Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παναγιά μου τί πήγα να πάθω...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

να σας γραψω τί εχει κανει κ η δικια μου?

της ειχα αλλαξει την βραδυνη πανα κ τη ειχα βαλει στην αλλαξιερα για να της βαλω την καθαρη.εκεινη την στιγμη χτυπησε το τηλ.κ την εβαλα στη κουνια για να απαντησω.

μιλησα κανα πενταλεπτο κ οταν γυρισα,τί να δω?

ειχε κανει κακα στην κουνια κ ειχε πασαλειψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

τα καγκελα,τους τοιχους,τα χερια τους οποτε κ το στομα....

μπλιαχ

Φιλική συμβουλή : εγώ όταν αλλάζα το μωρό μου ή το εκανα μπάνιο - για το μπάνιο ισχύει ακόμα και σήμερα - δεν σήκωνα τηλέφωνο ούτε άνοιγα πόρτα αν χτυπουσε. Μπορεί να φώναζα από μέσα μίσο λέπτο και έρχομαι να ανοίξω ή είχα το ασύρματο κοντά μου και απαντούσα λέγοντας πάρτε με αργότερα αλλάζω το μωρό. Σήμερα ακόμα όταν κάνω μπάνιο την μικρή 3,5 χρόνων δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Αστο να χτυπάει τηλέφωνο και το κουδούνι λέω.

βρε λουκομαμι χαιρομαι που ειναι ολα καλα.να πω κατι να γελασουμε.σε εφαγε πια η γκαντεμοπεθερα σου

σσσσσσσσστ.... αστην εκεί που είναι ... μη μου την ξεσηκώνεις Ελενίτσα μου.... να χαρείς...

Διαφημίσεις

καποτε οταν καπνιζα προ μπεμπε εκανε 2,70 ηθελα να δω ποσο ακομα εχω γλιτωσει απο την ωρα που το εκοψα!!!!!χωρια απο τις λαχταρες οπως φαινεται εδω περα!!!!!λολ

παντως αν καπνιζα ακομα και τυχενε να παθει οτιδηποτε μαλλον θα το εκοβα την ιδια στιγμη!!!!

αλλα επειδη ως πρωην καπνιστρια ξερω οτι ψυχολογικα ιαως δεν ειμαστε ολες ετοιμες να το κοψουμε αμεσως ν καπνιζατε μακρια απο τα παιδια σας και τα τσιγαρα να ηταν μονιμα στο μπαλκονι μπαινουν τα τσιγαρα μεσα στο σπιτι και ξαναβγαινουν κατευθειαν στο μπαλκονι?????θα ηταν μια πολυ καλη αρχη ε??????:oops::oops:

επισης αν τα ξεσχαατε καπου στο πιτι μια φορα πετατε το πακετο που ξεχαστηκε και πηγαινετε να ποαρετε αλλο ακομα και αν το πακετο που ξεχαστηκε μεσα στο σπιτι ηταν ανοικτο με την ζελατινα

οτι πληρωνετε λογο ανοησιας μια φορα συνηθως προσεχουμε για να μην υπαρχει δευτερη

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγω ενα ξερω, αξιος να σε κρινει πως προσεχεις το παιδι σου και πως θα το μεγαλωσεις δεν ειναι κανενας. Στην τελικη ο καθενας κουμαντο στα παιδια του.. εμενα 8 μηνων σκαρφαλωσε στην στρατα κ ανεωηκε στο τραπεζι της κουζινας κ πηρε μια κρεμαστρα που ειχα αφησει γιατι μαζευα τα ρουχα για ταξιδι κ την καρφωσε μεσα στο στομα του.. κ εγω ειχα παει απλα να κατουρησω :( πλεον το κανουμε κ αυτο μαζι :P

η δικια μου εχει ανοιξει ταμπλετα απο κουνουπια και φαρμακο για το σκυλο..

και τα δυο αντικειμενα ηταν σε δυσπροσιτο μερος για το παιδι,αλλα οπως ξερουμε ολοι το μονο μερος που δεν μπορει να παει ενα μωρο ειναι στην παταγονια με το survivor, αλλα ακομα κι αυτη η πληροφορια ειναι υπο αμφισβητηση οσο αναφορα το δικο μου παιδι..

θελω να ελπιζω οτι δεν εγλειψε την ταμπλετα, ουτε ηπιε απο το φαρμακο του σκυλου....

αλλα μαλλον πρεπει να κοψω το κατουρημα, το να γυρναω τη πλατη μου για να βαλω νερο απο τη βρυση, να φταρνιζομαι με κλειστα ματια και γενικα οτιδηποτε της δινει χρονο 5 νανοδευτερολεπτα.... :roll:

Διαφημίσεις

Καλά πώς τα βρήκε τα τσιγάρα?

Εχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμα αυτό δεν το έχουμε λύσει!!! Τα τσιγάρα βρίσκονται μόνιμα στις τσάντες μας ή στο δώμα που είναι το γραφείο μας και είναι ξεχωριστός χώρος απο το υπόλοιπο σπίτι. Να βρήκε το χρόνο να ανοίξει την τσάντα να τα πάρει και να μη τον είδε κανείς? Ολο απο πίσω του τρέχω ρε γμτ... Τί να πω όμως? Μερικά δευτερόλεπτα φαίνεται οτι αρκούν για να γίνει το κακό. Οτι κρύβει στην κούνια του πράγματα είναι γεγονός. Πλεον το έμαθα το έργο και αδιάζω την κούνια πριν τον βάλω για ύπνο.

Το Σάββατο στην παιδική χαρά, και αφού έχω λιώσει να τρέχω πίσω απο τον Παναγιώτη 2 ώρες, γλιστράει σε μια πέτρα και πέφτει με το κεφάλι πίσω! Γερή τούμπα... οχι απο τις καθημερινές μας... Και του κράταγα και το χέρι εκείνη την ώρα. Εχασα 3 χρόνια απο τη ζωή μου και 7 στη φάση με τα τσιγάρα.... -10 γράφω πλεον!

Τον τελευταίο καιρό, κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κάνω το σταυρό μου που πέρασε άλλη μια μέρα και είναι καλά...

η δικια μου εχει ανοιξει ταμπλετα απο κουνουπια και φαρμακο για το σκυλο..

και τα δυο αντικειμενα ηταν σε δυσπροσιτο μερος για το παιδι,αλλα οπως ξερουμε ολοι το μονο μερος που δεν μπορει να παει ενα μωρο ειναι στην παταγονια με το survivor, αλλα ακομα κι αυτη η πληροφορια ειναι υπο αμφισβητηση οσο αναφορα το δικο μου παιδι..

θελω να ελπιζω οτι δεν εγλειψε την ταμπλετα, ουτε ηπιε απο το φαρμακο του σκυλου....

αλλα μαλλον πρεπει να κοψω το κατουρημα, το να γυρναω τη πλατη μου για να βαλω νερο απο τη βρυση, να φταρνιζομαι με κλειστα ματια και γενικα οτιδηποτε της δινει χρονο 5 νανοδευτερολεπτα.... :roll:

Καλά, fistikaki, έχω πεθάνει στο γέλιο μιλάμε! Είμαι και στη δουλειά και με κοιτάνε οι συνάδελφοι να γελάω μόνη μου σαν χαζή! Είσαι το κάτι άλλο! (sorry για το off topic)

Εμάς όταν ήταν περίπου 1 έτους, ήρθε μια μέρα στο σαλόνι, κρατώντας ένα σπασμένο θερμόμετρο υδραργύρου!!!!!! Πάθαμε σοκ. Ο άντρας μου ήθελε να πάμε κατευθείαν για πλύση στομάχου, πιστεύοντας ότι το έσπασε στο στόμα της. Εγώ ως πιο ψύχραιμη (λέμε τώρα), έψαξα και βρήκα ευτυχώς τον υδράργυρο και τα θρύψαλα από το θερμόμετρο... Το μανάρι μου δεν το είχε βάλει στο στόμα της. Μάλλον έσπασε το θερμόμετρο (που το βρήκε σε ένα συρτάρι), πάνω στο κομοδίνο και μετά το έφερε στο σαλόνι για να μας δείξει τη ζημιά που έκανε... Ευτυχώς όταν κάνει κάποια ζημιά δεν προσπαθεί να το κρύψει, αλλά μας το λέει επιτόπου και τώρα που είναι λίγο πιο μεγάλη, μας λέει ότι το έκανε μια από τις κούκλες της!

εχω δυο μπουμπουκακια

Eμας ο Βασιλης ειχε φαει τα λαμπακια του δεντρου. Οσο αυτο ηταν στην μπριζα.

Του διαβαζα ενα παραμυθι οπου το δεντρο ειχε ζαχαρωτα και καραμελες.

Τα ειδε πολυχρωμα, του γυαλισαν και τα δαγκωσε.

Ποσα να προσεξεις πια και τι να προστατευσεις. Ειχα βαλει σε ασφαλη σημειο το δεντρο ωστε να μην πεσει πανω του.

Το να το φαει δεν το ειχα προβλεψει :-(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Eμας ο Βασιλης ειχε φαει τα λαμπακια του δεντρου. Οσο αυτο ηταν στην μπριζα.

Του διαβαζα ενα παραμυθι οπου το δεντρο ειχε ζαχαρωτα και καραμελες.

Τα ειδε πολυχρωμα, του γυαλισαν και τα δαγκωσε.

Ποσα να προσεξεις πια και τι να προστατευσεις. Ειχα βαλει σε ασφαλη σημειο το δεντρο ωστε να μην πεσει πανω του.

Το να το φαει δεν το ειχα προβλεψει :-(

ΕΜάς τα φυσούσε γιατί νόμιζε ότι ήταν κεράκια!!!:-D:grin:

εχω δυο μπουμπουκακια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...