Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

self clear βοηθηστε......

giota81

Recommended Posts

Καλησπερα,

αν μπορειτε να με βοηθησετε με μια απορια που εχω..

Την 7η μερα μετα την πιθανη συλληψη εκανα το τεστ self clear και βγηκε μια αχνη γραμμουλα ροζ που νομιζω βγηκε θετικο..

χτες που ηταν η 9η μερα μετα την πιθανη συλληψη εκανα το 2ο τεστ που ειχε η συσκευασια και βγηκε μια πααααρα πολυ λιγη σχεδον αορατη γραμμουλα που αληθεια σχεδον δεν φαινεται..καμμια σχεση με την πρωτη..

Εγω τι να πιστεψω?

βοηθηστε με σας παρακαλω

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

αν μπορειτε να με βοηθησετε με μια απορια που εχω..

Την 7η μερα μετα την πιθανη συλληψη εκανα το τεστ self clear και βγηκε μια αχνη γραμμουλα ροζ που νομιζω βγηκε θετικο..

χτες που ηταν η 9η μερα μετα την πιθανη συλληψη εκανα το 2ο τεστ που ειχε η συσκευασια και βγηκε μια πααααρα πολυ λιγη σχεδον αορατη γραμμουλα που αληθεια σχεδον δεν φαινεται..καμμια σχεση με την πρωτη..

Εγω τι να πιστεψω?

βοηθηστε με σας παρακαλω

Καλησπερα!Εκανες τα τεστ την ιδια ωρα?Συνηθως το πρωι δειχνουν καλυτερα με τα πρωτα πρωινα ουρα,αν κ δεν ειναι τοσο αξιοπιστα οσο η χοριακη!

ναι τα εκανα το πρωι και τα 2..

θελω να αποφυγω την χωριακη τωρα αφου δεν εχω ακομα καθυστερηση..

δεν ξερω τι να πιστεψω..

Αν κ εχω περασει απο την θεση σου ουκ ολιγες φορες κ ξερω ποσο δυσκολο ειναι...θα σου προτεινα να χαλαρωσεις κ να κανεις λιγο υπομονη....τωρα αν θες να ξανακανεις τεστακι..δοκιμασε σε μια δυο μερες γιατι η χωριακη διπλασιαζεται συνεχως οποτε λογικα αν τελικα εισαι..(μακαρι να εισαι κ ολα να πανε καλα)...θα βγει πιο σκουρα η γραμμη!

Εγω να δεις ποσες φορες τα εχω περασει..σχεδον καθε μηνα παιρνω τεστ (συμπληρωσα 1 χρονο προσπαθειων).. και με 3 αποβολες στο παρελθον..

Αυτον τον μηνα λιγο νπριν την ωορηξια εκανα διαγνωστικη υστεροσκοπηση ηταν ολα καλα ..Δεν εχασα ομως την ωορηξια μου γιατι την αισθανθηκα..

Τον αλλον μηνα ξεκιναω την εξωσωματικη και ηρθε αυτο το τεστ κ μου εδωσε ελπιδες μπας και γλιτωσω την διαδικασια της εξωσωματικης..αλλα κ τα χρηματα..

ποσο μακρυς θα ειναι ο γολγοθας μου ακομα?

τι να πω.. μακαρι να ειμαι..

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και την ευχουλα..

Διαφημίσεις

Εγω να δεις ποσες φορες τα εχω περασει..σχεδον καθε μηνα παιρνω τεστ (συμπληρωσα 1 χρονο προσπαθειων).. και με 3 αποβολες στο παρελθον..

Αυτον τον μηνα λιγο νπριν την ωορηξια εκανα διαγνωστικη υστεροσκοπηση ηταν ολα καλα ..Δεν εχασα ομως την ωορηξια μου γιατι την αισθανθηκα..

Τον αλλον μηνα ξεκιναω την εξωσωματικη και ηρθε αυτο το τεστ κ μου εδωσε ελπιδες μπας και γλιτωσω την διαδικασια της εξωσωματικης..αλλα κ τα χρηματα..

