Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαπτιστικά για αγοράκι!

ANNA27!

Recommended Posts

Έχω φάει τα μάτια μου στο νετ καιρό τώρα για σάιτ με ωραία βαπτιστικά και δε βρίσκω τίποτα! και καλά τα κοριτσίστικα είναι τέλεια παντού! αλλά τα αγοράκια σε αυτό το θέμα είναι πολύυυυυυυυ ριγμένα!!! που να ψάξω για αγορίστικα βαπτιστικά που να μην έχουν αρκουδάκια, άγκυρες και αστερίες;;;;να μην είναι άκομψες σαλοπέτες και παλιομοδίτικα σακάκια, με γιλέκα, αλυσιδίτσες, να μη ντύσω δηλαδή το παιδί μου σα το Φιλέα Φογκ στο Γύρo του κόσμου σε 80 ημέρες;;;;;

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Αν βρεις αυτό που λες ειδοποίησέ με :D.

Εγώ όπως και στον πρώτο μου γιο θα καταλήξω σε καταστήματα με απλά ρούχα θα βρω κάτι πρακτικό και γουστόζικο και τέλος.

Κι αν μας παρεξηγήσουν σκασίλα μας :lol:

μιλάτε μόνο για ρούχα ή γενικά όλο το πακέτο;

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Ομοιοπαθούσα και εγώ! Αφήνω το ένα μωρό στη μάνα μου, το άλλο στο καρότσι και γυρίζω στα μαγαζιά! Η νονά μας μένει μακριά, οπότε κάνουμε έρευνα αγοράς η καθεμία μόνη και μετά τα συζητάμε. Λοιπόν στον μεγάλο μου, είχα πάρει ωραία και απλά ρουχαλάκια απο το Αν Αγαπάς στην Παλλήνη (αλλά είναι αρκετά ακριβό). Το site ειναι http://www.an-agapas.gr

Σήμερα πήγα στα allouette και έχει χαριτωμένα ρουχαλάκια, και πιο κυριλέ και πιο απλά.

Περιμένω και εγώ τις προτάσεις σας, κορίτσια!

ας βρούμε τα ρούχα πρώτα και βλέπουμε μετά....ας αρχίσουμε δηλ από κει για να κινηθούμε μετά και σε χρωματισμούς....

έχεις δίκιο frosobal κι εγώ αν δε βρω κάτι θα στραφώ στα κανονικά ρούχα που θα φορεθούν και περισσότερο. και ποιος θα μας παρεξηγήσει; σιγάααααα

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

και η δική μας η νονά είναι μακριά....στη Χίο! τρέχα γύρευε δηλ.

απ το αν αγαπάς είχα σταμπάρει ένα σύνολο με κοντό παντελόνι και τραγιάσκα σε μπλε σκούρο με λευκό αλλά τώρα το βγαλε απ το σάιτ, μη κάνω και τόσο δρόμο τζάμπα!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

εγώ σε 4 δικές μου βαπτίσεις κ σε καμιά δεκαριά ανηψιών μου προτίμησα να πάρω όλο το πακέτο από μαγαζί!!! κ όπως ξαναπεριέγραψα μείναμε όλοι ικανοποιημένοι από την ποιότητα!!!τέλεια συνδυασμένο όλο το πακέτο με άριστα υλικά κ όμορφα ρούχα!!! το 500αρι όμως το διαθέσαμε!!! όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να στείλω στοιχεία!

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

το 500αρι καλό μου φαίνεται, εμείς έχουμε και 2 νονές. ας είναι ό,τι να ναι αρκεί να ναι ευπαρουσίαστο και ευκολοφόρετο και κάποιες φορές ακόμα.....αν θες στείλε μου ένα πμ σε παρακαλώ κι αν έχει και σάιτ ακόμα καλύτερα....με 2 παιδιά δύσκολες οι μετακινήσεις

