Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Aντεχει το μωρο τη δεξιωση???

annita

Recommended Posts

Γεια σας!

Κανονιζω και εγω οπως ολες σας τη βαφτιση της μικρης μας για το Σεπτεμβρη. Ομως αυτο που με απασχολει, εκτος του πως δε θα μας φυγει μια περιουσια για το τραπεζι μετα, ειναι και εαν η μικρη θα αντεξει μετα το μαρτυριο της βαφτισης και ενα τραπεζι.. Θα ειναι ενοσ ετους τοτε οποτε θα καταλαβαινει κιολας.. Περιμενω συμβουλες και αποψεις!

annita

Διαφημίσεις

anita, απο προσωπικη μου πειρα, τα μικρούλια μετα τη βαφτιση ειναι τόσο ξεθεωμένα, που κοιμουνται για ώρες στο καρότσι, κι έτσι δεν καταλαβαίνουν και πολλά απο το τραπέζι... Κι αν δεν κοιμηθουν, απλα πανε απο αγκαλια σε αγκαλια νυσταγμενα..

anita, απο προσωπικη μου πειρα, τα μικρούλια μετα τη βαφτιση ειναι τόσο ξεθεωμένα, που κοιμουνται για ώρες στο καρότσι, κι έτσι δεν καταλαβαίνουν και πολλά απο το τραπέζι... Κι αν δεν κοιμηθουν, απλα πανε απο αγκαλια σε αγκαλια νυσταγμενα..

H άποψή μου είναι ότι το τραπέζι και ο συνηθως χορός που ακολουθεί την βάφτιση είναι για να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι και όχι το παιδι και τα άλλα προσκεκλημενα παιδιά.

Μια φορά βαφτ'ιζεται και μια φορά είναι τα πρώτα του γενεθλια οκ!

Ομως το θεμα είναι να περασουν καλα τα παιδιά και ναχει υπέροχες ανμνήσεις!

Μπορεί οι συγγενείς να θελουν να χορεψουν ηπειρώτικα και νησιώτικα το θέμα είναι το μωράκι σου και τα πιτσιρίκια τι θελουν

Η άποψή μου είναι να διοργανώσεις όλη την βάφτιση σαν να διοργάνωνες γενεθλια.

Στην δικη μου περίπτωση τον βαφτισα μεγαλύτερο -2,5 χρονων- και περασε πολυ όμορφα ούτε κλάμμα ούτε τίποτα. Καναμε και τραπέζι σε ταβέρνα αλλα με παιδικό πάρτυ όχι πάρτυ παππούδων!

αυτα ελπίζω να βοήθησα και να μην σπέρνω...διχονοια με γονείς και συγγενείς.

Εγω τη βαφτισα ενος και κατι. Κουραστηκε τοσο πολυ στη βαφτιση που κοιμηθηκε στο καροτσι λιγα λεπτα μετα την αφιξη μας στο κεντρο και δεν ξαναξυπνησε παρα μονο οταν την βαλαμε στ' αμαξι για να φυγουμε. Ολα σχεδον τα παιδια το ιδιο κανουν. Φροντισε να βρεις μια γωνιτσα που να υπαρχει καλος εξαερισμος (αν ειναι κλειστος ο χωρος) και ασ' το να ριξει υπνους!!

ετσι ακριβως μην ανησυχεις δεν εχουν αναγκη :?:?

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Διαφημίσεις

Πιστεύω πως εξαρτάται από το παιδί. Εγώ βάφτισα τον γιό μου 6,5 μηνών και δεν κοιμήθηκε.... Βέβαια δεν έκανα τραπέζι, γιατί το θεωρώ ανούσιο, αλλά πήγαμε με τους γονείς για φαγητό και ο μικρός το μάτι γαρίδα....

Δεν είμαι υπέρ του γλεντιού γιατί θεωρώ πως με το μυστηριο ταλαιπωρείται αρκετά το καημένο το παιδακί και πρέπει μετά να περνά κι από αγκαλιά σε αγκαλιά γιατί όλες ο θείες θα θέλουν να το δουν, να το πάρουν αγκαλιά κλπ?

Άσε που αυτές οι καταστάσεις όντως δεν γίνονται για τα παιδάκια, αλλά και οι μεγάλοι πόσο θα διασκεδάσουν όταν θα έχουν να κυνηγούν τα βλαστάρια τους πέρα-δώθε?

Σημειώνω ότι εκφράζω προσωπική άποψη - ως μάνα ενός υπερκινητικού τρίχρονου που μόνιμα όπου κι αν πάω τον κυνηγάω ΣΥΝΕΧΕΙΑ..... :?:x

Καθίστε κορίτσια γιατί τρελαίνομαι!Σίγουρα θα σκεφτώ την γκρίνια που μπορεί αν έχει το μωρό μετά το μυστήριο αλλά θα σκεφτώ ότι κι έγω θέλω να το χαρώ.Εγώ θα κάνω την βάπτιση στις 14/6 και μετά θα ακολουθήσει γλέντι και το κάνω πρώτα για μένα και μετά και για τις γιαγιάδες και για τους συγγενείς.Θέλω να μοιραστώ την χαρά αυτή μαζί τους.Μπορεί να ταλαιπωρηθεί λίγο,το καταλαβαίνω.Εγω που τρέχω σαν τον Βέγγο για την μπέμπα-και για τον γιο μου(7 ετών)-δεν δικαιούμαι να το γλεντήσω;Ας κλάψει και λίγο θα κάνει ομορφα μάτια!!!!!!!!!!

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Παντως εγω σκεφτομαι να το κανω κοντα στο σπιτι μας ωστε να μην εχουμε και τη διαδρομη. Ασε που οι γονεις μου στην χειροτερη θα την πανε σπιτι..

annita

και εμενα το κεντρο θα ειναι κοντα στο σπίτι μου . Εμενα γκρινιαζει μονο οταν θελει να κοιμηθει , θα την κοιμησω στο καροτσι και πιστευω όλα καλα να πάνε .

Ασε που για να κοιμηθει θελει τερμα την μουσικη :lol::lol: γιαυτο και εγω θα εχω Ζωντανη μουσικη :lol:

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

αυτος ειναι και ο λογος που τελικα αποφασισα να μην κανω βαφτιση και γεννεθλια μαζι (15/6)... να κοιμαται στο 1ο κερακι ή στη χειροτερη να κλαιει και να γκρινιαζει... οχι δεν το θελω ουτε για μενα ουτε για τον πριγκιπα μου!!

και μαλιστα αυτος ειναι και ο λογος που ειμαι υπο σκεψη αν θα κανω catering στο προαυλιο ή τραπεζι σε κεντρο... ή να παρω συγγενεις και νονα καπου ποιο ησυχα :?

Παντως εγω σκεφτομαι να το κανω κοντα στο σπιτι μας ωστε να μην εχουμε και τη διαδρομη. Ασε που οι γονεις μου στην χειροτερη θα την πανε σπιτι..
νομιζω πως για σας ειναι πολυ καλη και βολικη λυση αυτη! αντε με το καλο!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Χαιρετω την ωραια παρεα σας.Να μας ζησουν τα μωρακια μας.Ηθελα να σας ρωτησω,οταν λετε κοιμουνται στο καροτσι στο κεντρο,δεν τα ενοχλει η ζωντανη ορχηστρα η η δυνατη μουσικη?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...