Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΝΕΣ 5 ΚΑΙ 6 ΝΟΥΜΕΡΟ

BABY

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ! χθες μου εκαναν δωρο αρκετα πακετα λιμπερο νουμερο 5 και νουμερο 6. ο μπεμπης μου ειναι 10 κιλα και φοραει νουμερο 4. υπαρχει περίπτωση να φτασουμε στο νουμερο 5 και 6 ????:shock:

Διαφημίσεις

καλέ ναι θα φτάσετε και σύντομα ! Και οι πάνες δεν έχουν ημερομήνιες λήξης....δηλαδη δεν θα χαλάσουν σε τρεις τεσσερις μήνες και φυσικά θα τις χρησιμοποιήσεις!!! Εμεις τώρα ειμαστε στα 12 κιλά αλλά ειμασταν στους 12μήνες στα 10.500χγρ

Eαν ο μπεμπακος σου ειναι 7 μηνων και 10κιλα...τοτε σιγουρα θα φτασετε και στο 6 και 6 ...(γιατι λογικα το νωριτερο που θα τις βγαλεις τελειως μερα-νυχτα θα ειναι 18 μηνων (αν δεν ακολουθησει τα βηματα αλλων παιδιων ...κυριως αγοριων που ακουω και φτανουν τα 3 τους χρονια για να τις κοψουν τελειως.

Δεν ειναι και ο μπεμπακος αδυνατος παντως για τα το σκεφτεσαι...(ξερεις ποσα παιδακια στο χρονο ειναι 10 κιλα?)

καλημερα κοριτσια ! χθες μου εκαναν δωρο αρκετα πακετα λιμπερο νουμερο 5 και νουμερο 6. ο μπεμπης μου ειναι 10 κιλα και φοραει νουμερο 4. υπαρχει περίπτωση να φτασουμε στο νουμερο 5 και 6 ????:shock:

θα φτασετε:-P η κορη μου 6 φορεσε 1 μηνα πριν κοψει τις πανες.

ηταν 28 μηνων 14 κιλα 88 εκ

Διαφημίσεις

Eαν ο μπεμπακος σου ειναι 7 μηνων και 10κιλα...τοτε σιγουρα θα φτασετε και στο 6 και 6 ...(γιατι λογικα το νωριτερο που θα τις βγαλεις τελειως μερα-νυχτα θα ειναι 18 μηνων (αν δεν ακολουθησει τα βηματα αλλων παιδιων ...κυριως αγοριων που ακουω και φτανουν τα 3 τους χρονια για να τις κοψουν τελειως.

Δεν ειναι και ο μπεμπακος αδυνατος παντως για τα το σκεφτεσαι...(ξερεις ποσα παιδακια στο χρονο ειναι 10 κιλα?)

αφροδιτη ο δικος μου γιος στον χρονο ηταν 12 κιλα 83 ποντ. το 4 φοραγαμε . τα κακα του τα σταματησε στους 28 μηνες και εκει φοραγε 6 νουμερο και ηταν 18κιλα και 104 υψος

η κόρη μου φοράει το 5 από 7 μηνών!!

κι ακόμα το φοράει και είναι 12 μηνών!!

τώρα πρέπει να είναι πάνω από 11.5 κιλά

θα φτάσετε κι εσείς το 5 σύντομα.

Να κανω εγω μια ερωτηση παρακαλω? Αφου το 4 παει απο 7-18 κιλα γιατι να παρουμε το 5 οταν φτασουμε 12 κιλα? Αντεχει αλλα 4 και βαλε πανω απο αυτο. Γιατι η πρεμουρα να παρετε το 5 και το 6 δεν καταλαβαινω εγω. Εγω εχω αλλη πρεμουρα....χεχεχεχε το υψος οχι το παχος......:lol::lol::lol: Δεν παει να κατσει στην 4 πανα.......μεχρι να τις βγαλει.....:-P αρκει να ψηλωνει και να αναπτυσεται.......αν βιαζεσαι πουλα τις πανες εδω στο φορουμ ......καποιος θα τις παρει μην ανησυχεις. Εγω αυτο θα εκανα.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Και εγω το 5 παιρνω ασχετα αν η μικρη ειναι ακομη 12κιλά γιατι πολυ απλα το νουμερο 5 βρε ειναι ποιο φαρδυ σαν φορμα σαν βρακακι ,ενω το 4αρι της ειναι λιγο στενο ! Για αυτο η πρεμουρα...!Οπως και θα γινει να παρω και το 6 καποια στιγμη που θα δω σημαδια ζορισματος στη μεσουλα της που θα σημαινει οτι πρεπει να παρουμε το 6αρι!

