Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αχορταγο μωρακι

χαρης.Π

Recommended Posts

Χερεται και καλως σας βρηκα !!!

Έχουμε ενα μωράκι αγοράκι 3 μηνών

υγιέστατο αλλά στο θέμα του φαγητού δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!!!

βγήκε απο την κλινική με το frisolac διαπιστώσαμε οτι είναι δυσκοίλιος και αλλάξαμε στο frisolac comfort δεκτηκαμε εμεις και το μωρό ολα τα αρνητικά αποτελέσματα του γάλακτος (διάρροιες καθε τόσο) και συνεχίσαμε ετσι αλλά ο μικρός έφτασε 2 μηνών και συνέχισε να ξυπνα στις 2,2:30 ώρες ουρλιάζοντας και αποφασίσαμε πάντα με την γιατρό μας να δοκιμάσουμε το aptamil plus για αχόρταγα μωρά.

εσύ είσαι που το λες πάλι στις 3 ώρες να ουρλιάζει και το κυριότερο στις 2 ώρες να δίνουμε και τσάι μάραθο η χαμομήλι διότι ξύπναγε ενδιάμεσα στα γεύματα αφού το βράδυ ήμασταν με βάρδιες απο κολικούς ευτυχώς τίποτα ..

Μετά το aptamil plus και ενω διαπιστώσαμε οτι δεν τον χορταίνει αλλάξαμε στο nutricia almiron comfort

και το οποίο και πάλι πάνω απο 3 ώρες δεν τον κρατάει με τίποτα !!!

το κουλό τις υπόθεσης ειναι οτι όποτε πάμε βόλτα με το αμάξι μπορεί να ειναι και 6-7 ώρες νηστικός και να μην κλαίει και ας είναι και ξύπνιος.

τι να κάνουμε ? τώρα είμαστε 3 μηνών και 10 ήμερων και ξυπνάμε στις 3 ώρες και δίνουμε τσαι για να τον πάει στις 4 ώρες οπού θα αρχίζει να ουρλιάζει και πάλι !!

από θέμα κιλών ευτυχώς δεν άρχισε να παχαίνει είναι στα 6500 έως τώρα ενώ γεννήθηκε 3450

ορίστε και η φώτο μας

hlias111.jpg

μόνο μην μας ματιάσετε !!!

Διαφημίσεις

καταρχην να σας ζηση ο κουκλος!δεν βλεπω κατι το ανυσηχητικο!ενταξει ειναι φαγανος και τι εγινε δεν θα ειναι ετσι παντα σε λιγους μηνες θα μπουν και οι κρεμουλες που θα τον κραταν περισσοτερο μην ανυσηχητε καθολου!ο μικρος μου γεννηθηκε 3κιλα και σε 30 μερες εγινε 5κ.οχι με τον αερα αλλα με ασταματητο θηλασμο καθε μιση με μια ωρα και μμετα για πολλους μηνες καθε 2μιση-3ωρες.3μηνων ηταν που βλεπω το βιβλιαριο 6800 με 62 ποντους και τωρα ειναι ενα προς το αδυνατο παιδακι 2μιση χρονων 14 κ.ομεγαλος μου γεννηθηκε 3870κ.και 3 μηνων ηταν 7300 εκει να δεις φαγητο δεν τον προλαβαινα ευτυχως ειχα γαλα για δυο παιδιαγια την κορη μου δεν σου λεω ηταν μινιον απο παντα 3 μηνων βλεπω το βιβλιαριο 5500κ.εδωσε ομως στον 4το 6400κ.καντε υπομονη ετσι μεγαλωνουν τα ζουζουνακια!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Να σας ζησει ο μικρος!!

ετσι ειναι τα μωρα...εαν θηλαζε ισως να ετρωγε και καθε μια ωρα...

δυσκολο αυτο που θελετε, να βαλετε προγραμμα στο νεογεννητο...

οσα μωρα πινουν ξενο γαλα σε αυτες τις ηλικιες περιπου καθε 3 ωρες τρωνε,

αν κοιμουνται σερι το βραδυ...

καλη συνεχεια σε ο,τι αποφασισετε!!!

και υπομονη με τα ουρλιαχτα, αμα μεγαλωσει θα μαθει να εχει υπομονη

λιιιιιγη περισσοτερη απο τωρα!!!

