Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γάμος-Βάφτιση

hippy

Recommended Posts

Γεια σε όλους!

Τον Ιούνιο πρόκειται να βαφτίσω το γιοκαρίνι μου-στα πρώτα του γεννέθλια- και ταυτόχρονα θα παντρευτούμε με τον πατερα του με θρησκευτικό γάμο. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, εμπειρίες σας ως ζευγάρι που παντρευόταν ή ως καλεσμένοι (π.χ. τι να αποφύγω, κάτι που πήγε στραβά, κάτι που σας άρεσε και λοιπά) και ιδέες πάνω στις λεπτομέριες της τελετής.

Προς το παρόν εχω βρει τον γαμπρό :wink:, το νυφικό, (απλό για να μπορώ να κινούμαι μαζί με το μωρό) με ενα απλό πέπλο, το κέντρο διασκέδασης (πολύ όμορφο, με θέα θάλασσα), την ημερομηνία, μέρα και ώρα (τέλη Ιουνίου Κυριακή μεσημέρι), και καλή ορχήστρα για να το κάψουμε. Θα ήθελα να ειναι όλα απλά χωρίς γκλαμουριές και ταρατατζουμ-τζουμ-τζουμ!!!! (ακόμη και τον στολισμό της εκκλησίας σκεφτομαι να σας πω την αλήθεια....δεν ειναι χαζά εξοδα αυτα;; )

Σκέφτομαι επίσης να κόψω όχι γαμήλια αλλα τούρτα γεννεθλίων και να χορέψουμε και οι τρεις μας (μαζί με το μωρο) τον πρώτο χορό.

Δεν εχω ιδεα τι να κάνω με το προσκλητήριο , τι ύφος να εχει (αν και κλίνω προς το τρελούτσικο λίγο), με τις μπομπονιέρες

τί είσοδό να κάνουμε στην εκκλησία, κ.τ.λ.

Ξέχασα να πω οτι οι καλεσμένοι θα ειναι γύρω στους 250.

Τι λετε;

περιμένω τις προτάσεις σας, μιας και με ενα μωρό να με τρέχει το μυαλό μου δεν πολυλειτουργεί πάνω στο θέμα....

Διαφημίσεις

εγω το σεπτεμβρη θα ειμαι κουμπαρα και νονα σε μια "συνοδηπορο" σου!!!

με το καλό!!!

εγω εχω να σου προτινω , μιας και θα ειναι κατακαλοκαιρο και μεσημερι, να εχεις κατι τις να βρεξουν το λαρυγγι τους οι καλεσμενοι, να μην κανεις 2 χαιρετουρες ή ακομα καλυτερα να την αποφυγεις εντελως, και να αναθεσεις καποιον σαν "νταντά".. Οσο κι αν θες να το ζησεις μαζι με το μωρό σου, ειναι στιγμες που καποιος άλλος πρεπει να το εχει αγκαλια.

και επισης...

δειξε λιγο ελεος στους κουμπαρους !! Ειναι πολλα τα λεφτά και για αυτους!! (μιλαει η πονεμενη, να'ναι καλα τα παιδια!!!)

Και μεις Οκτώβριο παντρευόμαστε και βαφτίζουμε στα πρωτα γεννεθλια της μικρής.Επειδή όμως έχω γίνει κουμπάρα σε τέτοια περίπτωση καλά έκανες και το νυφικό θα είναι απλό για να σε βολέψει και για να μη σκάσεις.Αν τα κάνεις σε εκκλησία οι παπάδες τα τελειώνουν γρήγορα.Εμας σε 45' έκανε και τα δύο μυστήρια.Σε μοναστήρι όμως επειδή λένε όλα τα λόγια μπορεί να κάνουν και 2 ώρες. Όσο για τα έξοδα κάλυτερα λιγότερα για να πας και κανένα ταξιδάκι μετα με την οικογένεια. Εμείς θα πάμε Κρήτη περίπου 30 άτομα μαζί με οικογένειες.Λίγοι και καλοί. Ταυτόχρονα θα κάνουμε και διακοπές. Με το καλό!!

ψάξε λιγο ακόμη εδώ στο forum και θα βρεις συζητήσεις και ιδέες πάνω σε τέτοιο θέμα

-ειδικά αν θυμάμαι από το kalamaraki- καλή επιτυχία σε όλα και με το καλό ο γάμος, η βάφτιση και τα γεννέθλια...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...