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

πολύ ωραία είδα στο περιοδικό γέννηση βάφτιση που ξεφύλιζα χθές στα νεονάτο. Απλά σε λευκό με λίγο μπλέ και κόκκινο και στα lapin αλλά ήταν όλα gf ferre και ήταν τζισ. Βρήκα όμως στα στοκ στις μισές τιμές. Τα lapin stock στο Περιστέρι και στο empoli outlet στα guy laroche το πακέτο βάφτισης το είχαν 300 και έφεραν τώρα τα καλοκαιρινά χθές τα τακτοποιήσουν. Σε πολλά καταστήματα έχει όλα 50% και τώρα είναι ευκαιρία να πάρει κάποιος δεν χρειάζεται να είναι σέτ με τα λαδόπανα κλπ και εγώ το μετάνιωσα που έβαλα την νονά στο πρώτο και τα πήρε σετ από την lapin και πλήρωσε 1000 ευρώ και τι τα έκανα τα ρούχα τα φοέσαμε αλλά τις πετσέτες και τα λαδόπανα κλπ τζάμπα λεφτά στο otlet έχει λαδόπανα πετσέτες μαρτυρικά κεράκια όλα σετ ωραιότατα και στο εν τρίτο της τιμής θα πω στους νονούς να τα πάρουν από εκεί γιατί είναι κρίμα τζάμπα λεφτά.

k4xS.jpg

Διαφημίσεις

To ιδιο προβλημα εχω κι εγω κοριτσια,τελικα τα αγορακια ειναι οντως πολυ ριγμενα,εχετε δικιο!!

Προς το παρον στο νετ σε σχετικα καλες τιμες βρηκα αυτα,

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=2_18&page=2&products_id=9085

κι αυτο.....

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=4423_4677_6162&products_id=17757

ειναι απλα βεβαια και δεν ξερω κατα ποσο θα βρω παρομοια σ αυτη την τιμη στην Ελλαδα....απ οτι βλεπω ομως οι τιμες ειναι φωτια!!

Σε μια συγκριση που εκανα και με τις τιμες εδω (Σουηδια) το σαιτ αυτο εχει μεγαλες διαφορες!!

Το δευτερο δεν το εχει στο στοκ,τους εστειλα ομως μνμ και μου απαντησαν οτι μολις θα το εχουν θα μου στειλουν μνμ.

Εμεις θα βαφτιστουμε Ιουλιο στη Λινδο (Ροδο) και εκεινη την εποχη οι θερμοκρασιες αγγιζουν 40 και πανω οποτε ψαχνω κατι απλο και δροσερο συγχρονως...

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Έχω φάει τα μάτια μου στο νετ καιρό τώρα για σάιτ με ωραία βαπτιστικά και δε βρίσκω τίποτα! και καλά τα κοριτσίστικα είναι τέλεια παντού! αλλά τα αγοράκια σε αυτό το θέμα είναι πολύυυυυυυυ ριγμένα!!! που να ψάξω για αγορίστικα βαπτιστικά που να μην έχουν αρκουδάκια, άγκυρες και αστερίες;;;;να μην είναι άκομψες σαλοπέτες και παλιομοδίτικα σακάκια, με γιλέκα, αλυσιδίτσες, να μη ντύσω δηλαδή το παιδί μου σα το Φιλέα Φογκ στο Γύρo του κόσμου σε 80 ημέρες;;;;;

Aννα27 καλύτερη περιγραφή δεν μπορούσα να φανταστώ!!!!!!!χα,χα,χα και εψαχνά και εγώ λόγια για να περιγράψω την..κακογουστιά.........

Το Πάσχα θα βαπτίσω τον μπέμπη μου και με μια μικρή έρευνα αγοράς που καναμε με την νονά δεν βρίκαμε κάτι αξιόλογο.......τωρα η νονά μας δεν ξέρω ακόμη σε τι θα καταλήξει......Πάντως τον Ιούνιο που θα γίνω εγώ νονά θα διαλέξω ρουχαλάκια από κατάστημα ρούχων και όχι από βαπτιστικά...και ξέρω σίγουρα πως και η μαμά του μωρού που θα βαπτίσω έχει ακριβώς την ίδια γνώμη με εμένα........

