Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εχω μια απορια...

Recommended Posts

Μάλλον γραφω σε λαθος topic,συγνωμη,αλλα δεν βρηκα κατι πιο σχετικο.εχω μια απορια.για να σας δωσω καλυτερα να καταλαβαιτε τι λεω θα χρησιμοποιησω μερικα παραδειγματα.οταν μια κοπελα εχει προβλημα με τον αντρα της και ρωταει τι να κανει...γιατι απαντουν κοπελες που ολα με τον αντρα τους ειναι ροδινα και λενε "εμενα ο αντρας μου ειναι αψογος και δεν κανει τετοια πραγματα κλπ κλπ".οταν καποια κοπελα εχει προβλημα με τα πεθερικα της,γιατι μπαινουν στο θεμα της και απαντανε ατομα που δεν εχουν αντιστοιχα προβληματα?οταν μια κοπελα θελει να αποθηλασει,γιατι καποιες την κατακρινουν?γιατι καποια κοριτσια απαντανε σε ερωτησεις οταν δεν ξερουν?γιατι ορισμενες ειναι εριστικες χωρις να θιγονται και γενικα χωρις λογο?γιατι καποιες κανουν το "δικηγορο"καποιας αλλης χωρις να της ζητηθει?πιστευω οτι το φορουμ αυτο,μονο καλα εχει να προσφερει απο αποψη ανταλλαγης αποψεων,προβληματισμων και εμπειριων.πιστευω ομως επισης πως καποιες γραφουν μονο και μονο για να κανουν επιδειξη,να εκτονωσουν τα νευρα τους και να δημιουργησουν εντασεις χωρις λογο.φυσικα και θα υπαρχουν διαφωνιες.δεν ειμαιστε ολοι ιδιοι.ομως δεν καταλαβαινω το εξης..αν δεν εχεις να γραψεις κατι για να βοηθησεις καποιον,γιατι απαντας?για να ειρωνευτεις?για να νιωσεις ανωτερη?γιατι?συγνωμη αν σας κουρασα.

Διαφημίσεις

Εχω ENA προαίσθημα ότι αυτό το θέμα θα πάει αρχείο...

Κορίτσια μου πάρτε το απόφαση.έτσι είναι κάποια πράγματα κ δεν αλλάζουν.

ΠIΣΩ AΠO εναν υπολογιστή κάποιοι μεταμορφώνονται.ξέρω άτομο γλυκίτατο εδώ μέσα το οποίο καμία σχέση με την πραγματικότητα.ξέρω άτομο κάπως απότομο εδώ μέσα ενώ δεν είναι έτσι AΠO κοντά...απλά MHN το ψάχνετε...

Δεν ξερω αν ειδατε αυτο που ειπε ο Λαζοπουλος στη συνεντευξη που εδωσε μεσω ραδιοφωνου στον Χατζηνικολαου, αλλα επειδη εγω με το φτωχο μου μυαλο, πιστευω πως "κολλαει" σε αυτο το θεμα, θα ηθελα να σας το πω. Οταν τον ρωτησε τι γνωμη εχει για ολη αυτη τη βαβουρα που εχει δημιουργηθει γυρω απο το διαζυγιο Μενεγακης - Λατσιου, εκεινος απαντησε: "Καποτε βρεθηκα σε μια κηδεια που γινοταν σε ενα χωριο. Ολοι μας λιγο - πολυ εχουμε βρεθει σε αυτη τη θεση και ξερουμε πως το κλαμμα και ο οδυρμος φτανει σε ακραια σημεια.. Καποια στιγμη λοιπον, - μεσα σε ολον αυτο το σπαραγμο στη μνημη του αποθανοντος- γυρναει μια γυναικα και λεει στη διπλανη της: "Καλα μωρη! Κοκκινα παππουτσια εβαλες στην κηδεια??". Μολις ακουσαν αυτη τη φραση λοιπον οι υπολοιποι παρευρισκομενοι, σταματησαν τα κλαμματα και γυρισαν να δουν τα κοκκινα παππουτσια της γυναικας.. Αυτο πιστευω γινεται και με το διαζυγιο Μενεγακης - Λατσιου. Εχουμε πνιγει απο τα τοσα προβληματα και αυτο που συμβαινει ειναι μια "ανασα" για να βγουμε απο την καθημερινοτητα μας."

Αυτο λοιπον πιστευω κι εγω για οσα γραφουμε κατα καιρους εδω μεσα.. Εχουμε τοσα προβληματα επανω μας που το προβλημα του διπλανου μας κανει και αισθανομαστε καλυτερα.. Δεν το λεω με την εννοια πως υπαρχουν ατομα που ευχαριστιουνται με τον πονο και τη μιζερια ενος τριτου (ισως και να υπαρχουν δηλαδη, αλλα εγω δεν αναφερομαι σε κανεναν), αλλα εχω πιασει κι εγω τον εαυτο μου να νιωθει μια "ανακουφιση" οταν π.χ. η πεθερα καποιας ειναι λιγο πιο ζορικη απο τη δικια μου ή αν ο αντρας καποιας ειναι λιγο πιο αναισθητος απο τον δικο μου και παει λεγοντας..