ο μικρος μου ειναι τριων χρονων και φοραμε το 6!!!!

ευχομαι να εισαι απο τις τυχερες που το αγορακι τους τα καταφερνει πιο γρηγορα με τις πανες αλλα ως μαμα αλλων 2 αγοριων απο εμπειρια δικια μου και μονο σου λεω οτι

γενικα τα αγορακια ειναι δυσκολα στο κοψιμο της πανας!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

δεν βιαζομαι να του παρω μεγαλυτερο νουμερο, απλα ρωτησα απο περιεργεια ! επειτα, ,ου εκανε εντυπωση που αφου ξερουν το παιδι μου, πως του εφεραν κατι τετοιο ?? μηπως τους περισσεψε απο καποιο εγγονακι τους?:rolleyes:

Ο δικος μου ειναι 11 κιλα και 19 μηνων και φοραμε το 5,αρα ο μικρος σου θα βαλει το 5 σε 1-2 μηνες και σε ενα 4μηνο-6μηνο το 6,οποτε δεν θα πανε χαμενες

δεν βιαζομαι να του παρω μεγαλυτερο νουμερο, απλα ρωτησα απο περιεργεια ! επειτα, ,ου εκανε εντυπωση που αφου ξερουν το παιδι μου, πως του εφεραν κατι τετοιο ?? μηπως τους περισσεψε απο καποιο εγγονακι τους?:rolleyes:

Και να τους περισεψαν ,παρα να τις πεταξουν καλυτερα να πιασουν τοπο στον ποπουδακο του μικρου σου:)

Καλοφορετες!

4

Καλημέρα!Καταρχάς η ανάπτυξη είναι ραγδαία σ αυτή την ηλικία και σύντομα θα αλλάζετε νούμερα το ένα πίσω από το άλλο. Εμένα 7 μηνών φορούσε το 3 ακόμα. Και στους 14 μήνες φορούσε το 5. Τώρα μας κάνει και το 6. Εχει να κάνει και με το σωματότυπο του παιδιού. Εμείς έχουμε φουσκωτό πωπούλι και τα προηγούμενα νούμερα αν και είναι μέχρι 18 κιλά της έπεφταν στενά.Όσο για το δώρο κράτα το και πες και ευχαριστώ. Δεν έχει σημασία γιατί στα έδωσαν. και να τους περίσσεψαν τι πειράζει? Οι εποχές είναι δύσκολες. Δεν είναι κάτι που χαλάει. Αρκεί για μένα τουλάχιστον να ήταν κλειστές οι συσκευασίες. Εκτός κι αν τους ξέρεις πολύ καλά τους ανθρώπους και ξέρεις ότι είχαν μωρά και τα συναφή. Γιατί στις μέρες μας πρέπει να είμαστε και λίγο καχύποπτοι. Αν ήταν γάλα ή κάτι ευπαθές οκ να το πετάξεις αλλά με τις πάνες δεν νομίζω ότι τίθεται ζήτημα. Πάντως επειδή εγώ χρησιμοποιώ και λίμπερο και παμπερς να ξέρεις ότι οι λίμπερο έχουν λίγο πιο φαρδιά φόρμα. Α, και καλού κακού αν δεν τις έχεις ξαναχρησιμοποιήσει κάνε μια δοκιμή για τυχόν δυσανεξία στο δερματάκι. Εμένα ας πούμε η μικρή μου με τα active fit της πάμπερς μου βγάζει σπυράκια. Ενώ τα άλλα είδη της πάμπερς τα ανέχεται μια χαρά. Αυτά.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Και εγω το 5 παιρνω ασχετα αν η μικρη ειναι ακομη 12κιλά γιατι πολυ απλα το νουμερο 5 βρε ειναι ποιο φαρδυ σαν φορμα σαν βρακακι ,ενω το 4αρι της ειναι λιγο στενο ! Για αυτο η πρεμουρα...!Οπως και θα γινει να παρω και το 6 καποια στιγμη που θα δω σημαδια ζορισματος στη μεσουλα της που θα σημαινει οτι πρεπει να παρουμε το 6αρι!

