Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

DJ και μουσικη

espoir

Recommended Posts

Εχουμε κλεισει την βαπτιση για τον Ιουλιο σε ενα κτημα που εχει δικο του DJ. Θελω ομως να ειναι πετυχιμενη δεξιωση ετσι θελω να ξερω τι πρεπει να προσεξω απο θεμα μουσικης.

Επισης τι τραγουδια που θα ταιριαζαν με βαπτιση (κοριτσακι) (δεν θα εχουμε ομως πολλα μικρα παιδακια)?

Διαφημίσεις

Το καλυτερο που εχεις να κάνεις ειναι να πάς σε κάποια εκδηλωση-καλυτερα βαπτιση- να δεις τι παιζει...

Πανω κάτω στις βαπτίσεις παιζουν τα ιδια...

Λαουτς μουσικη...με μερικά παιδικά την ωρα που θα κοψεται τη τουρτα και εγω θα ελεγα περισσοτερα Ελληνικά τυπου Πρωτοψαλτη, Μυρωνα Στρατη, Ονιράμα ...που ειναι πιο εύπεπτα...

Με το καλο η βαπτιση

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

μια φιλη ετσι τη πατησε στο γαμο της...το κτημα ειχε δικο του dj ο οποιος ηταν,ας μου επιτραπει η εκφραση ,ασχετος.....λιγους dj εχω ακουσει και ειναι καλοι σε τετοιες εκδηλωσεις....κανουν κεφι...εμεις που θελαμε να ξεφαντοσουμε περυσι στο γλεντι,ψαχτηκαμε πολυ...

Να ζητήσεις ένα ραντεβού με τον Dj για να συζητήσετε το θέμα της μουσικής. Μην την πατήσεις και είναι κανένας άσχετος και σας χαλάσει τη γιορτή.Εμείς κάναμε ραντεβού και όλα ήταν σούπερ! (θέλαμε και κάποια στανταρ κομμάτια να παίξουν, όπως θέλαμε και κάποια στάνταρ να μην παίξουν....!)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...