Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σίδηρος και Ασβέστιο!!!

Recommended Posts

Αχ κορίτσια εκεί που λέω ότι ηρεμώ εκεί βρίσκω κάτι για να αγχωθώ πάλι:rolleyes:

Λοιπόν, βρίσκομαι στην 12 εβδομάδα και μου είχε πει απο σήμερα η γιατρός μου να ξεκινήσω ασβέστιο και σίδηρο μου είχε γράψει να πάρω 2 κουτιά απο το καθένα, πάω στο φαρμακείο και τα ζητάω και η φαρμακοποιός μου λέει ότι οι γιατροί για το σίδηρο δίνουν 6 κουτία και όχι 2 :(

Γιατί άραγε η δικιά μου είπε να πάρω μόνο δύο????

Αχ δεν είμαι καθόλου καλά .....

Το ραντεβού μου τώρα με την γιατρό το έχω στις 22 του μήνα

Όποια μπορεί ας με βοηθήσει παρακαλώ!!!!!!!!!!!!

Xaritini

Διαφημίσεις

θελεις να πεις πως δεν σου συνταγογραφησε τοσα οσα θα χρειαστεις μεχρι την επομενη φορα που θα σε δει ?? Αν δεν κανω λαθος , νομιζω πως επιτρεπετε μεχρι καποια ποσοτητα για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα , και μετα μπορει να σου ξαναγραψει. ΙΚΑ εχεις?? με το καλο και το μωρακι σου

:lol: smile !!!

Τι εννοεί η φαρμακοποιός?? Μπορείνα σου έδωσε δύο κουτιά για αρχή, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα σου δώσει άλλα...

Τσάμπα σε αγχωσε η φαρμακοποιός νομίζω...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

και εγω ετσι θυμαμαι . Δεν μπορεις να γραψεις στο βιβλιαριο μεγαλη ποσοτητα . Αμα αν δεν κανω λαθος καπως το ρυθμιζαμε με τον φαρμακοποιο , δηλαδη που εδινε την ποσοτητα για 1 μηνα , και του εφερνα μετα την συνταγη , καπως ετσι , απλα για να μην τρεχουμε περα δωθε . Γιατι αγχωθηκες ???

:lol: smile !!!

Διαφημίσεις

Kalimera se oles!!!!

Katarxin sas euxaristo gia tis ameses apantiseis sas:D

Eilikrina den xeor gia pio logo mou to eipe auto i farmakopoios pantos ontos ligo prin teleioso ta 2 paketa sidirou tha exo xanadei tin giatro mou , epomenos auto me kathisixazei!!

H giatros mou den einai sunevivlimeni me to IKA kai prepei na pao sto mitera kai paidiou

Pantos xilia euxaristo me voithisate para polu!!!!

Euxomai se oles mia uperoxi egumosuni:-P

Xaritini