Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστικές επεμβάσεις

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη,

θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι

δεν απαγορεύεται η δημοσίευση αληθινών μαρτυριών

για καλά προϊόντα/υπηρεσίες κτλ.

Αυτό που απαγορεύεται είναι να δημοσιεύσει κάποιος διαφήμιση απο την οποία έχει ο ίδιος κέρδος.

ή να δημοσιεύσει δυσφήμιση απο την οποία προκύπτει δόλος ή χαρακτηρισμοί που ζημιώνουν την όποια επιχείριση

Η προτροπή για να σας στείλει καποιος πμ, ή η δημοσιευση ότι στείλατε πμ, (χωρίς να περιλαμβανουν οι δημοσιεύσεις καμία πληροφορία) οδηγεί στο να είναι άχρηστο το θέμα αυτό, για μελλοντικούς χρήστες καθώς το θέμα δεν θα περιέχει πληροφορίες!

παρακαλούμε λοιπόν, αν μπορείτε

να μην προτρέπεται τα μέλη να σας στείλουν πμ ή ότι θα στείλετε εσείς πμ, και

να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες πιστεύετε οτι θα βοηθήσουν μελλοντικά τους αναγνώστες

Σας ενημερώνουμε δε οτι ακόμα και μέσω πμ είτε η διαφήμιση είτε η δυσφήμιση δεν επιτρέπετε , δεν έχει σημασία δλδ αν διαφημίζεται/δυσφημίζεται κάτι σε μορφή δημοσίευσης μέσα σε θέματα ή μέσω αποστολή πμ

Επίσης σας υπενθυμίζουμε

Δεκτές γίνονται ΜΟΝΟ δημοσιεύσεις οι οποίες περιγράφουν περιστατικά ή καταστάσεις ή εξασκούν κριτική , ΧΩΡΙΣ να περιλαμβάνουν χαρακτηρισμούς ή ασαφείς περιγραφές.

Τα περιστατικά, εάν θέλετε να ονομάζετε την επιχείρηση/επώνυμο είναι απαραίτητο να είναι δικές σας εμπειρίες και όχι εμπειρίες τρίτων στις οποίες δεν ήσασταν παρόντες

Στην περίπτωση που το περιστατικό είτε σαν γεγονός είτε σαν περιγραφή, δεν είναι επαρκές για να δικαιολογεί τον αρνητικό σχολιασμό μιας επιχείρισης/φυσικού προσώπου, η διαχείριση αφαιρεί την επωνυμία/επώνυμο

Ακόμα και στην περίπτωση που δώσετε όνομα γιατρού μέσω πμ σε μέλος, και το μέλος δεν είναι πραγματικό μέλος αλλά δικηγόρος ή εκπρόσωπος του γιατρού ο οποίος υποψιαζόμενος (απο πιθανή ειδοποίηση πελάτη του) ψάχνει να βρεί αποδείξεις για το ότι κάποιος τον δυσφημίζει, έχοντας το πμ στα χέρια του που συνδέει αυτή τη δημοσίευση με την επωνυμία του (δηλαδή αν γράψετε στο μαιλ ο γιατρός που αναφέρω είναι ο τάδε) μπορεί να σας κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και να διωχθείτε ποινικά και να σας ζητηθεί αποζημίωση.

Ο παρόν νόμος (δείτε παρακάτω ) ναι μεν επιτρέπει την δυσμενή κρίση απέναντι σε επαγγελματίες, αλλά όταν αυτή συνοδεύεται απο χαρακτηρισμούς, θεωρείται συκοφαντική δυσφήμιση μέχρι αποδείξεως του αντίθετου (στα δικαστήρια).

ο νόμος περί εξύβρισης ή συκοφαντικής δυσφήμισης

Αρθ. 361. Εξύβριση

1. Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

2. Όταν η προσβολή της τιμής δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, αν ληφθούν υπόψη οι περιστάσεις και το πρόσωπο του ατόμου που προσβλήθηκε, ο υπαίτιος τιμωρείται με κράτηση ή με πρόστιμο.

3. Η διάταξη της § 3 του άρθρου 308 έχει και σ' αυτή την περίπτωση εφαρμογή.

