Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

την μητέρα μου την λένε Ειρήνη και την πεθερά μου Σταματίνα.Το θέμα είναι ότι ψάχναμε να βρούμε κάτι ιδιαίτερο για την κόρη μαςη οποία τώρα είναι 15 μηνών.Είμασταν ανάμεσα στο Έρση, Γλαύκη και Ήριννα! Ειδικά το Ήριννα το είχα λατρέψει. Έτσι αποφασίσαμε να το βγάλουμε Ήριννα! Αυτά όσο ήμουν έγκυος ακόμα.Ώσπου μία εβδομάδα πριν γεννήσω είδα ένα όνειρο πολύ ζωντανό που με έκανεκαι εμένα και τον σύζυγο να αναθεωρήσουμε για το όνομα.Είδα λέει το μωρό μου αγέννητο ακόμα να μου φωνάζει πως ήθελε να την βγάλουμε Ιωάννα!! Δεν το είχαμε σκεφτεί ποτε ως ενδεχόμενο αν και θα μπορουσαμε διοτι τον πατέρα μου και τον πατέρα του άντρα μου,που έχει πεθάνει, τους λένε Ιωάννη!!Έτσι και έγινε!!! Σήμερα ζούμε ευτυχυσμένοι με την Ιωάννα μας και η επιθυμία της εξετελέστει!!!! :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Εντυπωσιακό..

Είχα ακούσει για μια γνωστή μου που η μητέρα της (που δυσκολευόταν να συλλάβει)είδε στον ύπνο της έναν άγιο που της ζήτησε να δώσει το όνομά του στο παιδί της.Στη βάφτιση ο νονός έδωσε άλλο όνομα,το δικό του.Το μωράκι πέθανε.Μετά η μητέρα είχε 2 εγκυμοσύνες χωρίς καλό τέλος και όταν γεννήθηκε αυτή η γνωστή μου δώσανε το όνομα του αγίου κι όλα καλά.

Ίσως είναι υπερβολές ή συμπτώσεις αλλά εγώ τα πιστεύω αυτά..

όχι καλέ μην αφήνετε τις προλήψεις να υποδεικνύουν το πώς θα ζείτε !! Το Ιωάννα είναι πάντως πολύ ωραίο... Αυτή η ιστορία με το οτι πέθανε το μωρό που του δώσανε άλλο όνομα ανατριχιαστική, αλλά δεν μου φαίνεται πολύ αληθινή. Δεν αποκλειεται βέβαια αλλά η πηγή της είναι αξιόπιστη;

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Ε δεν ήμουνα εκεί! :lol:

Τί να σου πώ,εγώ δε θα έλεγα τέτοια ιστορία για την μαμά και την αδελφή μου.Κι αυτή η γνωστή φαίνεται σοβαρή κοπέλα.

Τώρα πάλι μπορεί και να είναι απλώς σύμπτωση..