Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

To prwto dakru.....

Sophia D

Recommended Posts

exthes to bradu h mpempa mou dakruse gia prwta fora...ponouse h koilitsa ths....anastatothika otan eida ta ugra ths matakia - einai toso mikri kai athwa....Se ti kosmo se efera mwro mou?? posa dakrua exeis na rikseis kai posous ponous na peraseis?? ...einai anapofeuko

:(

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου...ποσες φορες το σκεφτηκα...πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι αυτα τα μικρα αθωα μας μωρακια θα δακρυσουν και θα κλαψουν και θια χτυπησουν,το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι να ειμαστε διπλα τους σε ολες τις εκφανσεις της ζωης τους... :D:D:D:D

my baby was my reborn...

Eύχομαι Sophia D, αυτά να είναι τα μόνα δάκρυα που θα χύσουν στη ζωή τους....

Tο σίγουρο είναι ότι αν τα σκεφτόμασταν αυτά πριν κάνουμε παιδιά, δεν θα αποφασίζαμε να τα κάνουμε.

Eίναι πολύ σκληρός ο κόσμος που ζούμε, και σίγουρα πολύ άδικος.

Γι'αυτό θα είμαστε εμείς πάντα δίπλα τους να τα ενθαρρύνουμε και να τα βοηθάμε να σταθούν στα δικά τους πόδια.

Σκέφτομαι το μέλλον και συνειδητοποιώ το μέγεθος της δουλειάς που έχω μπροστά μου αλλά και την τεράστια ευθύνη να αναθρέψω ένα σωστό άνθρωπο (ή μάλλον 2 για την ακρίβεια...).

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Ποσες φορες τα εχω σκεφτει ολα αυτα να ηξερες....

Μακαρι η κορη μου και ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι

μαγκιορικα που λενε....!!!!!!Ωστε να μπορουν να ανταπεξελθουν ολες τις

δυσκολιες του κοσμου.

Θα ειμαι παντα πλαι της και ξερω πως ολοι και ολες σας,

θα εισαστε παντα πλαι τους.

Θελω πραγματικα για το παιδι μου και για ολα τα παιδια του κοσμου να

ειναι υγιη και ευτυχισμενα...

Αμην Θεε μου

..sine qua non..

Διαφημίσεις

exthes to bradu h mpempa mou dakruse gia prwta fora...ponouse h koilitsa ths....anastatothika otan eida ta ugra ths matakia - einai toso mikri kai athwa....Se ti kosmo se efera mwro mou?? posa dakrua exeis na rikseis kai posous ponous na peraseis?? ...einai anapofeuko

Αχ το λες και συγκινούμαι. Οι ορμόνες μου μάλλον έχουν πάρτυ. Αν θα ερθει εκείνη η στιγμή και σε μένα πως θα το αντέξω?

oIKlp2.png

Αχ το λες και συγκινούμαι. Οι ορμόνες μου μάλλον έχουν πάρτυ. Αν θα ερθει εκείνη η στιγμή και σε μένα πως θα το αντέξω?

και πού είσαι ακόμα....ρώτα και καμμιά με μεγαλύτερα παιδιά.... εγώ πλέον με μια απλή φωτογραφία παιδιού μπορεί να πλαντάξω στο κλάμα αν συνειρμικά μου έρθει κάτι στο μυαλό...

όντως αυτά τα δάκρια του τόσο μικρού μωρού είναι "πταίσμα" ...

Χαχα κοριτσακια μου.... σε ολες μας φαινεται καπως οταν πρωτοδακρυσουν τα μωρουλινια μας.. Ειναι φυσικο.. Και θα σας φαινεται καπως και θα συγκινήστε καθε φορα που τα μπεμπονια θα κανουν κατι καινουργιο... Εστω κι αν απλα κουνησει με το χερακι του το παιχνιδι που κρεμετε πανω απτο κεφαλι του..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...