Βασικά υπάρχει περιπτωση να πάθει τίποτα κακό το παιδάκι μας αν του αλλάξουμε και πάλι γάλα; Δηλαδη ανα 2,5 εβδομάδες δοκιμής Να αλλάζουμε γάλα;

Τέλος Υπάρχει περίπτωση να τον προκαλούν τα διάφορα σκευάσματα τσαγιού πονακια; Οπότε του δίνουμε τσάι μαραθο η Χαμομηλ. Αεριζεται συνεχώς και ουρλιαζει.

μην το δινετε τσαγια το μωρο!και μην προσπαθητε να κανετε το τριωρο τετραωρο δεν υπαρχει λογος!!

και καλο θα ηταν να εχει ενα γαλα σταθερο τωρα για το τι συμβαινει αν αλλαζετε το γαλα συχνα μαλλον πρεπει να ρωτησετε τον γιατρο!!εγω δεν νομιζω να παθαινει κατι με την αλλαγη εκτος αν του φερνει ενα γαλα δυσκιλιοτητα!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

@koufetaki thank you alot

Μιλάμε μας έχει ξεπατωσει ο μικρός κοιμήθηκε στις 11 χθες το βραδι ξύπνησε στις 2 τσίμπησε 200 ml, 7μεζουρες βλέπεις τρώει εδώ και 1,5 μηνα μετά στις 5 μετά στις 7:30 και μετά στις 9:30 διότι ουρλιαζε και δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω!!

Κάτι πρέπει να κάνουμε διότι βλέπω ότι προκαλεί και εκνευρισμό μεταξύ του ζευγαριού η ελιψη ύπνου !!

Καλημέρα. Και η κόρη μου φαγανό ηταν στην ηλικία του αλλά της δίναμε όσο ήθελε, όταν ήθελε. Περίπου το ρύθμιζε στο τρίωρο. Μόνη της όμως το ρύθμισε. Μεγαλώνοντας το ελάττωσε μόνη της. Όσο για το τσάι δεν ξέρω εμείς δεν δίναμε τίποτα άλλο εκτός από χαμομηι μαζί με το γάλα όταν την έπιανε δυσκοιλιότητα.

Νομίζω ότι αν τρώει κάθε τρεις ώρες σταθερά είναι πολύ καλά.Γιατί αγχώνεστε για το τετράωρο; Η δική μου η παιδίατρος ήταν αντίθετη με το χαμομήλι κλπ, μου είχε πει να μην πιέζουμε το στομαχάκι τους με υγρά.Και η δική μου μέχρι τεσσάρων μηνών έκανε λες και την είχες αφήσει νηστική 2 ημέρες, μετά το έκοψε μόνη της ούτε όλο το έπινε, έκοψε και το βραδυνό. Επίσης σημαντικό είναι να θυμάστε ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έχει το δικό του πρόγραμμα.Αυτό το λέω γιατί συνήθως στους νεους γονείς ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, όχι το δικό μου παιδί δεν ξύπναγε στις 40 ημέρες, όχι έτρωγε κάθε 4-4,5 ώρες. Εγώ στην αρχή έλεγα "καλά μόνο εμείς ξενυχτάμε και ζοριζόμαστε;"

Όσο για τον ύπνο...τα περισσότερα παιδάκια στρώνουν πολύ αργότερα.Στην αρχή θα έχετε εκνευρισμό, αλλά έτσι είναι.Τον πρώτο καιρό τα νεύρα είναι στο πρόγραμμα.Περνώντας οι μήνες όλα θα ηρεμήσουν.

Καλύτερα μείνετε σε ένα γάλα για να συνηθίσει το παιδί να μπαίνει σε μια σειρά.

Υπομονή, όπως για όλα τα πράγματα και εδώ ισχύει το κάθε αρχή και δύσκολη.

Α!Είστε και κούκλοι.Να σας ζήσει

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Ευχαριστώ πολύ όλους σας τώρα γυρίσαμε από την γιατρό μας έδωσε το s-26 gold

καίνε δούμε το θα γινε. Το θέμα είναι ότι το μόνο γάλα που το ετρωγε με τρέλα ήταν το frisolac comfort αλλά έφτασε σε σημείο να κάνει κίτρινες εκενωσεις που τον πονουσαν και τον κρατούσε και και 4-5 ώρες το απλό fisolac τον εσβηγκε και έτσι άλλαξε το προγραμμα του από τότε!!

