Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι ειμαι σε απογνωση.Το θεμα μου αφορα αναπτυξη και διατροφη μαζι.

Εχω ενα γιο 2,5 χρονων περιπου.Το υψος του ειναι 90 cm και το βαρος του 12,5 kg περιπου-εδω και 6 μηνες περιπου ειναι σταθερα.Δεν τρωει τιποτα-εκτος απο γαλα,γιαουρτι και τραχανα.Εχει στιγμα-κληρονομια απο εμενα-,χαμηλο σιδηρο και αιματοκριτη και φεριτινη 4!

Δεν ξερω πλεον τι να κανω.Παιρνει σιδηρο και βιταμινες,αλλα δεν βλεπω φως.Ο γιατρος μεχρι στιγμης ειναι καθησυχαστικος..

Οταν φτανει η ωρα του φαγητου με πιανει κριση.Ντρεπομαι που θα το πω,αλλα εφτασα σε σημειο να χτυπησω το μικρο μου...Παρολα αυτα,στον παιδικο μου λενε οτι τρωει κανονικα.Πολυ αμφιβαλλω,γιατι αν τυχον φαει στο σπιτι,πρεπει να ειναι αλεσμενο και εκεινο το αναγουλιαζει.

Οσον αφορα την ομιλια,με τον παιδικο πηρε μπροστα και αυτο δε με αγχωνει και τοσο.

Σας παρακαλω,πειτε μου μια γνωμη..Απο αυτη την κατασταση εχω αρρωστησει..

Ευχαριστω προκαταβολικα.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω μονο που εμενα ειναι 13,5 κιλα γιατι ειχε αποθεματα απο μωρο... Δεν μπορω να βρω υγεινες λυσεις να σου προτινω. Εγω του δινω να φαει οτι ζητησει (συνηθως κρεμες σοκολατας και πιτσα). Παντως εμενα ειχε μονοπυρηνωση, απανωτες λαρυγγιτιδες και αμυγδαλυτιδα.. Τις τελευταιες μερες συνηρθε και αρχισε να τρωει λιγο παραπανω αλλα φοβαμαι οτι τωρα που γυρισε στον παιδικο θα ξαναρρστησει και θα σταματισει να τρωει...

Παντως σκευτικα να ρωτησω πως του δινουν το κρεας στον παιδικο και το τρωει???

εχω ρωτησει στον παιδικο και μου εχουν πει οτι τρωει,επειδη βλεπει και τα αλλα παιδακια.και εμενα εχει περασει συνεχομενες ιωσεις,απλα αυτο με τη διατροφη συμβαινει απο τον πρωτο χρονο και μετα..

δυστυχως εμενα δε μου ζηταει ουτε σοκολατες,ουτε πιτσα...χαρακτηριστικα θα σου πω πως οταν του ειπα να ερθει να φαμε μια φορα,κρυφτηκε κατω απο τη φουστα της μαμας μου.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

περναω κατα καποιο τροπο τα ιδια και επειδη εχω δουλεψει 5 χρονια σε παιδικο απο τους καλους , μπορω να πω οτι το κρεας ,το ψαρι ..δεν τους τα δινουν φοβουντε μην πνιγουν στα πιο μεγαλα 4 και πανω μπορει σε μικρα κομματακια ετσι οτι παρει απο το ζουμακι που τους βαζουν.σου λενε κουνελι με μακαρονια ....τα μακαρονια θα φαει σκετα .τον δικο μου επειδη εχω αριστες σχεσεις τον πηγα στο παιδικο την ωρα του φαγητου με τα αλλα παιδακια λεω μηπως ζηλεψει αλλα τιποτα εκλεγε και σπαραξε η καρδια μου.

123379gbkck5awnc.gif

71653r1qw0j5654.gif

εγω τι να πω που ο δικος μου ειναι 25 μηνων 90 εκ κ 11600 κ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!εχει κανει οτι εξετασεις υπαρχουν αλλα τιποτα.ουτε ελλειψη σιδηρου ουτε βιταμινων ουτε αλλεργειες ΤΙΠΟΤΑ!τοσο φαει που παει???

Διαφημίσεις

εγω τι να πω που ο δικος μου ειναι 25 μηνων 90 εκ κ 11600 κ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!εχει κανει οτι εξετασεις υπαρχουν αλλα τιποτα.ουτε ελλειψη σιδηρου ουτε βιταμινων ουτε αλλεργειες ΤΙΠΟΤΑ!τοσο φαει που παει???

βρε δημητρα δεν χαιρεσαι που εχει καλο μεταβολισμο ο γιοκας σου;;;;;;

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια.εχω αγχωθει παρα πολυ και περισσοτερο με αγχωνουν οι τριγυρω...ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

σημερα ο μικρος ειπιε με το ζορι γαλα,μια μπουκια σοκολατα,με το ζορι χυλοπιτες και 100 ml περιπου πορτοκαλαδα με τη συριγγα...δεν ξερω τι αλλο να του κανω πλεον...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

βρε δημητρα δεν χαιρεσαι που εχει καλο μεταβολισμο ο γιοκας σου;;;;;;

βρε του παιρνω ρουχα για την ηλικια του κ ολα του πεφτουν ακομα κ αν τα φοραει κουμπωμενα!!!βαζουμε ζωνες τις οποιες εχω τρυπισει εξτρα τρυπες γιατι δε φτανουν αυτες που εχει:rolleyes:

σημερα ο μικρος ειπιε με το ζορι γαλα,μια μπουκια σοκολατα,με το ζορι χυλοπιτες και 100 ml περιπου πορτοκαλαδα με τη συριγγα...δεν ξερω τι αλλο να του κανω πλεον...