συμφωνώ κι εγώ μαζί σου,τις άλλαξα γιατί στην κοιλιά δεν έκλειναν καλά και είχαμε διαρροές...έχει κοιλιά η δική μου και με τα παντελόνια έχω πρόβλημα,την στενέυουν!!

Διαφημίσεις

Τα νούμερα και τα κιλά είναι πολύ σχετικά, εξαρτάται πολύ από το σώμα του παιιδού. Ο μπέμπης μου είναι 8 κιλά και κάτι ψιλά και φοράει ήδη το 5 στις λίμπερο και σε πάμπερς 4+ και 5 (active fit και baby dry) αντίστοιχα. Πριν 2 εβδομάδες του φορούσα το 4 και όλο μούσκεμα γινόταν, οπότε πήγα στο μεγαλύτερο για να κλείνει πιο καλά στη μέση και βρήκα την ησυχία μου.

5k3tp2.png

Εμένα ας πούμε η μικρή μου με τα active fit της πάμπερς μου βγάζει σπυράκια. Ενώ τα άλλα είδη της πάμπερς τα ανέχεται μια χαρά. Αυτά.

Αυτο το παρατηρησες απο τη αρχη;

Σε ρωταω γιατι ο μικρος μου μετα τα newborn της pambers εβαλε μονο activefit,τωρα 15 μερες εχω παρατηρησει μικρα σπιρακια στο ποπουλη του,λες να δοκιμασω αλλη πανα;

4

• 6 months later...

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου χρύσα. έχει να κάνει με τον σωματότυπο του παιδιού. άλλο μπορεί να είναι ψηλό και να έχει άλλη εφαρμογή επάνω του και άλλο να είναι στρουμπουλό και κοντούλι και να θέλει άλλο νούμερο. εμένα η κόρη μου είναι ενός έτους και φοράει libero το 4 και της είναι μια χαρά. είναι 10 και κάτι κιλά και μάλιστα σκεφτομαι να της ξεκινήσω και πάνα βρακάκι σιγά σιγά γιατί στέκεται μόνη της αν στηριχτεί από κάπου και σηκώνει το ποδαράκι της αν της το πώ.

γειά σας κορίτσια,

όποια από εσάς φοράει το 4 της libero, έχετε παρατηρήσει την αλλαγή στην ποιότητα (βελτίωση) και τα σημάδια στην πάνα για καλυτερο κεντράρισμα της πάνας και βελτίωση στο αυτοκόλλητο?στην μεγάλη συσκευασία

εννοείται! μεχρι 2+ χρονων θα φοράτε πάνα. και καπου εκει θα ειστε στο νουμερο 6. ναι μεν στα κιλα μπορει να σας κανει ακομη το 4, αλλα "η ποσότητα"... θα σε κανει να αλλαξεις νούμερο σε λιγο καιρό.

κράτησέ τα, ετσι κι αλλιως και την πανα να κόψεις την ημέρα, το βραδυ συνηθως αργούν να την καταργήσουν τα παιδιά.

εξαρταται πανω απ' ολα από το παιδί!

age.png

Εμείς μολις αλλάξαμε νούμερο(4 μηνών) και πήγαμε στο 4. Είμαστε 6600 αλλά το νουμερο 3 μας γινόταν στρινγκ! Και των pambers και των libero. Μαλλον εξαρτάται από το παιδί.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...