Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες,

είμαι στην 8η εβδομάδα και από χτες το στήθος μου δεν είναι τόσο πρησμένο όσο τις προηγούμενες μέρες ούτε πονάει. Ανησυχώ πολύ!! Σε λίγες μέρες θα παμε για την καρδούλα και φοβάμαι μήπως κάτι πάει στραβά.

Έχει τύχει σε καμία να κάνει διακυμάνσεις το στήθος; Δεν πρέπει να μένει πολύ πρησμένο σταθερά μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης;

M1fyp3.png

g5E6p3.png

Διαφημίσεις

με το καλο κουκλα μου:D εγω ειχα διακυμανσεις πριξιμο-ξεπριξημο στο στηθος κ στα 2 παιδια.ειδικα οταν ξυπνουσα μεχρι κ η κοιλια μου ηταν μιση:shock:

κι εγω το πρωι ξυπναω σουπερ και κατα τη διαρκει της ημερας αρχιζει να πρηζεται η κοιλια μου και το στηθος μου το βραδυ δεν ακουμπιεται ενω το πρωι ειναι ανετο. Δεν νομιζω οτι θα πρεπει να ανησυχεις, γιατι ειμαστε στην αχη ακομα και φανταζομαι οτι ειναι πιθανες τετοιες διακυμανσεις

LQvip2.png

κι εγω το πρωι ξυπναω σουπερ και κατα τη διαρκει της ημερας αρχιζει να πρηζεται η κοιλια μου και το στηθος μου το βραδυ δεν ακουμπιεται ενω το πρωι ειναι ανετο. Δεν νομιζω οτι θα πρεπει να ανησυχεις, γιατι ειμαστε στην αχη ακομα και φανταζομαι οτι ειναι πιθανες τετοιες διακυμανσεις

Γεια σας κορίτσια,

με το καλό όλα....

Προφανώς είναι φυσιολογικό. Και εγώ κάτι τέτοιο έχω. Τη μία πρίζονται και την άλλη όχι...και φοβάμαι γιατί μεθαύριο θα πάμε να δούμε το μωρό και φοβάμαι...είναι λίγο αργή η σύλληψη....:-(

η αληθεια ειναι οτι αυτο παρατηρω και εγω καθε μερα σχεδον....και τρωω κατι περιεργα φλας.οτι κατι δεν παει καλα...ευτυχως μεχρι στιγμης κυλανε ολα μια χαρα....σημερα θα παμε στο γιατρο για παρακολουθηση....ουφ...

naGrp2.png

url=http://www.pregnology.com/pregnancy/09/23/2010]2010.png[/url]Make a pregnancy ticker

ο μαριουλης μου ειναι 7 και ο δευτερος αντρουλης μου ειναι στο δρομο!!

Διαφημίσεις

εμενα το στηθος μου στην εγκυμοσυνη ηταν πρησμενο το πρωτο τριμηνο και πονουσε αρκετα,μετα περασε ο πονος αλλα το πρηξιμο συνεχιστηκε,απλα το συνηθιζεις απο ενα σημειο και μετα και νομιζεις οτι υποχωρει.Το μεγάλο πρήξιμο έρχεται μόλις γενησεις και αρχίσει το στήθος να κατεβάζει γάλα!!!!!!!!ΔΕΝ το αναγνωρίζεις!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα το στηθος μου στην εγκυμοσυνη ηταν πρησμενο το πρωτο τριμηνο και πονουσε αρκετα,μετα περασε ο πονος αλλα το πρηξιμο συνεχιστηκε,απλα το συνηθιζεις απο ενα σημειο και μετα και νομιζεις οτι υποχωρει.Το μεγάλο πρήξιμο έρχεται μόλις γενησεις και αρχίσει το στήθος να κατεβάζει γάλα!!!!!!!!ΔΕΝ το αναγνωρίζεις!!!!!!!!!!!!!!!

Τόσο πολύυυυυυυ όταν γεννησεις????

Ημαρτον δεν παίζει να βρω σουτιεν με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...