Αρθ. 361 Α. Απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση

1. Με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών τιμωρείται η έμπρακτη εξύβριση (άρθρο 361 § 1), αν έγινε χωρίς πρόκληση από τον παθόντα.

2. Αν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο ή περισσότεροι, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

Αρθ. 362. Δυσφήμιση

Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή.

Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Αρθ. 363. Συκοφαντική δυσφήμιση.

Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών• μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή.

Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

Eυχαριστούμε για την κατανόηση

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

alphae φόλα το thermage για τα λεφτά που δίνεις. Εγω το έκανα στην κοιλιά και να είδα ένα 40-50% βελτίωση είναι ζήτημα....γιατί θα μπορούσε να είχε μαζέψει και το δέρμα από μόνο του σε τόσο διάστημα. Έδωσα 2.000+400 ευρώ για ένα μικρό επαναληπτικό στο μήνα. Ένα άλλο κέντρο μου ζητούσε 4500!

A!!! τόσο καλά! γιατί το παινεύουν πολύ και αναρωτιόμουν όμως είναι πολλά τα χρήματα και για το πρόσωπο έχω ακούσει πως κάνει θαύματα όμως πρέπει να έχεις ένα κάρο λεφτά να δίνεις σε όλα αυτά. Μετά απο λίγο πάλι και πάλι. Η ομορφιά μετά τα 35 θέλει χρήματα !!! δυστυχώς!

A!!! τόσο καλά! γιατί το παινεύουν πολύ και αναρωτιόμουν όμως είναι πολλά τα χρήματα και για το πρόσωπο έχω ακούσει πως κάνει θαύματα όμως πρέπει να έχεις ένα κάρο λεφτά να δίνεις σε όλα αυτά. Μετά απο λίγο πάλι και πάλι. Η ομορφιά μετά τα 35 θέλει χρήματα !!! δυστυχώς!

δεν μπορω να πω με σιγουριά τι αποτέλεσμα θα είχε σε μια μικρή περιοχή όπως το πρόσωπο....η κοιλιά είναι μεγάλη περιοχή και είχα πολύ πρόβλημα (ζάρες)...ίσως στο πρόσωπο να είναι πολύ καλύτερα τα αποτελέσματα. Αν και πιστεύω το μποτοξ πρέπει να ειναι πιο προσιτό και αποτελεσματικό.

Καλά βλέπω όλες τις παρουσιάστριες των ειδήσεων και πρέπει να έχουν κάνει τα πάντα...έχουν πρηστεί οι μούρες τους. Η Στάη κοντέυει να μπει στην εφηβεία :lol:

Άλλαξαν τα χρόνια Μανωλάκη!!!! Ομως κάποια απο αυτές που είδα απο κοντά έδειχνε ακριβώς την ηλικία της η τηλεόραση πάντα δεν μπορεί να αποδώσει τις ηλικίες σωστά τις μικρές τις δείχνει μεγάλες και τις μεγάλες μικρές. Εγώ πιστεύω πως όλα αυτά δεν μπορούν να σου κρύψουν χρόνια απλά μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο φρέσκια και πιο ξεκούραστη σ'αυτή την ηλικία που είσαι. Εγώ το έχω ξαναπεί πως σε λίγα χρόνια το μποτοξ θα είναι όπως είναι σήμερα η βαφή ρίζας. Καθεστώς!

Πάντως επειδή το κοιτάω το θέμα των πλαστικών και έχω και φίλη νοσηλεύτρια και μιλάγαμε μόλις τώρα αλλά και λόγω της μητέρας μου που εργάζεται σε χειρουργείο θα προτιμούσα γενικό χειρουργό και όχι πλαστικό για την κοιλιά. Ο διευθυντής της κλινικής που εργάζεται η φίλη μου έχει κάνει κοιλιοπλαστική σε δύο νοσηλεύτριες και είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα...