Αχ...βρε Αννα ακόμα γελάω......Φιλέας Φογκ......χα,χα,χα...τέλειο!!!!!!Θα στο κλέψω και θα το λέω και εγώ.......

Και γω κοριτσια βαφτιζω το αγορακι μου τον Ιουνη και ψαχνω κατι σε πιο απλο στυλ, δεν μπορω τα σακακια και τις γραβατες, ελεος!!! Πηγα σημερα στο LAPIN, εχει φερει πολυ ομορφα ρουχαλακια, το σετ κομπλε (με λαμπαδες, κουτια, πετσετες κτλ) γυρω στα 700 ευρω...Εαν δεν παρεις το μπουφανακι και μεινεις μονο στο παντελονι πουκαμισο, γλιτωνεις 130 ευρω! Θελω να παω και στο στοκ να δω τι εχουν και κει...

πολύ ωραία είδα στο περιοδικό γέννηση βάφτιση που ξεφύλιζα χθές στα νεονάτο. Απλά σε λευκό με λίγο μπλέ και κόκκινο και στα lapin αλλά ήταν όλα gf ferre και ήταν τζισ. Βρήκα όμως στα στοκ στις μισές τιμές. Τα lapin stock στο Περιστέρι και στο empoli outlet στα guy laroche το πακέτο βάφτισης το είχαν 300 και έφεραν τώρα τα καλοκαιρινά χθές τα τακτοποιήσουν. Σε πολλά καταστήματα έχει όλα 50% και τώρα είναι ευκαιρία να πάρει κάποιος δεν χρειάζεται να είναι σέτ με τα λαδόπανα κλπ και εγώ το μετάνιωσα που έβαλα την νονά στο πρώτο και τα πήρε σετ από την lapin και πλήρωσε 1000 ευρώ και τι τα έκανα τα ρούχα τα φοέσαμε αλλά τις πετσέτες και τα λαδόπανα κλπ τζάμπα λεφτά στο otlet έχει λαδόπανα πετσέτες μαρτυρικά κεράκια όλα σετ ωραιότατα και στο εν τρίτο της τιμής θα πω στους νονούς να τα πάρουν από εκεί γιατί είναι κρίμα τζάμπα λεφτά.

Μελινα, σε ποιο Empoli εχει στοκ Guy Laroche? Στο Περιστερι ή στη Νεα Ιωνια? Αποτι εχω δει στα μαγαζια, το σετακι των ρουχων πωλειται ολοκληρο και εχει γυρω στα 300 ευρω, ενω στην Lapin αγοραζεις οτι θελεις, μπορεις δηλαδη να αφαιρεσεις τη γραβατά, το καπελο ή το μπουφαν εαν δεν τα θελεις...

tnOzp3.pngnW9ip3.png

και από χρώματα παιδιά τι παίζει; νομίζω πρενατάλ και λαπεν επιμένουν στο σιελάκι ή μπεζουλί!

δεν είδα g.laroche στο empoli περιστερίου....

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

τι να πω βρε κλάρα μου! είναι δυνατόν! σετ με φουλάρια στο λαιμό!!!

(άσχετο το τελευταίο σου βαπτίζεις; είναι μικρούλι και το δικό σου....θα χεις μια εμπειρία όμως ε;)

σόρρυ κιόλας το γούστο είναι υποκειμενικό παιδιά...

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κοριτσια ξερω ενα σαιτ που εχει ωραιες και φθηνές μπομπονιέρες θα μπειτε google θα αναζητησετε narlis καβαλα και μπειτε αριστερα στην κολεξιον παρισις εχει πολυ καλες μπομπονιερες και οικονομικές για ρουχα οσο κοιταξα δεν ενθουσιαστηκα με κάτι..

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

στο empoli στην Ν Ιωνία στο υπ΄πογειο στα παιδικά έχει guy laroche απ' ότι μου είπαν εκεί οι κυρίες μπορείς να πάρεις ότι θέλεις και να κάνεις μόνη τα σετ και αν θέλεις και κάποιο θέμα μπορουν να στα φτιάξουν όλα έτσι δηλαδή εαν θέλεςι κοχυλάκια πχ στην λαμπάδα θα κάνουν το ίδιο στα κεράκια στο μπουκάλι με το λάδι κλπ.

k4xS.jpg

τι να πω βρε κλάρα μου! είναι δυνατόν! σετ με φουλάρια στο λαιμό!!!