Βέβαια σε 2,5 μήνες θα πάμε σε 2ης βρεφικης ηλικίας οπότε και με κρεμουλες κάτι θα γίνει

ρυζαλευρο ποτέ δώσατε;;

Ευχαριστώ πολύ όλους σας τώρα γυρίσαμε από την γιατρό μας έδωσε το s-26 gold

καίνε δούμε το θα γινε. Το θέμα είναι ότι το μόνο γάλα που το ετρωγε με τρέλα ήταν το frisolac comfort αλλά έφτασε σε σημείο να κάνει κίτρινες εκενωσεις που τον πονουσαν και τον κρατούσε και και 4-5 ώρες το απλό fisolac τον εσβηγκε και έτσι άλλαξε το προγραμμα του από τότε!!

Βέβαια σε 2,5 μήνες θα πάμε σε 2ης βρεφικης ηλικίας οπότε και με κρεμουλες κάτι θα γίνει

ρυζαλευρο ποτέ δώσατε;;

στον παιδιατρο ειναι το ποτε θα δωσεις ρυζαλευρο εγω εδωσα στους πεντεμιση μηνες...επισης και εγω πιστευω οτι απο μονο του το μωρο θα ρυθμισει τις ωρες που θα φαει απλα θελει υπομονη στην αρχη...η δικια μου που ηταν φαγανη ετρωγε καθε τρεις ωρες μεχρι τεσσεραμιση μηνων ξυπναγε και την νυχτα κανονικα αλλα σταδιακα το ελλατωσε απο μονη της μεχρι που σταματησε να ξυπναει και να κοιμαται σερι..βεβαια ολο αυτο κρατησε λιγο γιατι μετα ξεκινησαμε με τα δοντια οπου παλι ξυπναμε το βραδι και εξακολουθουμε να περναμε αυτην την φαση ειμαστε εννιαμιση μηνων με ενα δοντακι...να σας ζησει ο μπεμπης:P:p:p

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σου Χάρη!

Να σας ζήσει το κουκλί και να είναι ευλογημένο.

Προσωπικά χάρηκα με το μήνυμά σου γιατί ξεχνιέμαι.. και νόμιζω πως μόνο το δικό μας μωρό βγήκε περίπτωση! Κλείνει τους 4 μήνες και τρώει ανά 4 ώρες 240ml. Από το μαιευτήριο μας το έφερναν κάθε τρεις και λίγο γιατί δεν σταματούσε το κλάμα από την πείνα. Ξύπναγε τα άλλα.. Αστα..

Αναγκάστηκα και του έδωσα και συμπλήρωμα από την αρχή γιατί δεν χόρταινε με τίποτα. Από όλα τα γάλατα περάσαμε και εμείς που ανέφερες και καταλήξαμε ευτυχώς έγκαιρα στο Guigoz που είναι για αχόρταγα μωρά. Έτσι μας το σύστησε η γιατρός και πάει καλά.

Όσον αφορά το κλάμα του, από τον δικό μου πάντα, είναι θέμα χρόνου να στο ελλατώσει και να κάνει υπομονή..

Ακόμα και τώρα παρόλλο που του δίνουμε παραπάνω από αυτό που πρέπει για την ηλικία του, παραπονιέται πολλές φορές.

γεια σας. και μένα ο δικός μου είναι αρκετά φαγανός. αύριο κλείνουμε το πρώτο μήνα της ζωής μας και πίνουμε 180ml. το ερώτημά μου είναι κάθε ΄πότε πρέπει να κάνει κακακια του. στην αρχή σχεδόν μετά απο κάθε γεύμα έκανε κακακια αλλά τώρα κάνει μια φορά την ημέρα αλλά μιλάμε για τρελές ποσότητες. ωστόσο μουγκρίζει πολύ και σφίγγεται κατά τη διάρκεια της μέρας και αυτό τον ξυπνάει και δε κοιμάται αρκετές ώρες και εκνευρίζεται και πάει λέγοντας.. δε ξέρω αν είναι αρχή δυσκοιλιότητας, δυσκοιλιότητα ή κάτι άλλο... κολικοί δε πρέπει να είναι γιατί δεν έχουμε επίμονα κλάματα!!!

αρχίζω και φοβάμαι για το παιδάκι μου!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...