Ο άντρας μου σε λίγες μέρες θα κάνει διάφραγμα και μαζί θα του ισιώσουν και τη μύτη και εννοείται όχι σε πλαστικό και επειδή ο γιατρός ειναι πρωην συνεργάτης της μητέρας μου και έχει κάνει επίσης σε αρκετούς στο προσωπικό του νοσοκομείου (και μάλιστα χωρίς αμοιβή) θα πάει σε αυτόν. Οπότε μην το βλεπετε το θέμα σώνει και καλά πρέπει να πάμε σε πλαστικούς αν το θέμα καλύπτεται από χειρουργό ΩΡΛ ή γενικό μπορείτε να αναζητήσετε σε αντίστοιχη ειδικότητα γιατρό πχ για κοιλιά σε γενικό χειρουργό! Προσωπικά από αυτά που έχω διαβάσει δεν έχω την καλύτερη γνώμη για τους πλαστικους...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

μήπως κάποια κοπέλα έχει μιλήσει με τη βασιλικής40 κ έμαθε την γιατρό της?

μπορώ να έχω πληροφορίες κ εγώ η καψερή?

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

• 3 εβδομάδες μετά...

Πήγαμε ξανα για καθαρισμό μεταγχειρητικά στον γιατρό και τον ρωτήσαμε κάτι για επανορθωτική ρινοπλαστική που θέλει μια φίλη που ειχε κάνει παλιά πλαστική στον Φου* και κάτι δεν της αρέσει επάνω της. Μας είπε ότι του έχει ξανατύχει να φτιάξει μύτη του Φου* και ότι ο κάθε γιατρός έχει την "ειδικότητα" του. Μας είπε οτι ο Φου* κάνει ωραίους γλουτούς και κάποιος Γαβριήλ ωραίες κοιλιές. Μας είπε και για στήθος κτλ αλλά δεν συγκρατήσαμε ονόματα γιατι δεν μας ενδιέφερε.

• 2 months later...

vasiliki40 μηπως μπορεις σε πμ να μου συστησεις τη γιατρο σου για την επεμβαση στηθους; ή οποιος μπορει να συστησει απο εμπειρια καποιο καλο πλαστικο...

ευχαριστω

• 5 months later...
Θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τον Κ. Μήτσου κι αν κάποια/ος έχει εμπειρία απο τη δουλειά του. Θέλω να κάνω κι εγώ ρινοπλαστική με υπνοχάλαση. Ο ίδιος με διαβεβαίωσε πως δεν θα καταλάβω τίποτα, ούτε θα πονέσω αλλα, δεν ξέρω το σκέφτομαι... Αν γνωρίζετε κάτι πείτε το. :-)

Kalispera h empeiria mou apo ton k mhtsou htan h eksis: san anthrwpos den exw n pw k tis kalyteres entypwseis. San epemvash htan opws mou ta eixe pei .. Ponos den ypirxe oute prikso kata apo matia k to symantikotero htan sto xeirourgeio les k mou eixan kanei olikh . Pragmati den katalavaineis tipota. Meta apo kapoious mhnes dimiourgighike ena provlima pataxtike enas xondros m apotelesma h myth n fenete profil oti exei kampouritsa. Emfanos gia mena pou tin eftiaksa gia n min exw kampouritsa!!episkeutika ton k mhtsou paradextile oti ontos exei petaksei ena kokalaki k deixei tin myth elafros pesmenh ..otan akousa to kostos pou tha eprepe n ksanaplirwsw epatha.. Tote enabtiothike k mou eipe oti einai thema diko mou k oti apla den maresei emena to sxhma tid myths..aparadektos o tropos tou ... Twra eimai sto psaksimo gia to ti tha kanw...

• 7 months later...

εγώ είχα πολύ άσχημη εμπειρία ρινοπλαστικής με τον ΒΠ στο Μαρούσι. Θα χρειαστεί επανεπέμβαση και είναι αμφίβολο αν θα αποκατασταθεί. Έχει κάποιος υπόψη του γιατρό για αποκατάσταση σε σοβαρή βλάβη;

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Γειά σας,

εγώ έκανα πρίν 3 εβδομάδες Κοιλιοπλαστική.Μετά απο την δεύτερη εγκυμοσύνη διαπιστώθηκε μια τρύπα,δηλ. ομφαλοκήλη και έπρεπε να βάλω πλέγμα.Οπότε μου πρότεινε και ο χειρουργός μου να κάνουμε και κοιλιοπλαστική,γιατι η κοιλιά μου κρεμότανε και ήταν όλο ζάρες.