(άσχετο το τελευταίο σου βαπτίζεις; είναι μικρούλι και το δικό σου....θα χεις μια εμπειρία όμως ε;)

σόρρυ κιόλας το γούστο είναι υποκειμενικό παιδιά...

Το 4ο παιδάκι μου βαπτίζω το Πάσχα έχω και άλλο ένα αγόρι που και πριν απο 9 χρονια που το βαπτίσαμε το ίδιο προβλημα αντιμετωπίσαμε......λες και δεν πέρασε μια μέρα....για τα κορίτσια δεν ξέρεις ποιό να διαλέξεις...για τα αγόρια αστο.....να δούμε τι θα κάνουμε.....

γι αυτό προσανατολίζομαι σε σπαστά κομμάτια ό,τι μ αρέσει από κάθε κατάστημα. δε ξέρω αν θα δεχτούν βέβαια να μου τα πουλήσουν ξεχωριστά. και μάλλον ρούχα κανονικά κι όχι βαπτιστικά. όσο τα χαζεύω στο νετ δηλ εκεί καταλήγω κι εγώ.

2 και 2 τα χεις τέλεια! να δούμε εγώ πότε και αν...άντε βάλε κανα τίκερ! είστε το είδωλό μου εσείς με τα πολλά παιδάκια!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Ριξτε μια ματια στο αν αγαπας,εχουν φερει καινουρια ρουχα και ειναι ολα τους ομορφα και απλα.Οι τιμες ειναι λιγο τσουχτερες,κυμαινονται γυρω στα 250 εβρω το σετακι.......

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Καλημέρα! Πήγα χτες και είδα ρουχαλάκια στο wrap στο Κολωνάκι. Εχει πολύ ωραία ρουχαλάκια για αγοράκια, απλά και πρωτότυπα και πολύ καλές τιμές! ¨Εχω ενθουσιαστεί!

Θα πάμε από βδομάδα με τη νονά μας να τα κλείσουμε! Εχει επίσης πολύ ωραίες λαμπάδες, κουτιά και πρωτότυπα μαρτυρικά!

Βρε κορίτσια έχω μια απορία τι ακριβώς είναι τα μαρτυρικά ????????Το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά στην περιοχή που ζούμε δεν το έχουμε αυτό το...έθιμο ...εμείς προσφερουμε την μπομπονιέρα(που την πληρώνει η νονά ή μισές-μισές με την μαμα ) και το γλυκάκι(που το πληρώνει η μαμα).........δεν φτάνει τόσα έξοδα για μία βάπτιση συν τα μαρτυρικά???και ποιος ο σκοπός τους?????

Ρωτώ ετσι για να μου λυθεί η απορία .......

γι αυτό προσανατολίζομαι σε σπαστά κομμάτια ό,τι μ αρέσει από κάθε κατάστημα. δε ξέρω αν θα δεχτούν βέβαια να μου τα πουλήσουν ξεχωριστά. και μάλλον ρούχα κανονικά κι όχι βαπτιστικά. όσο τα χαζεύω στο νετ δηλ εκεί καταλήγω κι εγώ.

Το μόνο που με προβληματίζει στα σπαστά κομμάτια που δεν έιναι βαφτιστικά, είναι μήπως τυχόν τα φοράει και κανένα άλλο παιδάκι στη βάφτιση μας και ντροπιαστούμε....

Κι εγώ πέρισυ κανονικά ρουχαλάκια είχα αγοράσει για το μικρό από τα lapin. Το μόνο που δυσκολεύτηκα να βρω ήταν ολόλευκο καπελάκι, αλλά βρήκα τελικά σε άλλο μαγαζί. Είναι πολύ πιο οικονομικά από τα βαφτιστικά, πιο όμορφα και ξαναφοριούνται.