Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

vaptisi mpempas!

chrisa stog

Recommended Posts

Διαφημίσεις

και σε μενα δεν μου κολλησε κανενα με το Ηρω.

το Ηρω σκετο ομως μαρεσει.απο τα αλλα που ειπες μαρεσε το Λυδια και το Φαιδρα αλλα δε πιστευω οτι κολλανε με το Ηρω

Διαφημίσεις

Kαλησπερα . Νομιζω πως απο ολα το ωραιοτερο ολων ειναι το Λυδια.Ομως δεν ειναι ευηχος(δηλ. δεν ακουγετε ομορφα) κανενας συνδιασμος.Καλυτερο ειναι το Ηρω μονο του.

• 2 εβδομάδες μετά...
geia sas! xreiazomai voitheia! vaptizo kai den exo kataloksei akomi sto onoma. loipon ti lete ? pio apo ola? ALEMINA- YRO, ELMINA- YRO, FAIDRA- YRO, LIDA-YRO? ALTHAIA-YRO? (TO YRO EINAI TIS giagias)

euxaristo!!!!!!!:o

για εμενα ειναι τελειο το ηρω αλλα μαρεσε πολυ το αλθαια ηρω μαρεσει γιατι ειναι πολυ ιδιαιτερο ονομα το αλθαια εγω στη μικρη μου διαλεξα το θελξινοη ελενη <της γιαγιας το ελενη > θα το γιορταζει τοτε κ τη μικρη τη φωναζουμε θελξη η' θελξινοη γουστα ειναι αυτα απλα πιστευω πως το ονομα ειναι πολυ ωρεο να ειναι ιδιαιτερο να μην το εχουν ακουσει πολυ ωρεο το ηρω αλλα το αλθαια ειναι αρχαιο αν δεν κανω λαθος οπως κ της μικρης μου ειναι τελειο.

Διαφημίσεις

Το Ηρώ δεν μου αρέσει καθόλου συγνώμη είναι σαν υποκοριστικό ...εγώ προτιμώ το Φαίδρα μακράν ....αλλά γούστα είναι αυτά ....εσύ ξέρεις καλύτερα τι σου αρέσει για το παιδί σου βέβαια :P

geia sas! xreiazomai voitheia! vaptizo kai den exo kataloksei akomi sto onoma. loipon ti lete ? pio apo ola? ALEMINA- YRO, ELMINA- YRO, FAIDRA- YRO, LIDA-YRO? ALTHAIA-YRO? (TO YRO EINAI TIS giagias)

euxaristo!!!!!!!:o

Μου αρέσει πολύ το Φαίδρα (αλλά μονο του, όχι συνδυασμό με το Ηρώ) και το Ηρώ όμως όμορφο είναι!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ, που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε- βοηθησετε!!!!!!!!

Επειδη ,ομως η γιαγια μας προτιμα ολοκληρο το ονομα της και οχι αυτο που της προτεινα εγω, δηλ, Υρω με υ, (υπαρχει ως ονομα οπως μου ειπαν απο το εορτολογιο σε σχετικη μου ερώτηση) παρακαλώ, σας ξαναρωτω, Αλεμίνα- Αργυρώ, Αλθαία - Αργυρώ ή τι άλλο?

σας ευχαριστώ

Σας ευχαριστω πολυ, που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε- βοηθησετε!!!!!!!!

Επειδη ,ομως η γιαγια μας προτιμα ολοκληρο το ονομα της και οχι αυτο που της προτεινα εγω, δηλ, Υρω με υ, (υπαρχει ως ονομα οπως μου ειπαν απο το εορτολογιο σε σχετικη μου ερώτηση) παρακαλώ, σας ξαναρωτω, Αλεμίνα- Αργυρώ, Αλθαία - Αργυρώ ή τι άλλο?

σας ευχαριστώ

Να σου πω την αλήθεια, δε μου αρέσει ούτε το Αλεμίνα ούτε το Αλθαία...

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να της δώσεις δύο ονόματα??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...