Το αποτέλεσμα είναι τέλειο,απλά είμαι ακόμα πρισμένη και τραβάνε τα ράμματα.Πρέπει να κάνω υπομονή,το αποτέλεσμα θα δείξει περίπου σε 5 μήνες.

Απλά απο τώρα φένετε,ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Νιώθω καλύτερα με το σώμα μου και μόλις βγάλω και τα τελευταία ράμματα θα νιώθω ακόμα καλύτερα....

• 1 month later...

Γεια σας.Εχει κανει καποιος πλαστικη στον κ.Μητσου?..η πρωτη μου εντυπωση ειναι πολυ θετικη καθως ηταν πολυ επεξηγηματικος και δεν μου χρεωσε και επισκεψη.Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια να εξιστορήσει?

Εχετε να προτεινετε καποιον πλαστικο χειρουργο που να αναλαμβανει πλαστικη στο πηγουνι?Σκεφτομαι να ξεκινησω με την καρ..... στο μετροπολιταν αλλα θα ηθελα και μια επιλεον εναλλακτικη!

Ευχαριστω εκ των προτερων

• 1 month later...

καλησπερα κοριτσια! το στηθος μου εδω κ καποια χρονια εχει πεσει πολυ..ειναι κληρονομικο. Ειμαι 28 δεν εχω κανει σκομα παιδια κ δεν ξερω σε ποσο καιρο θα γινει αυτο. Το θεμα ειναι οτι η εικονα μου στον καθρεπτη ειναι χαλια. Οι ερωτησεις μου ειναι αν θα μπορω να θηλασω σε περιπτωση που εχω κανει ανορθωση,αν παραμορφωνονται οι ουλες,αν αξιζει γενικα να το κανω πριν απο εγκυμοσυνη. Σε περιπτωση που εχετε να προτεινεται κ γιατρο....

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που μετά από γεννα έκανε πετυχημένη κοιλιοπλαστικη και αυξητική στηθους, ώστε να μου συστήσει κάποιον καλό πλαστικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που μετά από γεννα έκανε πετυχημένη κοιλιοπλαστικη και αυξητική στηθους, ώστε να μου συστήσει κάποιον καλό πλαστικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κοριτσάκι θα σου απαντήσω την επόμενη εβδομάδα....πρώτα ο Θεός!!! :roll:

εμεις κανουμε πλαστικες στη μικρη στον κ,λαζαρου.το εχω ψαξει πολυ.ειναι καλλιτεχνης και εξαιρετικος ανθρωπος,στο υγεια ειναι

Ευχαριστω πολυ, τι είδους πλαστικες εννοειτε;

Γειά σας,

εγώ έκανα πρίν 3 εβδομάδες Κοιλιοπλαστική.Μετά απο την δεύτερη εγκυμοσύνη διαπιστώθηκε μια τρύπα,δηλ. ομφαλοκήλη και έπρεπε να βάλω πλέγμα.Οπότε μου πρότεινε και ο χειρουργός μου να κάνουμε και κοιλιοπλαστική,γιατι η κοιλιά μου κρεμότανε και ήταν όλο ζάρες.

Το αποτέλεσμα είναι τέλειο,απλά είμαι ακόμα πρισμένη και τραβάνε τα ράμματα.Πρέπει να κάνω υπομονή,το αποτέλεσμα θα δείξει περίπου σε 5 μήνες.

Απλά απο τώρα φένετε,ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Νιώθω καλύτερα με το σώμα μου και μόλις βγάλω και τα τελευταία ράμματα θα νιώθω ακόμα καλύτερα....

Καλησπέρα, μηπως θα μπορούσες να μου πεις σε ποιο γιατρο την εκανες και ποσο στοιχισε; Επισης σου εβαλε παρωχετευση για 4-5 μερες;

Ευχαριστω εκ των προτερων...:P

Αχ κορίτσια βγήκα σήμερα απο την κλινική και ειναι πολυ ζόρι οι παροχετευσεις :(:(:( το αποτέλεσμα ειναι πολυ καλό λέει η μαμά μου που το είδε αλλά εγω χάλια. Είχα όμως και ομφαλό κήλη και κήλη λευκής γραμμής και ειμαι ραμμένη εσωτερικά πολυ. Κάτω η τομή δεν με πονάει καθόλου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...