Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως να βάλω τις δίδυμες στο πάρκο?

Recommended Posts

Εχω δυο διδυμες κορες περιπου 8 μηνων και δεν ξερω πως να τις εχω στο παρκο. κανουν ακουσιες κινησεις και χτυπιουνται κατα λαθος και κλαινε. νατις εχω ποτε την μια και ποτε την αλλη? τι να κανω?

age.png

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο αλλα ξεχασα να αναφερω πως δεν εχω χωρο.γενικα μετα την ελευση τους το σπιτι ειναι ασφυκτικα γεματο!!!

age.png

Nα τα βαλεις μαζι και να βγαλεις τα βαρια επικινδυνα παιχνιδια ωστε να μην χτυπισουν (δλδ αν εχεις μεσα λουτρινο οσο και να το χτυπανε ...δεν θα χτυπισουν..)

Εγω τα ειχα απ την αρχη μαζι μεσα στο παρκο....και επαιζαν ...αλλα προσεχα τα παιχνιδια τους

Κι εγώ μαζί τις έβαζα...αν είχαμε και δυο πάρκα αλίμονό μας:D

Τις έβαζα στις άκρες και ανάμεσά τους τα παιχνίδια.8μηνών δε θυμάμαι να ασχολούνται και πολύ η μια με την αλλη,παρα μόνο με τα παιχνιδάκια τους.

Εντάξει καμιά κλωτσίτσα μπορεί να έπεφτε που και που αλλά δε θυμάμαι να συνέβει ποτέ κάτι ακραίο.

Διαφημίσεις

χωράνε 2 παιδιά στο πάρκο; μηπως να εστρωνες μια κουβερτα και να καθονταν επάνω; εδω ενα εχεις και δεν της φτάνει ο χώρος...

age.png

Θέλετε να πείτε ότι υπάρχουν παιδιά που κάθονται στο πάρκο :mrgreen::confused:

Εντάξει, το ένα μου ήταν Ταλιμπάν και δεν υπήρχε περίπτωση να καθίσει. Το άλλο, ίιιιιισως και να καθόταν για λίγη ώρα κάθε φορά. Πάντως δεν χρειάστηκε σε κάτι το πάρκο. Από 6 μηνών τα είχα σε χαλάκι στο πάτωμα και 9 μηνών αλώνιζαν το σπίτι μπουσουλώντας. Μπάνιο δικό μου βέβαια και οτιδήποτε απαιτούσε να χάσω τα παιδιά από τα μάτια μου για κάποια ώρα, έκανα όταν ήταν και ο σύζυγος στο σπίτι.

Θα έβαζα φωτογραφίες αλλά...βαριέμαι:oops:

Κάθισαν αρκετούς μήνες αλλά όχι ότι εγώ τις έβαζα και εξαφανιζόμουν...

Με ήθελαν μαζί και καθόμουν από πάνω...

Μια χαρά χωρούσαν,γιατί όχι;Από μωρά που τις έβαζα ξαπλωμένες,λίγο πριν καθίσουν δηλαδή, μέχρι που άρχισαν το περπάτημα.

Τώρα το πάρκο "φιλοξενεί" τα παιχνίδια...Αλλά καμιά φορά που μάλλον βαριούνται πολύ θέλουν να μπούνε μέσα,να το αδειάσουν:D

Ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις πολυ πολυ!!:D:D

βεβαια συνεχιζουν να μην θελουν να καθησουν ωρα αλλα καθονται καπως περισσοτερο. Πρεπει να καθησουν γιατι δεν μπορω αλλιως να κανω τιποτα στο σπιτι ουτε να μαγειρεψω:confused:καταλαβαινετε βεβαια ολες ποσα πραγματα εχει να κανει μια μαμα με διδυμα κυριως απο πλυσιμο σιδερωμα:twisted:

θα το παλεψω φυσικα γιατι δεν εχω περιθωρια..:wink:

age.png

Εγώ έβαζα μαξιλάρια στις δύο μικρές πλευρές, και τα κάθιζα αντικρυστά και μεταξύ τους παιχνίδια. Κρεμούσα και παιχνιδάκια από το δίχτυ, και καθόντουσαν αρκετή ώρα έτσι!

Διαφημίσεις