνει όταν υπαρχουν χρωμοσωματικες ανωμαλίες. Την δεύτερη φορα ομως μου προτεινε να κανουμε καρυοτυπο που και εγω πήρα πριν λιγες μέρες αλλα ηταν αρνητικος για χρωμοσωματικες ανωμαλίες. Εχοντας διαβάσει διαφορα και μέσα απο το φορουμ έχω καταλάβει ότι όταν υπαρχουν ανωμαλίες στον καρυοτυπο συνήθως το θεωρουν τυχαιο γεγονος εκτος αν υπαρχει πια μεγάλο ιστορικο με συνεχείς αποβολές. Δεν ξέρω αν σου έτυχε για πρώτη φορά θα σου έλεγα να μη φοβάσαι. Εμένα παντος ο γιατρός μου αφου δεν ηταν χρωμοσωματικές μου είπε οτι πια πρεπει να ψαξουμε άλλα πιθανα αίτια και μου συνεστησε πακετο εξετάσεων για καθ εξιν αποβολές. Αναφέρω τις εξετάσεις σε θέμα που άνοιξα χτες "εξετασεις για καθ εξιν αποβολες και ΙΚΑ". Ολα αυτα μονο απο την προσωπικη μου εμπειρία δεν είμαι γιατρός και να θυμάσαι πάντα πως καθε περίπτωση είναι διαφορετική-ξεχωριστή. Σου εύχομαι και πάλι οτι καλύτερο για το μέλλον.

ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ELENI-KALAM .... ΕΜΑΘΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΤΗΕOLVAS Η ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟ TURNER KAI TO ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (45Χ):cry: ΕΙΝΑΙ ΑΠΌΣΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΕΜΒΡΥΑ:-(

ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ELENI-KALAM .... ΕΜΑΘΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΤΗΕOLVAS Η ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟ TURNER KAI TO ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (45Χ):cry: ΕΙΝΑΙ ΑΠΌΣΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΕΜΒΡΥΑ:-(

Λυπάμαι πολύ.....

Τουλάχιστον βρήκες που να χρεώσεις την απώλεια....είναι πολύ σημαντικό αυτό, γλυκιά μου...

qwlrp3.png