Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ SEX TEΛΙΚΑ?

mita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αναλογα τα ορια σου στο τι μπορεις να κανεις!!!!αν ξεπερνιουνται τα ορια και αρχιζει και γινεται ασχημο για σενα οχι ενα οχι αλλα πολλα!!!!!!

γιατι να μην μπορεις να πεις στον συντροφο σου οτι κατι σε χαλαει;;!!!!οτι δεν σάρεσει;;;το ιδιο βεβαια μπορει να ισχυσει και γι'αυτον!!!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Συγνώμη το ερώτημα είναι λίγο κουφό! Φυσικά και πρέπει να βάζεις όρια. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν σου αρέσει να κάνεις. Σύντροφος σου είναι, αλίμονο αν δεν μπορείς να εκφρασεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις!

ssttaa

Αν υπαρχουν πραγματα που δε σου αρεσει να κανεις τοτε η απαντηση ειναι σιγουρα οτι μπορεις και ΠΡΕΠΕΙ να πεις οχι. Αν δεν αρεσει σε σενα ομως. Οχι επειδη θεωρουνται ταμπου για τους περισσοτερους. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα ζευγαρι οταν κανει πραγματα που αρεσουν και στους δυο τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Οταν ομως κανεις πραγματα που δε σου αρεσουν μονο και μονο για να ευχαριστησεις τον αλλονν τοτε η ο συντροφος σου θα καταλαβει καποια στιγμη οτι το κανεις με το ζορι και θα ξενερωσει, η εσυ καποια στιγμη θα φτασεις σε σημειο να βλεπεις το σεξ σαν αγγαρεια και θα ξενερωσεις. Η ειλικρινεια και η κατανοηση μεσα σε ενα ζευγαρι πρεπει να υπαρχει και στο σεξ.

Ενδιαφέρον το θέμα αλλά δεν θα μιλήσω από προσωπική άποψη μιας κι εμείς έχουμε εγκαταλείψει το σπορ αυτό εδώ και 7 μήνες και έχω ξεχάσει και πως γίνεται.

Έχω όμως μια φίλη η οποία συχνά μου αναφέρει ότι ο άντρας της θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο σεξ τα οποία αυτή όχι μόνο δεν προτιμά αλλά ούτε και ευχαριστιέται. Εγώ με την αφέλεια μου πάντα έλεγα.. ε πες του το ότι δεν σου αρέσει και δεν το κάνετε. Όμως δεν σκέφτεστε το άλλο. Ο σύζυγος μπορεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση (μούτρα, πειράγματα, αποχή...κτλ) στην σύζυγο για να γίνεται το δικό του. Το ίδιο συμβαίνει με την φίλη μου και νιώθει πως του στερεί κάτι που τον ευχαριστεί. Έτσι την κάνει αυτός να νιώθει και τελικά ενδύδει σε κάτι που δεν της αρέσει.

Διαφημίσεις

παντου υπαρχουν ρια γιατι οχι και στο σεξ?????

αν ο συντροφος σου ηθελε να σας βλεπει ενα μικρο παιδαιι εσυ θα το δεχοσουν????δεν υπαρχει ενα οριο????γ αν ηθελε να σου βαλει μια 0πλαστικη σακουλαα στο κεφαλι θα το δεχοσουν ???παντου πρεπει και ειναι καλο να υπαρχουν ορια αλιμονο αν ο καιενας εκανε οτι του κατεβαινε στο κεφαλι

ακομα και στα ζωα υπαρχουν ορια εμεις που θελουμε να λεγομαστε ανωτερα οντα δεν θα εχουμε?????????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Φυσικα και υπαρχουνε ορια στο σεξ . Και οταν ξεπερνιουνται καποιος απο τους 2 δεν περναει καλα , το ιδανικο ειναι το ζευγαρι να βρει κοινο κωδικα στη σεξουαλικη του ζωη αλλιωτικα και ο ενας και ο αλλος αμα δεν ταιριαζουνε δε θα αισθανεται καλα , ο ενας γιατι θα στερειτε πραγματα και ο αλλος επειδη θα κανει πραγματα που δεν τα θελει αρα καταναγκαζεται . Το να κανεις πραγματα στο σεξ τα οποια δεν θελεις θεωρω οτι μοιαζει λιγο πολυ με βιασμο ισως στο πολυ πιο light .

αναλογα τα ορια σου στο τι μπορεις να κανεις!!!!αν ξεπερνιουνται τα ορια και αρχιζει και γινεται ασχημο για σενα οχι ενα οχι αλλα πολλα!!!!!!

γιατι να μην μπορεις να πεις στον συντροφο σου οτι κατι σε χαλαει;;!!!!οτι δεν σάρεσει;;;το ιδιο βεβαια μπορει να ισχυσει και γι'αυτον!!!!!

συμφωνω και ειμαι απολυτη!!!

Αν σου ζητά κάτι που δεν σου αρέσει..και έμμεσα ή άμεσα σε πιέζει..τότε..κάνε του το ίδιο..για ζήτα του και εσύ κάτι που σίγουρα...δεν θα του αρέσει..να δούμε...τι θα κάνει...:)

Διαφημίσεις

Αν σου ζητά κάτι που δεν σου αρέσει..και έμμεσα ή άμεσα σε πιέζει..τότε..κάνε του το ίδιο..για ζήτα του και εσύ κάτι που σίγουρα...δεν θα του αρέσει..να δούμε...τι θα κάνει...:)

Χαχαχα έχεις απόλυτο δίκαιο… εγώ το έκανα αυτό που λες και έπιασε… :lol::lol::lol::lol:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Όμως δεν σκέφτεστε το άλλο. Ο σύζυγος μπορεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση (μούτρα, πειράγματα, αποχή...κτλ) στην σύζυγο για να γίνεται το δικό του. Το ίδιο συμβαίνει με την φίλη μου και νιώθει πως του στερεί κάτι που τον ευχαριστεί. Έτσι την κάνει αυτός να νιώθει και τελικά ενδύδει σε κάτι που δεν της αρέσει.

