Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ

ΜΑΙΡΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Εχει κάνει καμμιά σας Πάσχα στην Σύρο? Θα ήθελα τα φώτα σας είναι καλά?? Είναι για οικογένεια γιατί θα πάμε με την κόρη μας 20 μηνών

ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ Μάιρα τι μου θύμισες τώρα???Όχι μία αλλά πολλές φορές έχουμε κάνει Πάσχα στη Σύρο λόγω του ότι εκεί μένουν οι θείες μου και τα ξαδέρφια μου και πηγαίνουμε αρκετά συχνά.Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Πάσχα στη Σύρο....Μεγάλη Παρασκευή ξεκινούν όλοι οι επιτάφιοι και συναντιούνται κάτω στο κέντρο, στην Ανάσταση γίνεται η νύχτα μέρα...Ειδικά όταν το δικό μας Πάσχα πέφτει με το Πάσχα των Καθολικών είναι πολύ ωραία...Εμείς κάθε φορά ανεβαίναμε στην Αληθινή, ένα μέρος από όπου έχεις πανοραμική θέα ολόκληρης της Σύρου, όπως επίσης βλέπεις τα φωτάκια της Τήνου και της Μυκόνου..Έχει και μια ταβέρνα εκεί όπου κλείναμε τραπέζι για μετά την Ανάσταση..Ανεβαίνουμε λοιπόν εκεί και βλέπουμε από ψηλά τα πυροτεχνήματα..Είναι φανταστικά!!!Να φανταστείς φαίνονται ακόμα και τα πυροτεχνήματα από την Τήνο που είναι πιο κοντά κάποιες φορές...Γενικά μαζεύει πολύ κόσμο το Πάσχα η Σύρος.Το μόνο που με φοβίζει για φέτος είναι ο καιρός...Άλλες φορές που έπεφτε πιο αργά είχε και πολύ καλό καιρό και το ευχαζριστιόμασταν, φέτος λόγω του ότι πέφτει νωρίς τον φοβάμαι λίγο τον καιρό για νησί...Όσο για την μικρούλα σου μια χαρά θα περάσετε...Άνετα μπορείτε να πάτε όλοι μαζί!!

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να πας, να πας...Μακάρι να πηγαίναμε κι εμείς φέτος αλλά λόγω μωρού δύσκολο....Είναι ακόμα μικρούλα η δικιά μας και θα ναι ταλαιπωρία το ταξίδι με το καράβι και όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ με φοβίζει και ο καιρός...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Συμφωνώ κι εγώ, το πάσχα στην Συρο είναι υπέροχα. Την Μ. Παρασκευή στην πλατεία είναι πολύ ωραία.Μας άρεσε πολύ και ο μητροπολίτης. Πρόπερσι που πήγαμε μείναμε για πρώτη φορά σε όλη την λειτουργία της Ανάστασης για να τον ακούσουμε.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...