Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΝΑ ΠΑΡΩ;

ROARY

Recommended Posts

Μου 'σπασε το μούλτι της μουλινέξ που είχα 6 χρόνια και θα πάρω καινούργιο. Θέλω ένα μικρό (όχι πολυμίξερ) αλλά δυνατό για να φτιάχνω και τη φρουτόκρεμα και να αλέθω το φαγητό του μωρού. Έχει καμία ράβδο; Έχω δει ένα της philips 45 ευρώ. Βολεύει ή κάνει τα πράγματα δύσκολα; Από λεφτά το πολύ μέχρι 50 ευρώ και αυτά δεν περισσεύουν αφού τρέχουμε και δεν φτάνουμε με την ασθένεια της μαμάς μου...

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Εγώ χρησιμοποιώ ένα μπλέντερ της Braun (το αγόρασα πριν τρία χρόνια αλλά κυκλοφορεί ακόμα και σε άλλες μάρκεςεκτός της Braun) το οποίο εκτός από μούλτι μπαίνει και απευθείας μέσα στην κατσαρόλα και μπορείς επί τόπου να πολτοποιήσεις το κρέας και τα λαχανικά για το φαγητό του παιδιού. Έτσι δεν χρειάζεται να τα βγάζεις για να τα λιώσεις και να λερώσεις πολλά σκεύη.

Επίσης το χρησιμοποιώ και για τα φρούτα, αφού τα βάλω σε ένα μπολάκι. Σε αντίθεση με το μούλτι, λιώνει και πολύ μικρές ποσότητες και επίσης, δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει κανένα κομματάκι κάτω από τις λεπίδες του γιατί είναι πολύ μικρές. Την τιμή του δεν την θυμάμαι.

Εύχομαι περαστικά για τη μαμά σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...

βετα:lol:

εγω εχω ενα μπλεντερ που εχει και εξαρτηματα:ραβδο για απευθειας λιωσιμο,ενα μικρο και ενα μεγαλο μπλεντερ στο μεγαλο θρυμματιζεις και παγο και εχει και ενα χτυπητηρι!!!!κοριτσια με εχει σωσει .....!!!!!!!!γυρω στα80 με 100 κανει αλλα για μενα αξιζει τα λεφτα του!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

• 11 months later...

πηραμε το kenwood to kmix αλλα τελικα δεν πολτοποιει μικρη ποσοτητα!!!!!!

αυτο http://www.kenwoodworld.com/el-gr/3/-KMix/kMix-Hand-Blender/HB791EUROW/

εσεις ποιο εχετε???θελω καποιο που να λιωνει ακομα και τα κατω κατω!!!!!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Εγώ πάλι έχω το multi της mulinex και πολτοποιεί τα πάντα, από την μικρότερη ποσότητα μέχρι και την μεγαλυτέρη, καλά στην δεύτερη περίπτωση παθαίνει υπερχέλυση και τα πετάει έξω:mrgreen:

Διαφημίσεις

Όταν αρχίσαμε φρούτα και έπρεπε να τα λιώνω έκανα κι εγώ μια έρευνα, ρώτησα και τα κορίτσια εδώ πέρα, και ανακάλυψα πως τα πιο βολικά είναι αυτά με τις 2 λεπίδες, ασχέτως μάρκας. Τυχαία είδα στην αποθήκη μου ένα multi της πλάκας που μου είχαν φέρει στο γάμο (μάρκα μ'έκαψες). Το χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα, τα βγάζει όπως πρέπει και δεν μασάει πουθενά. Φρούτα και κρέας με λαχανικά, όλα εκεί τα λιώνω. Πάρε κορίτσι μου ένα φτηνιάρικο με 2 λεπίδες και η δουλειά σου θα γίνει μια χαρά.

εγω εχω το izzy και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, μικρό με 2 λεπιδες κατω, δυο πάνω, πολύ δυνατό και ευκολο στο πλυσιμο και αποθηκευση και κανει κ κανα 30ευρω μονο!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Εγω θα σου προτείνω ένα που έχει σήμερα το lidl, μοιάζει με το μουλτι. Το έχω εδώ και 8 περίπου μήνες και έχει βγει πολύ καλό. Εχει 2 ταχύτητες εκ των οποίων η μια είναι turbo. θα σε βολέψει σίγουρα και θα σου στοιχίσει 14,00Ευρώ μόνο! Πάρτο και θα με θυμηθείς.

Παρε ενα απλο ακομη κ απο λιντλ;) αρκει να εχει 2 λεπιδες(πανω κατω).εγω εχω izzy 20 ευρω το πηρα...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

εγω εχω παρει ενα μικρο της philips και το βολευτηκα τοσο που ανεβασα το μεγαλο στο παταρι

Συνηθως τα μαρκε...πανε παταρι!!!:lol:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ IZZY ΜΕ 3 ΛΕΠΙΔΕΣ!!!ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ!!ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΛΑΣΕ...(ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΟΧΙ ΜΑΡΚΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ..)ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ Η ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΕΘΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΣΙ!!!

RGeJp3.png?lbogrcaW

εγω εχω το izzy και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, μικρό με 2 λεπιδες κατω, δυο πάνω, πολύ δυνατό και ευκολο στο πλυσιμο και αποθηκευση και κανει κ κανα 30ευρω μονο!!!

το εχω και συμφωνω οτι ειναι καλο...Μηπως ομως ξερει καμια πως καθαριζουν οι λεπιδες του οταν εχουν λερωσει και δεν βγαινει καλα?....

6bMYp2.png

τη ραβδο της braun ασυζυτητι να παρεις.

ειναι φοβερο εργαλειο για το φαι του παιδιου:)

κι εγω αυτο προτεινω και εχω....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

εγώ εδώ και 6 χρόνια χρησιμοποιώ multi και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! η μαμά μου που το χρησιμοποιούσε γύρω στα 15 χρόνια και της χάλασε, πήρε αυτό ..

http://www.kenwoodworld.com/el-gr/3/Processing-Blending-Mixing/3/Quad-Blade-Chopper/

είναι πολύ ωραίο και νομίζω το πήρε 25 ευρώ ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...