να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα αυτο αλλα να το σκεφτεις αυτο ομως μιλαμε για εξαναγκαστικη πραξη......που νομιζω δεν ειναι σωστο για την μεταξυ τους σχεση.δεν ενδυδεις σε κατι που δεν σου αρεσει η'σε ενοχλει...με βασει τα ορια σου παντα .. αυτο δεν μπορει να οδηγησει σε ακραιες καταστασεις και το ζευγαρι να χασει την ουσια;

στο σεξ πρεπει να ευχαριστιουνται και οι δυο αλλιως παει.....

βεβαια υπαρχει και κατι αλλο....δεν του το δινεις εσυ ....μηπως το ψαξει για να του το δωσει καποια αλλη;;;;

οποτε καλα λεω οτι φτανουμε σε ακραιες καταστασεις!!!!!!

αλλα και παλι οχι λεω και αν φτασει καποιος απο τους δυο σ'αυτο το σημειο δεν νομιζω οτι αξιζει ...τον ανθρωπο που αγαπας θελεις να τον βλεπεις και να τον κανεις ευτυχισμενο!!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

εγω παλι θα ελεγα αναλογως το συντροφο.σε εναν απλο, τυχαιο συντροφο ναι υπαρχουν ορια κ βεβαια λες οχι.

αλλα στον μονιμο συντροφο σου ή ακομα περισσοτερο στον αντρα σου που εχεις μια οικογενεια μαζι κ σε συνδεουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο το σεξ, για μενα λες οχι υπο σκεψη. δηλ αν ειναι κατι που ξερεις οτι θελει πολυ κ εσυ μπορει να το ανεχτεις για καποιες, συγκεκριμενες φορες οτι τοτε μπορεις κ να μην πεις οχι. για μενα ολα εξαρτιονται απο τι ειδους σχεση ειναι αυτη που εχεις με τον συντροφο σου.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

η λεξη όρια ειναι υποκειμενικό...

το θεμα ειναι τι μου αρεσει και τι όχι...

αν μου αρεσει, δεν θα πω όχι γιατι ειναι "προστυχο".

Αλλα και το πιο "απλό" αν δεν μου αρεσει , δεν θα το δεχτώ...

εκτος αν εχω ανταλαγμα ... ;)

Διαφημίσεις

Πιστεύω πωςστο σεξ όλα επιτρέπονται! Αλίμονο όμως αν ο άντρας δε μπορει΄να σεβαστεί τις επιθυμίες της συντρόφου του, της γυναίκας του, της μάνας των παιδιών του. Το ίδιο βέβαια ισχύει και στο αντίθετο

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

αν εννοεις σμαράγδι ...........πράσινο ναι θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Εχω φαει κολλημα με ενα που ειδα στον Βιλβιρίδη πριν απο ενα μηνα στη βιτρινα...μπηκα να ρωτησω...τιμη φαρμάκι...1600ευροπουλα...οχι ακατόρθωτο αλλα τετοια εποχη απλησιαστο ποσο...!

Αχ....λετε να μου το κανει δωρο αν του κανω γιο? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αν εννοεις σμαράγδι ...........πράσινο ναι θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Εχω φαει κολλημα με ενα που ειδα στον Βιλβιρίδη πριν απο ενα μηνα στη βιτρινα...μπηκα να ρωτησω...τιμη φαρμάκι...1600ευροπουλα...οχι ακατόρθωτο αλλα τετοια εποχη απλησιαστο ποσο...!

Αχ....λετε να μου το κανει δωρο αν του κανω γιο? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το να σου το τάξει δεν θα του κοστίσει τίποτα αν είναι να πάρει αυτό που θέλει!

url]

url]

Το εχει παρει το μαθημα του...δεν μου τάζει....γιατι εγω το δενω και δεν κάνω πισω!!!

χαχαχαχα μπα...δεν το βλεπω...! οταν του ειπα την τιμη κοντεψε να πνιγει!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ SEX ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ?

ΕΝΝΟΕΙΤΕ. Δεν νοηται να μην σου αρεσει κατι και να το κανεις μονο και μονο επειδη αρεσει στον συντροφο σου.......μην κανεις τετοια λαθη.....εχω ασχημη προσωπικη εμπειρια (οχι απο τον αντρα μου φυσικα). Αν θες στειλε μου πμ και θα σου πω......αν οχι κρατα αυτο που σου λεω εδω. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.....και τα ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ....!:evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Σκοπός είναι να το απολαμβάνεται και οι δυο. Και οι δυο πρέπει να περνάτε καλά και όχι μόνο ο ένας.

Κι ο δικός μου κάποια περίοδο άρχισε να φέρεται περίεργα και φτάσαμε να κάνουμεέρωτα 5 λεπτά και να λέμε οτι κάναμε κιόλας. Εντάξει μια-δυο τρεις.... μετά παραπάει....

Του τπο συζήτησα και βλέπω οτι προσπαθεί να αλλάξει.

sj3dp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...