ποσο μακρυς θα ειναι ο γολγοθας μου ακομα?

τι να πω.. μακαρι να ειμαι..

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και την ευχουλα..

Να εισαι καλα καλη μου!Κ εγω με εξωσωματικη εχω τα διδυμακια μου κ εχω κ μια παρα πολυ ασχημη αποβολη πριν απο αυτα.....!Καλο ειναι οτι καταλαβες την ωορηξια σου κ το προσπαθησες πριν την εξωσωματικη μακαρι ολα να σου πανε καλα!Δοκιμασε να κανεις το τεστακι κατα την τριτη...αν κ σου επαναλαμβανω οτι δεν τα πολυεμπιστευομαι γιατι εγω ημουν 2.5 μηνων,κ απο το αγχος μου εκανα τεστ συνεχεια,κ μαντεψε....βγηκε αρνητικο...κλαμα...αγχος τελικα αδικα αλλα αναστατωση εφερε κ ηταν κ διασημη μαρκα!Μην χανεις την ελπιδα σου ομως ολα θα πανε καλα....:P:p:p

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου και να κάνεις clear blue.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις ένα μεγάλο +

Όλα θα πάνε καλά!

Ευχαριστω πολυ χρυσα και island,

αλλα αν ειναι να κανω τεστ 2 μερες πριν την περιοδο καλυτερα να περιμενω την περιοδο κ θα μου λυθει η απορια..

Τωρα τι γινεται?Την περιμενω την ''ατιμη''την αλλην Κυριακη..πως θα αντεξω?

Παντως θετικο το 1ο λιγοτερο θετικο το 2ο εως αρνητικο και πρησμενο στηθος..

Τι να κανω οεεοο??

'Οταν έκανα το τεστ εγκυμοσύνης μου ήταν 2 μέρες πριν την αναμενόμενή μου περίοδο γιατί βιαζόμουνα πολύ να μάθω αν είμαι. Βγήκε θετικό αλλά η γραμμούλα η ροζ δεν ήταν καραμπαμ ροζ. Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο και μου είπε ότι αν υπάρχει γραμμούλα είναι θετικό χωρίς λάθος. Τα λάθη γίνονται όταν δείξει ότι είναι αρνητικό.

Γιατί δεν παίρνεις ένα καινούριο, της predictor είναι νομίζω, που είναι ψηφιακό και σού λέει και πόσες εβδομάδες είσαι έγκυος; Τουλάχιστον σε αυτά η απάντηση είναι ξεκάθαρη και δεν θα αναρωτιέσαι για το αν η γραμμούλα είναι αχνή. Σου γράφει "ναι ή όχι".

Σου εύχομαι με όλη την καρδιά μου καλά αποτελέσματα.

Stella08 αυτο το predictor που λες ,ποσες μερες πριν την αναμενομενη περιοδο μπορω να το κανω?

Αν αυριο παω και το παρω (6 μερες πριν την περιοδο)θα δειξει τιποτα?

Σε ευχαριστω πολυ για την ευχουλα σου..

Διαφημίσεις

Τώρα θα σε γελάσω όλα λένε ότι πρέπει να τα κάνεις την μέρα που περιμένεις την περίοδό σου, άλλα όμως δείχνουν και από πιο νωρίς. Εγώ επειδή είμαι αγχώδης τύπος θα το έκανα. Περίμενε να ψάξω στο internet να δω αν αναφέρει τίποτα για το πότε μπορείς να το κάνεις. Επανέρχομαι με νέα σύντομα μη φύγεις.

Να 'μαι πάλι... Έκανα λάθος. Δεν είναι το predictor αλλα το clear blue. Λέει ότι μπορείς να το κάνεις μέχρι και 4 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.

Αν το κάνεις τελικά ενημέρωσέ με για το αποτέλεσμα.

