Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Για να δείτε τον κατάλογο oriflame, για να παραγγείλετε προϊόντα ή να γίνετε μέλος επισκεφτείτε

edit admin

Edited by Συντονιστής Συζητήσεων
Διαφήμηση

Διαφημίσεις

μια φορα υποχρεωθηκα να αγορασω τα oriflame απο μια φιλη που ηταν dealer και τα θεωρω απαραδεκτα...να προσθεσω το γεγονος οτι εγιναν τοσο φορτικοι που στο τελος μαλωσαμε με την κοπελα η οποια ειχε φαει τετοια πλυση εγκεφαλου για να πουλησει...

ως που στο τελος σταματησε αυτην την δουλεια και ξαναμιλησαμε..

μια φορα υποχρεωθηκα να αγορασω τα oriflame απο μια φιλη που ηταν dealer και τα θεωρω απαραδεκτα...

Την ιδια αποψη εχω και'γω γι'αυτα τα προιοντα...

Μια φορα τα δοκιμασα και εκτοτε,ουτε ξανα....

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Την ιδια αποψη εχω και'γω γι'αυτα τα προιοντα...

Μια φορα τα δοκιμασα και εκτοτε,ουτε ξανα....

Και σε εμένα το ίδιο συνέβη…

Πριν μερικά χρόνια μπήκα να αγοράσω 2 σκιές που είχα δει σε ένα κατάλογο και επειδή ήθελα να πάρω και άλλα χρώματα και είδη, μου σύστησαν να γίνω μέλλος για να έχω έκπτωση. Μετά με παίρνανε τηλέφωνο συνέχεια και με ενοχλούσαν. Μου έστειλαν και ένα κουτί με τα είδη τους στο σπίτι χωρίς να με ρωτήσουν, για να το αγοράσω και να γίνω dealer τους. Όπως μου το έστειλαν, έτσι το έστειλα πίσω. Και τελικά τα προϊόντα ήταν απαράδεκτα για την τιμή που τα πουλούσαν και σε ποσότητα μηδαμινά.

Από τότε απʼ όσο ξέρω, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα με την oriflamme άλλα εγώ το μάθημα μου το έχω πάρει και δεν τη ξαναπατάω.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Σχετικά είναι όλα. Για άλλους μπορεί να κάνουνε για άλλους όχι. Εγώ έγινα πρόσφατα μέλος μέσω internet. Ούτε με ενόχλησε κανείς από τότε ούτε τίποτα. Μάλιστα χάζευα ένα βράδυ τα προϊόντα και παρήγγειλα ένα αφρόλουτρο, ένα άρωμα, ένα σαμπουάν, ένα μαλακτικό και μία παλέτα με 4 Λιπ-γκλος που τα είχε σε προσφορά. Συνολικά πλήρωσα πλήρωσα μαζί με τα μεταφορικά 13,10 ευρώ. Θα μιλήσω μόνο για το αφρόλουτρο που έχω δοκιμάσει από αυτά που πήρα και το άρωμα. Το αφρόλουτρο ήταν ένα κοινό αφρόλουτρο με διακριτική μυρωδιά. Το άρωμα που δοκίμασα μου άρεσε πολύ και κράτησε αρκετά. Μάλιστα άρεσε και στον άντρα μου που έχει ένα θέμα με τα αρώματα. Ελαφρύ και δροσερό. Τα υπόλοιπα που πήρα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.

Διαφημίσεις

Φίλη μου το ότι γράφτηκες μέλος σε ένα site γονέων όπως είναι το parents και το 1ο σου θεμα είναι η oriflame δυστυχώς εμένα και πολλές άλλες μας κινεί υποψίες διαφήμισης οι οποία απαγορεύεται... Και δυστυχώς θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κυρίες για την ποιότητα και την πίεση μιας και έκανα ένα φεγγάρι προσπάθεια με τη συγκεκριμένη εταιρία.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png