Επισης ξερω πως περα απο αυτα τα περιστατικα που εχουμε δει κατα καιρους (αναφερομαι στις "επιθεσεις" που δεχονται μελη απο αλλα μελη), υπαρχουν και κοπελες που οντως δεν γνωριζουν κατι πανω σε αυτο που ρωταει ο εκαστοτε χρηστης αλλα μπαινουν στον κοπο και στη διαδικασια να σπαταλησουν λιγο απο το χρονο για να πουν "δεν γνωριζω, αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα!". Το εχω ζησει εγω προσωπικα σε πολλα θεματα που εχω ανοιξει κατα καιρους πελαγωμενη απο καποια πραγματα που μου συνεβησαν.

Θεωρω λοιπον πως αυτα τα ατομα ειναι αξια για να ασχοληθω μαζι τους. Οσο για τα υπολοιπα που προσπαθουν να μειωσουν καποιον για να ανεβουν, τα αφηνω στην κριση του "κοινου" και της διαχειρισης! ;)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Δεν ξερω αν ειδατε αυτο που ειπε ο Λαζοπουλος στη συνεντευξη που εδωσε μεσω ραδιοφωνου στον Χατζηνικολαου, αλλα επειδη εγω με το φτωχο μου μυαλο, πιστευω πως "κολλαει" σε αυτο το θεμα, θα ηθελα να σας το πω. Οταν τον ρωτησε τι γνωμη εχει για ολη αυτη τη βαβουρα που εχει δημιουργηθει γυρω απο το διαζυγιο Μενεγακης - Λατσιου, εκεινος απαντησε: "Καποτε βρεθηκα σε μια κηδεια που γινοταν σε ενα χωριο. Ολοι μας λιγο - πολυ εχουμε βρεθει σε αυτη τη θεση και ξερουμε πως το κλαμμα και ο οδυρμος φτανει σε ακραια σημεια.. Καποια στιγμη λοιπον, - μεσα σε ολον αυτο το σπαραγμο στη μνημη του αποθανοντος- γυρναει μια γυναικα και λεει στη διπλανη της: "Καλα μωρη! Κοκκινα παππουτσια εβαλες στην κηδεια??". Μολις ακουσαν αυτη τη φραση λοιπον οι υπολοιποι παρευρισκομενοι, σταματησαν τα κλαμματα και γυρισαν να δουν τα κοκκινα παππουτσια της γυναικας.. Αυτο πιστευω γινεται και με το διαζυγιο Μενεγακης - Λατσιου. Εχουμε πνιγει απο τα τοσα προβληματα και αυτο που συμβαινει ειναι μια "ανασα" για να βγουμε απο την καθημερινοτητα μας."

Αυτο λοιπον πιστευω κι εγω για οσα γραφουμε κατα καιρους εδω μεσα.. Εχουμε τοσα προβληματα επανω μας που το προβλημα του διπλανου μας κανει και αισθανομαστε καλυτερα.. Δεν το λεω με την εννοια πως υπαρχουν ατομα που ευχαριστιουνται με τον πονο και τη μιζερια ενος τριτου (ισως και να υπαρχουν δηλαδη, αλλα εγω δεν αναφερομαι σε κανεναν), αλλα εχω πιασει κι εγω τον εαυτο μου να νιωθει μια "ανακουφιση" οταν π.χ. η πεθερα καποιας ειναι λιγο πιο ζορικη απο τη δικια μου ή αν ο αντρας καποιας ειναι λιγο πιο αναισθητος απο τον δικο μου και παει λεγοντας..

Επισης ξερω πως περα απο αυτα τα περιστατικα που εχουμε δει κατα καιρους (αναφερομαι στις "επιθεσεις" που δεχονται μελη απο αλλα μελη), υπαρχουν και κοπελες που οντως δεν γνωριζουν κατι πανω σε αυτο που ρωταει ο εκαστοτε χρηστης αλλα μπαινουν στον κοπο και στη διαδικασια να σπαταλησουν λιγο απο το χρονο για να πουν "δεν γνωριζω, αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα!". Το εχω ζησει εγω προσωπικα σε πολλα θεματα που εχω ανοιξει κατα καιρους πελαγωμενη απο καποια πραγματα που μου συνεβησαν.

Θεωρω λοιπον πως αυτα τα ατομα ειναι αξια για να ασχοληθω μαζι τους. Οσο για τα υπολοιπα που προσπαθουν να μειωσουν καποιον για να ανεβουν, τα αφηνω στην κριση του "κοινου" και της διαχειρισης! ;)

Καλα η φράση του λαζό έγραψε ιστορία!καλύτερη φράση να αντιπροσωπεύει τέτοιες καταστάσεις δεν εχω ακούσει.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...