Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παραξενο χομπι??

demi

Recommended Posts

βρε κοριτσια ενταξει το ξερω ειναι κουτσομπολιο κατα βαση αλλα θα το κανω....ξεκατινιαζομαι λοιπον και σας λεω την απορια μου...

χτες πεθανε ενας φιλος του αντρα μου ο οποιος ηταν ο μοναδικος που μας βοηθησε παρα πολυ οταν φτιαχναμε το σπιτι (εγω εγκυος ,ανυπαντρη,καλοκαιρι ζεστη και εγω πηγαινα και στην δουλεια)..ναναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει γιατι ηταν πολυ καλος ανθρωπος παρολο που ηταν μεγαλο ονομα στη θεσ-νικη ηταν απλος και ταπεινος..και ηταν ο μονος που μας βοηθησε στην τρελα που περνουσαμε..

ο αντρας μου δεν μπορεσε να ερθει διοτι ειναι αθηνα και εγω δεν θεωρησα σωστο να παω μονη μου χωρις τον αντρα μου..(διοτι ζουμε και σε χωριο)αν και λογο της βαθειας εκτιμησης που του ειχα θα ηθελα να παω.

καποιοι πολυ κοντινοι μας ανθρωποι ειναι γνωστο οτι ακολουθουν την παροιμια "οπου γαμος και χαρα η Βασίλω πρωτη"και πηγαινουν ακαλεστοι σε ολα τα εγκαινεια καταστηματων,σε βαφτισεις που δεν ειναι καλεσμενοι απλα επειδη τους γνωριζουν φατσικα απο το χωριο...

χτες εγινε το αμιμητο...

την πηρα τηλεφωνο και ελειπε..το βραδυ ξαναπηρα και της λεω που ησουν πηρα αλλες 3 φορες τηλεφωνο....και τι μου λεει?πηγα στην κηδεια..της λεω μα καλα τον ηξερες?μου λεει μα και βεβαια..ρωταω ξανα απο που?

και απαντηση: τον ειδα μια μερα εδω στο σπιτι σας καθως εφευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τωρα η απορια.....Γιατι το κανουν αυτο?????

για να δειξουν οτι γνωριζουν κοσμο?για το life style δηλ?

καλε λυστε μου την απορια γιατι θα παω σε ψυχολογο στο τελος...

Διαφημίσεις

καλε λυστε μου την απορια γιατι θα παω σε ψυχολογο στο τελος...

Τίποτα δεν σ'εχω μάθει τόσο καιρό? Για τα τσάμπα κόλυβα φυσικά.

Ο Θεός να τον αναπαύσει τον άνθρωπο και καλό του ταξίδι.

άστα να πάνε Demi... υπάρχουν διάφοροι lify style τύποί..όπως λές...που πάνε ακόμα και σε γάμους , στα τραπέζια εννοω(μου έχει τύχει... :lol: )αλλα και στα δικαστηρια καθημερινά... :lol::lol::lol:

αλλα αυτό με την κηδεία είναι κάπως... :shock::lol::shock::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καποιοι ανθρωποι το βρισκουν πολυ ενδιαφερον να παριστανται σε κηδειες. Ιδιως οταν καρφακι δεν τους καιγεται για τον αποθανώντα, χηρες, ορφανα, ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον να πανε να δουν ποιος εκλαιγε, ποιος οχι, τι φερετρο καναν του νεκρου, ποσα στεφανια ειχε, αν καναν τραπεζι μετα την κηδεια (τσαμπα φαι) η αν "τσιγγουνευτηκαν" κι εβγαλαν μονο κονιακ και κουλουρακια...

Απορω γιατι σου φαινεται παραξενο Demi μου, δεν εμαθες τιποτα ακομη που λεει και η ξινη Zana;;;

Διαφημίσεις

Απορω γιατι σου φαινεται παραξενο Demi μου, δεν εμαθες τιποτα ακομη που λεει και η ξινη Zana;;;

Επιτέλους αναγνωρίζετε ο τίτλος μου!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μιλ Μερσί.........

Ο Θεος να μας φυλαει ...δεν το ειχα σκεφτει ετσι Jean ....

Τωρα που το καλοσκεφτομαι...μαλον δικιο εχετε..

εγω απλα νομιζα οτι 1. τζαμπα φαγητο...και 2 οτι θελουν να δειχνονται με αυτον τον τροπο οτι εχουν γνωριμιες....

αλλα μαλλον πηγαν και για κουτσομπολιο..ελπιζω να μην ερθουν σπιτι μου γιατι θα τους πεταξω εξω αν αρχισουν σχολια απο την κηδεια του χριστιανου..

παντως εγω αν παθω κατι σας αφηνω μαρτυρες..μην ταισετε και μην ποτισετε ΚΑΝΕΝΑΝ.ουτε μια σοκολατενια ελιτσα μην μοιρασετε....Στεφανια δεν θελω..

μαζεψτε τα λεφτα για καποιο ιδρυμα..αντε μου την δινουν αυτα παρα πολυ......ΜΑ παρα πολυ!

χα χα! εκτος απο αυτο, δεν εχετε δει σε κηδειες ή γαμους, που για να δειξουν οτι ειναι "κολλητοι", λενε ποσο στενη ειναιη σχεση τους, και πηγαμε εκει, καναμε αυτο και τα λοιπα, ενω εχουν να τους δουν κανα χρονο και βαλε.....

Εγω το εζησα απο πρωτο χερι στο γαμο μου που ηρθε και η κουτση μαρια της γειτονια μου ακαλεστη.. τελευταια μερα επιαναν τη μαμα μου και της ελεγαν.. καλε εμας δεν θας καλεσατε.. μας ξεχασατε? (ειχαμε καλεσει καποιους απο τη γειτονια αλλα οχι ολους αυτους που ηθελα μονο) Απο ντροπη η μαμα μου ελεγε διαφορα πχ οτι οτι ειχε δωσει το προσκλητηριο στο μπαμπα μου να το δωσει και θα το ξεχασε μαλλον και τετοια.. και εννοειτε οτι επιαναν τη μαμα μου γιατι αν επιαναν εμενα θα ετρωγαν πορτα και μαλιστα ασφαλειας..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο δικό μου γάμο,ήρθανε δυο ζευγάρια ακάλεστα και μάλιστα από μακρυά επομένως ήρθανε και στο τραπέζι :shock: .

Τότε είχα σκεφτεί πως ήρθανε για να πάρουνε ιδέες για το δικό τους γάμο αφού ήτανε μελλόνυμφοι...νομίζω πως έχω ξανακούσει πως κάποιοι το κάνουν αυτό.

Βέβαια στις κηδείες είναι άλλοι οι λόγοι :?

Διαφημίσεις