Αν του εριχνες δημητριακα στο γαλα? αυτα που βαζουν στα μωρα? τουλαχιστον να πενει καποιες θερμιδες/βιταμινες?

Διαφημίσεις

κατια καλησπερα καιρο εχω να σε δω...κοιτα και εδω να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα....μπορει να παρεις καμια ιδεα.....http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56876

νομιζω οτι απλα δε πρεπει να τον πιεζεις....οσο το πιεζεις το παιδι τοσο θα πεισμωνει......

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

λουλουδακι,τι κανεις?να σου ζησει το μωρακι!

διαβαζοντας και τις αλλες περιπτωσεις καπως ηρεμω...

απλα ειναι μεγαλο το διαστημα που συμβαινει αυτο,ασε που εχω και την καθε θεια να λεει τα δικα της...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

Geia sou Katia,

Eimai ekswteriko kai exw dei polla programmata/dokimanter gia paidakia me diatrofika problhmata.

Mporw na sou pw me sigouria oti erxetai kapoia stigmh pou anagazontai oi goneis na ma8oun ta paidia tous na trwne apo thn arxh, mia mia tis geyseis, me poly ypomonh apo to mhden.

Katarxhn to 'olh h oikogeneia gyrw apo to trapezi' estw an oxi tis ka8hmerines alla ta s/k einai ena poly kalo paradeigma pou boh8aei to paidi na dei oti to faghto einai kati pio diaskedastiko kai oxi agaria.

prospa8hse na ton deleaseis, na ton epibrabeyseis. 'otan teleiwseis to faghto sou, 8a paiksoume to agaphmeno sou paixnidi'. H 8a doume to agaphmeno sou cartoon. H akoma kai oti 8a tou dwseis kapoio mikro glykaki san extra treat an faei to faghto tou.

Epishs to faghto na ginei ligo pio fun...apo xrwmata, apo sxhmata. Paikse me to faghto tou, ftiakse me ta karotakia fatsoules, h bale polla xrwmata se xhmatismous (ola ayta gia na ton elkysei to piato na arxisei na dokimazei geyseis). Prospa8hse na apofygeis tis enallaktikes. ayto to faghto exoume ayto 8a fas (den trws, 8a peinaseis meta...)

Prospa8hse n'apofygeis sokolates/mpiskota tou emporiou pou mporei na ginoun kakh synh8eia...

peiramathsou me to faghto kai tis geyseis. Isws breis ta koumpia tou. Tou dikou mou den tou arese o traxanas thn prwth fora. Thn deyterh ebala zwmo kotopoulo pou eixa sthn katapshksh kai kommatia brasto kotopoulo mazi me kybakia apo karoto...den kserw an eftaige h geysh h to xrwma tou karotou alla to efage me megalh xara.

eyxomai na mporeseis na lyseis to problhma kai na pane ola kala...

λουλουδακι,τι κανεις?να σου ζησει το μωρακι!

διαβαζοντας και τις αλλες περιπτωσεις καπως ηρεμω...

απλα ειναι μεγαλο το διαστημα που συμβαινει αυτο,ασε που εχω και την καθε θεια να λεει τα δικα της...

καλα καλα ειμαι τρεχω και δε φτανω χαχαχαχα....παντως πληροφοριακα και εγω ημουνα πααααααρα πολυ δυσκολη στο φαγητο (τωρα με τα παιδια καπως διορθωθηκε ) και θυμαμαι οσο με πιεζανε τοσο εγω πεισμωνα ειδικα με το κρεας ....ξερεις γιαγια κατοχικο συνδρομο τι θα φαει το παιδι και ειναι νηστικια ολη μερα ..ετρωγα μεχρι μεγαλη πατατες τηγανιτες ,φετα,γαλα,μακαρονια,φακες,φασολαδα (ναι ναι η καλυτερη μου τα οσπρια ) και σουπες (κοτοσουπα,ψαροσουπα....)αυτα...α και ψωμι με βουτυρο,και αυγα ....αυτα μιλαμε απο μικρη μεχρι μεγαλη (εφηβεια και ετσι ) α και κανα αγγουρακι και κανα καροτο και ττο τσακιρ κεφι κανα μηλο....οσο με κυνηγαγανε δεν ετρωγα οποτε ειπα δε θα το κανω ποτε...θες να φας θα φας δε θες οκ...και προσπαθω να μη φτιαχνω αλλα φαγητα...(βεβαια με την μεγαλη ειναι και δυσκολο γιατι λογω αλλεργιων εχουμε και περιορισμενο μενου αλλα οκ )....υπομονη και ασε τις θειαδες να λενε... ογιαττρος σου λεει οτι ειναι νορμαλ στις καμπυλες??εαν ναι τοτε πες στη θεια οτι αδυνατο παιδι δε σημαινει αρρωστο αλλα ΠΑΧΥ παιδι σημαινει στανταρ οτι εχει προβλημα ....(παχυσαρκια κλπ ) και πεστο και με υφος....γιου νοου...τι θα κανω εγω στο παιδι μου αυτα που κανανε σε εμας καποτε που μας μπουκωνανε ..ή ριξτα στο γιατρο ....ή δε ξερω πειτε ιδεες....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09