Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλσόν και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!!

Είμαι στον 4ο μήνα και έχω ήδη αρχίσει να φουσκώνω αρκετά στην κοιλιά (στα πόδια και επάνω είμαι ακόμη μια χαρά). Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να φοράω μόνο φορέματα γιατί με βολεύουν αφάνταστα αλλά έχω πρόβλημα με τα καλσόν γιατί με στενεύουν πλέον. Εχετε να μου προτείνετε κάποια καλά καλσόν κατάλληλα για εγκύους?

Πάντως τώρα τελευταία άρχισα να φοράω και κάλτσες που φτάνουν ως το μηρό (αυτές με τη δαντέλα και τη σιλικόνη) και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ βολικές...Περιμένω τη γνώμη σας..

Penny@@@:P

Διαφημίσεις

Yπάρχουν καλσόν για εγκύους στο mothercare αλλά θα σε βολέψουν προς το τέλος της εγκυμοσύνης. Εγώ πάντως στην αρχή έπαιρνα καλσόν 1 νούμερο μεγαλύτερα και έκοβα το λάστιχό τους επάνω με ένα ψαλίδι. Τίποτα δεν παθαίνουν δεν θα φύγουν πόντοι. Είχα και εγώ μανία με τα φορέματα βλέπεις.

Εγώ πήγα στον Χόντο στην Ομόνοια και βρήκα κολάν εγκυμοσύνης βαμβακερά, έραψα με τη ραπτομηχανή μου το κάτω μέρος και τα έκανα καλτσόν. :) Δεν έβρισκα εγκυμοσύνης βαμβακερά (πάντως νάυλον έχουν, αν σε ενδιαφέρει) και έτσι κατέφυγα σε κόλπα, αλλά βολεύτηκα πάαααρα πολύ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που περασα όλον τον χειμώνα με μια κοιλούμπα ναααα και μόνο φορεματάκια με βολευαν κι εμενα (γεννησα Μαρτιο).

Αυτές τις κάλτσες που λες πάντως ο γιατρός μου μου τις είχε απαγορεύσει, γιατί λέει παρεμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ βρήκα ωραιότατα καλσόν εγκυμοσύνης στα H&M 14 ευρώ τα δύο, έχει και κολάν!

ΚΑι εγω εχω πάρει από εκει! Είναι όμως πιο φτηνα από όσο λες , μόλις είδα το πακετο είναι 7.95 τα δύο 40 den!

Πάντως εμένα με βολευουν και τα κανονικα καλσόν xl φτανουν πάνω από την κοιλιά, μου πεφτουν λίγο μερικές φορες, αλλά δεν είναι ευκολο να βρίσκω πάντα εγκυμοσυνης..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Εγώ πάντως στην αρχή έπαιρνα καλσόν 1 νούμερο μεγαλύτερα και έκοβα το λάστιχό τους επάνω με ένα ψαλίδι. Τίποτα δεν παθαίνουν δεν θα φύγουν πόντοι. Είχα και εγώ μανία με τα φορέματα βλέπεις.

κι εγω ακριβως το ιδιο εκανα μου το χε μαθει το κολπο η κουμπαρα μου που ηταν εγκυος λιγο πριν απο μενα. αχ τι μου θυμισατε και μου ανοιγει η ορεξη για δευτερη εγκυμοσυνη..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

ΚΑι εγω εχω πάρει από εκει! Είναι όμως πιο φτηνα από όσο λες , μόλις είδα το πακετο είναι 7.95 τα δύο 40 den!

Πάντως εμένα με βολευουν και τα κανονικα καλσόν xl φτανουν πάνω από την κοιλιά, μου πεφτουν λίγο μερικές φορες, αλλά δεν είναι ευκολο να βρίσκω πάντα εγκυμοσυνης..

Α και είναι και κοντά μου τα H&M, για να πάω να ρίξω καμία ματιά..Ευχαριστώ πολύ@@@:P

Κορίτσια καλήμερα! Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και χαζεύω το site, πέφτω πάνω στο θέμα και λεώ ας το διαβάσω... Μετά από πέντε λεπτά αρπάζω το ψαλίδι και βουρ στο μπάνιο! Ααααχχχ!!!! Τι ανακούφιση είναι αυτή!!!!!!!! Να είστε καλά με το κολπάκι σας με το κόψιμο του καλσόν, τώρα θα φοράω κι εγώ άνετα τα φορεματάκια μου!!!!

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλήμερα! Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά και χαζεύω το site, πέφτω πάνω στο θέμα και λεώ ας το διαβάσω... Μετά από πέντε λεπτά αρπάζω το ψαλίδι και βουρ στο μπάνιο! Ααααχχχ!!!! Τι ανακούφιση είναι αυτή!!!!!!!! Να είστε καλά με το κολπάκι σας με το κόψιμο του καλσόν, τώρα θα φοράω κι εγώ άνετα τα φορεματάκια μου!!!!

xixi :D :D :D

τι ωραία περιγραφή, να είσαι καλά κοριτσάκι!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ειδα κ στον Καπετανιο ειδικα καλσον εγκυμοσυνης...δεν δοκιμασα ακομη αλλα θα αγορασω συντομα!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Στο καλτσεντονια καλσον με διπλο καβαλο αδιαφανες!!!! Δεν κοβουν καθολου!!!!!!Εβγαλα ολη την εγκυμοσυνη

Ευχαριστώ πολύ Φιλίππα@@@Αγόρασα 2 τέτοια και ένα ζευγάρι κάλτσες από τα Calzedonia και είναι super..Και έχει και φοβερά σχέδια...

ThankSSSSS