εγώ έκανα ένα τεστ clear blue 1 εβδομάδα πριν την περίοδο και βγήκε αρνητικό. Ξανακάνω ένα τεστ 4 μέρες πριν την περίοδο και βγήκε θετικό. Πάλι το clear blue. Πάντως για να πάω στον γιατρό ξαναέκανα ένα τεστ με 2 μέρες καθυστέρηση και ήταν θετικό, έτσι για σιγουριά. Στο 2ο τεστ που έκανα, η γραμμή ήταν πολύ αχνή, αλλά φαινόταν. Το ξέρω πως είναι σπαστικό, αλλά πιο σίγουρο είναι με τουλάχιστον 1 μέρα καθυστέρηση. Υπομονή.

Αχ Στελλακι με βλεπω να ξαναπαιρνω αυριο το ιδιο τεστ(self clear)..και για να ξαναπω την εμπειρια μου το 2008 ειχα 3 αποβολες και τις 3 εγκυμοσυνες τις ανακαλυψα με το sel clear γι αυτο το θεωρω λιγο αξιοπιστο.σάυτην την περιπτωση ομως αυτο που με μπερδευει ειναι το 2ο τεστ που εκανα που αντι να ειναι πιο εντονη η γραμμη απο το 1ο ειναι ακομα πιο αχνη εως ανυπαρκτη..

κατερινα2009 η υπομονη εχει κανει φτερα ,αστα!!!

αυριο θα παρω το τεστ θα το κανω μεθαυριο κ ο θεος βοηθος

Αχ ,καλημερα σε ολες τις κοπελες!

Σημερα το πρωι εκανα και ενα 3ο τεστ self clear ,αυτο εδειξε τελειως αρνητικο..

καμμια γραμμη!!!

Να το παρω αποφαση?μαλλον ισχυει το αρνητικο?

Διαφημίσεις

Αχ ,καλημερα σε ολες τις κοπελες!

Σημερα το πρωι εκανα και ενα 3ο τεστ self clear ,αυτο εδειξε τελειως αρνητικο..

καμμια γραμμη!!!

Να το παρω αποφαση?μαλλον ισχυει το αρνητικο?

Καλημερα!Μην αγχωνεσαι Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....;)

Θα δειξει...χαλαρωσε οσο δυσκολο κ αν ειναι!Διαβασα οτι ανακαλυψες κ τις 3 εγκυμοσυνες σου με αυτο το τεστ...αυτο ομως δεν παει να πει οτι καποια στιγμη καποια παρτιδα ή καποιο τεστ δεν θα ειναι ελλατωματικο....!Υπομονη..κ ελπιζω τα νεα σου τις επομενες μερες να ειναι ευχαριστα!

Κορίτσι μου γλυκό εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος.

Όσο για τα self clear θα σου πω τη δική μου εμπειρία.

Όταν το Μάρτιο του 2008 κι εγώ είχα μεγάλη αγωνία δε μπορούσα να περιμένω την καθυστέρηση πήρα ένα διπλό τεστ. Υπολόγισα περίπου τη σύλληψη και...κάνω το πρώτο. ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Οι μέρες περνούν και κάνω το δεύτερο. ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ. Παίρνω άλλο ένα διπλό κουτί. Κάνω το τρίτο...ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Σίγουρη πλέον ότι δεν είμαι και έχοντας φτάσει μια μέρα πριν την καθυστέρηση κάνω και το 4ο. Μια πάαααρα πολύ αχνή γραμμή εμφανίζεται. Πάρα πολύ αχνή όμως.

Καταμπερδεμένη πλέον και έχοντας μια ολόκληρη μέρα καθυστέρηση παίρνω ένα clearblue το οποίο έβγαλε ένα καθαρότατο και ωραιότατο +.

Όσο βασανιστικό και αν είναι περίμενε την καθυστέρηση για να σιγουρευτείς. Εγώ πάντως ξέρω ότι δε θα τα ξανακάνω αυτά τα τέστ, στην περίπτωσή μου αποδείχτηκαν αναξιόπιστα.

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]

κοριτσια και εγω στην τελευτεια μου εγκυμοσυνη με self clear την ανακαλυψα, και εδειξε αμεσως θετικο..

