Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια διανύω την 10 εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου είδα έμβρυο ακούσαμε και καρδούλα και σε 15 μέρες πάω για αυχενική!!!

Απλά ο φόβος μου είναι ότι απο χθες σταμάτησαν οι αναγούλες μου όπως συνήθιζα να έχω:rolleyes:....Λέτε να είναι ανησυχητικό αυτό που σταμάτησαν???

Επίσης αυξήθηκαν οι πόνοι στην κοιλίτσα μου χωρίς να είναι πολύ έντονοι απλά αισθητοί!!!

Xaritini

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι!να εχεις μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη!

αναγουλες ειχα μονο 2 εβδομαδες στην αρχη της εγκυμοσυνης!

οσο για τους πονους εγω ακομα εχω.αλλοτε ειναι πιο εντονοι,αλλοτε ισα που τους καταλαβαινω.ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα!

καλα αποτελεσματα και στην αυχενικη!!!

γεια σας κοριτσια!!ειμαι καινουρια και ελπιζω να απανταω με το σωστο τροπο!ειμαι και εγω στην 10η εβδομαδα με αρκετα πονακια και πολλες πολλες ναυτιες και αναγουλες!ο γιατρος λεει οτι δεν ειναι κατι το ανησυχητικο και μερα με τη μερα θα υποχωρουν....να σας ρωτησω...παιρνει καμια σας καποιο φαρμακο για τις ναυτιες...εμενα μου εδωσε καποια υποθετα και ηθελα να δω αν εχετε καποια τετοια εμπειρια!

γεια σας κοριτσια!!ειμαι καινουρια και ελπιζω να απανταω με το σωστο τροπο!ειμαι και εγω στην 10η εβδομαδα με αρκετα πονακια και πολλες πολλες ναυτιες και αναγουλες!ο γιατρος λεει οτι δεν ειναι κατι το ανησυχητικο και μερα με τη μερα θα υποχωρουν....να σας ρωτησω...παιρνει καμια σας καποιο φαρμακο για τις ναυτιες...εμενα μου εδωσε καποια υποθετα και ηθελα να δω αν εχετε καποια τετοια εμπειρια!

υπομονη κοριτσακι!θα περασουν!

δεν μου ειχε δωσει τιποτα σε φαρμακο γιατι κρατησαν ελαχιστα οι αναγουλες αλλα με ειχαν βοηθησει πολυ οι συμβουλες του.

καθε πρωι ετρωγα δυο φρυγανιες και μετα σηκωνομουν απο το κρεβατι.γενικα οι φρυγανιες και τα μικρα και συχνα γευματα με βοηθουσαν πολυ.

Γεια σας και απο εμενα.Ειμαι στην 6η εβδομαδα και ολη μερα εχω ναυτιες...Λες και ειμαι συνεχως πανω σε πλοιο.Εμετο δεν κανω ευτυχως.Δεν εχω ομως ορεξη να φαω και να πιω τιποτα.Αν και οταν τρωω υποχωρει λιγακι το φαινομενο.Επισης συνεχως θελω να ειμαι ξαπλωμενη να κοιμαμαι.Στην 1η εγκυμοσυνη δεν ειχα σε τετοιο βαθμο συμπτωματα.

6bMYp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ, μόνο που οι υπνηλίες τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και υποχωρούν και οι αναγούλες γίνονται πιο έντονες. τι να πω...μια φάση είναι θα περάσει. Υπομονή απανταχού εγκυμονούσες...........Φιλιά και καλή συνέχεια.