Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πυρετός και βήχας... Ίωση;

Recommended Posts

Έχουμε 5 μέρες που ταλαιπωρούμαστε .... Πυρετός (38, 37.5, 37.7, ξανά 38...) και βήχας έντονος με φλεματάκια....Θα πάμε στην παιδίατρο σήμερα όμως επειδή με τρώει η αγωνία θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς: "Έχετε ακούσει για τέτοια ίωση;"

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

ω ναι!!!! ο γιος μου βηχει τωρα 10 μερες και εκανε λιγο πυρετο 37,6 και 37,2.χθες τον πηγα στον παιδιατρο και δεν ακουει βρογχιτιδα ουτε εχει κατι αλλο. ιωσουλα μου ειπε και για το βηχα τιποτα προς το παρον...να περασουν λεει 15 μερες και αν συνεχισει να βηχει να παρει αντιβιωση (εννοειται πως δεν θα παρει!). χθες εκανε πυρετο και η κορη μου 37,9 δηλαδη αστα να πανε.... περαστικα μας και περαστικα σας...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

• 2 χρόνια μετά...

εδω και 3 μερες πυρετο!!!! (38,9 38,0 37,4 37,2) και παει λεγοντας. βηχει, τρεχει η μυξα της. μιλησα με τον παιδιατρο πριν λιγο και μου ειπε αν συνεχισει μεχρι 5 μερες να την δει..

ουφ :(

δεν τρωει αλλα ειναι σχετικα ευδιαθετη.

τι καινουριο ειναι αυτο παλι!!? :(

9Yokp3.png

αχ κοριτσια το περασαμε κ εμεις..ξαφνικα η μπουμπου ανεβασε ενα ωραιο απογευμα πυρετο 38 χωρις κανενα αλλο συμπτωμα.μπηκαμε για 3 μερες στο νοσοκομειο γιατι εφτασε τους 39 κ η παιδιατρος φοβηθηκε μην ειναι καμια ουρολοιμωξη.τελικα τσαμπα η ταπαιπωρια κ οι ενεσεις που φαγαμε,ολα καθαρα απλη ιωση ηταν.περαστικα στα μπουμπουκακια μας:?

Xc60p3.png ghL0p3.png

κατα της 18:00 εκανε 38,4.. αρχισε να υδρωνει και επεσε ο πυρετος στους 36,6

εντεκα εχει παει η ωρα κοιμαται η μικρη μου και εχει 35,2

αυτο παλι ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!?

ο βηχας ομως βηχας..

ειναι δροσερη και υδρωμενη.. ειναι φυσιολογικο?

9Yokp3.png

Διαφημίσεις

κατα της 18:00 εκανε 38,4.. αρχισε να υδρωνει και επεσε ο πυρετος στους 36,6

εντεκα εχει παει η ωρα κοιμαται η μικρη μου και εχει 35,2

αυτο παλι ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!?

ο βηχας ομως βηχας..

ειναι δροσερη και υδρωμενη.. ειναι φυσιολογικο?

την 3η μερα οταν επεσε ο πυρετος μας την μετρησαμε κ ειχε 35,4!!:shock: εγω επαθα σοκ..λεω αυτο μας ελειπε να μας τρεχουν κ για αλλα,στο νοσοκομειο ομως ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο μετα απο ψηλο πυρετο κ αυτο που πρεπει να μας ανησυχει ειναι απο 38 κ πανε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα:?

Xc60p3.png ghL0p3.png

την 3η μερα οταν επεσε ο πυρετος μας την μετρησαμε κ ειχε 35,4!!:shock: εγω επαθα σοκ..λεω αυτο μας ελειπε να μας τρεχουν κ για αλλα,στο νοσοκομειο ομως ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο μετα απο ψηλο πυρετο κ αυτο που πρεπει να μας ανησυχει ειναι απο 38 κ πανε ολα τα αλλα ειναι μια χαρα:?

ναι αστα να πανε...:(

χθες δεν αντεξα και πηρα τηλ τον παιδιατρο (και παλι) μου ειπε να μην ανησυχω αφου πρωτα με ρωτησα διαφορα.

στις 3 τα ξημερωματα εκανε 37,4 και σημερα παλι ολα οκ..

μονο που βηχει.και τρεχει η μυξα της. και δεν τρωει καθολου εκτος απο το στηθος μου και λιγο νερακι....

τι να πω... αμαν πια.

9Yokp3.png

ναι αστα να πανε...:(

χθες δεν αντεξα και πηρα τηλ τον παιδιατρο (και παλι) μου ειπε να μην ανησυχω αφου πρωτα με ρωτησα διαφορα.

στις 3 τα ξημερωματα εκανε 37,4 και σημερα παλι ολα οκ..

μονο που βηχει.και τρεχει η μυξα της. και δεν τρωει καθολου εκτος απο το στηθος μου και λιγο νερακι....

τι να πω... αμαν πια.

υπομονη κοπελα μου!!! εμεις αφου επεσε ο πυρετος για 3 μερες ακομα δεν τρωγαμε σχεδον καθολου:(:( απο κει που επεινε 780μλ περιπου πεσαμε στα 450-500:shock::shock: κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.επερνα την παιδιατρο την ημερα 2 φορες,οποτςε εισαι μια χαρα εσυ!! ασε μια υπερεντασηηηηη

Xc60p3.png ghL0p3.png

υπομονη κοπελα μου!!! εμεις αφου επεσε ο πυρετος για 3 μερες ακομα δεν τρωγαμε σχεδον καθολου:(:( απο κει που επεινε 780μλ περιπου πεσαμε στα 450-500:shock::shock: κοντεψα να παθω εγκεφαλικο.επερνα την παιδιατρο την ημερα 2 φορες,οποτςε εισαι μια χαρα εσυ!! ασε μια υπερεντασηηηηη

ε ναι... ειναι μετα να μην στεναχωριεσαι...:(

εχω στεναχωρεθει παρα πολυ που δεν τρωει, αρχισε και τη διαρροια σημερα εκανε και εμετο και ο πυρετος ειναι 37,2 και 4...

στις 18:00 εχω ραντεβου στον παιδιατρο....

για να δουμε...

9Yokp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...