και παλιοτερα που το ειχα ξανακανει ειχε δειξει αρνητικο και ηταν σωστο

668bab1939.png

Κορίτσια δεν υπάρχουν τεστ αξιόπιστα ή λιγότερο αξιόπιστα.Όλα τα τεστ σήμερα, εκτός από κάτι παντελώς άγνωστης προέλευσης, έχουν το ίδιο ποσοστό επιτυχίας, αρκεί να ακολουθήσουμε ευλαβικά τις οδηγίες.

Η αχνή γραμμή σημαίνει εγκυμοσύνη ( δεν έχει σημασία το χρώμα της γραμμής )

Όσο αναφορά το self clear είναι προσωπικό θέμα του καθένα αν θέλει να ξέρει πολύ νωρίς άσχετα που το συγκεκριμένο τεστ μπορεί να δείξει και βιοχημική.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!

Το 3ο τεστ με απογοητευσε πολυ..

μου εχει μεινει κ 1 τελευταιο τεστ που θεωρω περιττο να το κανω..

Το στηθος μου με ποναει πολυ αλλα μαλλον ειναι που θα ρθει περιοδος!

Θα περιμενω την Κυριακη που ειναι να ερθει η περιοδος..θα με φαει αυτο αγχος μεχρι τοτε αλλα ειναι η μονη λυση..

• 1 month later...

kalhspera...to kserw oti oles eiste h epithumeite na ginete mamades kai sas to euxomai olopsuxa.......dustuxws egw eimai sthn entelws antitheth pleura.sas siavazw edw kai wra kai eilikrina dipsaw gia mia vohtheia.ta pragmata exoun ws ekshs.to mono sigouro me ton kuklo mou einai oti einai sxedon panta megaluteros apo 30 meres.teleutaia fora adiathethsa stis 26/3.stis 9/4 eixa ena tsimphma sthn deksia wothikh...mallon ponos worrhksias an kai den eimai sigourh.stis 11/4 eixame ena atuxhma......ligo periergo.prin ligo kai meta apo sumvoulh mias filhs mou ekana to self clear kai h grammh pou deixnei thn egumosunh vghke roz alla eudiakrith.perimenw periodo logika stis 26.alla exei ksanasumvei mesa sto 2009 na arghsei kai 17 meres.ti na kanw.........exw apelpistei.se kamia periptwsh den epithumw egumosunh.uparxei elpida mh egurothtas tou test?

kalhspera...to kserw oti oles eiste h epithumeite na ginete mamades kai sas to euxomai olopsuxa.......dustuxws egw eimai sthn entelws antitheth pleura.sas siavazw edw kai wra kai eilikrina dipsaw gia mia vohtheia.ta pragmata exoun ws ekshs.to mono sigouro me ton kuklo mou einai oti einai sxedon panta megaluteros apo 30 meres.teleutaia fora adiathethsa stis 26/3.stis 9/4 eixa ena tsimphma sthn deksia wothikh...mallon ponos worrhksias an kai den eimai sigourh.stis 11/4 eixame ena atuxhma......ligo periergo.prin ligo kai meta apo sumvoulh mias filhs mou ekana to self clear kai h grammh pou deixnei thn egumosunh vghke roz alla eudiakrith.perimenw periodo logika stis 26.alla exei ksanasumvei mesa sto 2009 na arghsei kai 17 meres.ti na kanw.........exw apelpistei.se kamia periptwsh den epithumw egumosunh.uparxei elpida mh egurothtas tou test?

συνηθως δεν υπαχρει 100 τα 100 εγκυροτητα οταν το τεστ βγαλει αρνητικο.αφου ειναι κατι το οποιο δεν το επιθυμεις, την δευτερα κανε μια χοριακη..δεν ειναι να παιζουμε με τα τεστακια τετοιες ωρες..αν βγει θετικη..ξερεις που να απευθυνθεις..δεν πιστευα οτι θα το ελεγα αλλα σου ευχομαι να ΜΗΝ εισαι εγκυος!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...