Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλυνρόμηση ΓΙΑ 2η φορά

PATY

Recommended Posts

Αγαπημένες μου φίλες,πριν 1 χρόνο έμεινα έγκυος,μόλις ακούσαμε καρδούλα,μετά από 1 εβδομάδα σταμάτησε,πριν 3 μήνες έμεινα πάλι και πριν λίγες μέρες ακούσαμε καρδούλα και την επόμενη βδομάδα πάλι σταμάτησε,:confused:θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρει κάποια από εσάς,τι να κάνω έχω απογοητευτεί,έκανα ενέσεις CLEXANE, έπαιρνα UTROGESTAN,και πάλι τα ίδια...Αν κάποια έχει περάσει κάτι από αυτά ή ξέρει να μου πεί τι να κάνω ή σε ποιό γιατρό να πάω. :)Σας ευχαριστώ πολύ.!!!!

Διαφημίσεις

ΠΑΤΥ , ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΠΑΡΙΝΗ...ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙς ΚΛΕΞΑΝ? ΣΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Η Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ

:confused: έκανα εξετάσεις αίματος,και ο αιματολόγος συνέστησε σε περίπτωση εγκυμοσύνης να κάνω τις ενέσεις,στην 1η εγκυμοσύνη δεν έκανα ενέσεις ούτε έπαιρνα Outrogestan,μόνο σίδηρο,αλλά και στις 2 περιπτώσεις ήταν το αποτέλεσμα το ίδιο.το έχασα όταν ακούσαμε καρδούλα.!!!!

Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ !!!!

έκανα εξετάσεις αίματος,και ο αιματολόγος συνέστησε σε περίπτωση εγκυμοσύνης να κάνω τις ενέσεις,στην 1η εγκυμοσύνη δεν έκανα ενέσεις ούτε έπαιρνα Outrogestan,μόνο σίδηρο,αλλά και στις 2 περιπτώσεις ήταν το αποτέλεσμα το ίδιο.το έχασα όταν ακούσαμε καρδούλα.!!!!

Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ !!!!

Λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει...........!!!!

το εχω ζησει μια φορα και ξερω οτι δεν υπάρχουν λόγια........

εμεις δεν ακουσαμε καθολου καρδουλα........

εξετάσεις άλλες ας πουμε κολπικες καλλιεργειες έκανες??

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

καλησπέρα , εγω εκανα μια αποβολη και μια παλινδρομη και πριν μια εβδομαδα παλινδρομηση 2 φορα.. :-((

ειμαι στη φαση που ψαχνω και εγω πολυ και κατεληξα προσ το παρον σ αυτα:

στο ιντερνετ ειδα οτι μια χρωμοσωμικη βλαβη οφειλεται σε

1.επιπεδα ορμονων - θυρεοειδη,επινεφριδια,διαβητη

2.ανατομικες ανωμαλιες - δικερος ή τρικερος μητρα , ινομυώματα

3.ανεπαρκεια τραχηλου μητρας

4.λοιμωξεις- ουρεοπλασμα,χλαμυδια, μεγαλοκυτταροϊο,ερυθρά,ερπης,

5.δεσμευτικά ή προστατευτικά αντισώματα και αντιπατρικά αντισώματα

6.αντιφωσφολιπιδικα αντισωματα- παραγοντας V-Leiden και προθρομβίνη,ελειψη πρωτεϊνης c και s αντιθρομβινη II ,αντιπηκτικα λυκου,αντικαρδιολιπιδικα αντισώματα

7.αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο και θρομβοφιλια

ο ελεγχος ειναι:

-πρωτεϊνη c

-ελεγχος προθρομβίνης

-υπερομοκυστεαναιμιας

-αντιφωσφολιπιδικα αντισωματα [ σερίνη,αιθανολαμίνη]

-κολπικό υπερηχογράφημα

-κυτταροκτονων κυτταρων

-αντιπατρικών αντισωματων

-υστεροσκόπιση

-καρυότυπος ζεύγους

αποφασισα λοιπον να κανω οσο ελεγχο μου προτινει ο γιατρος μου και μετα να επισκεφτω κ αλλους μεχρι να βεβαιωθω οτι εχω κανει ολες τις εξετασεις.γραψε κ εσυ ολα αυτα σ ενα χαρτι και ξεκινα μετα την 1 περιοδο να ψαχνεις.ολα παίρνουν θεραπεια.

κ εμενα στην ιδια εβδομαδα παλινδρομει...

ελπιζω να σε βοηθησα.

ομως σε καταλαβαινω.

κ οτι χρειαστεις στειλε μου πμ

περαστικα -δυναμη- και να πιστευεις σε σενα τον αντρα σου και να εισαι σιγουρη οτι οταν θα ξαναπροσπαθησεις θα εχεις τσεκαρει τα παντα.κανεις δεν θα σου πει οτι σιγουρα δεν θα το ξαναπαθεις,ομως άλλο τυχαία και άλλο επειδη υπαρχει προβλημα που το καταστελει.

μου προτινε μια φιλη απο το φορουμ ενα κεντρο που εχει τμημα που ασχολειται μονο μ αυτο [ συνεχομενες αποβολες ] =locus medicus αμπελοκηποι 2106981332 ,εγω θα παω παντου!ΚΑΙ εκει!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ...ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟ ΑΙΜ,ΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΗΠΙΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΕΚΥΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΗΠΑΡΙΝΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙς ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΑΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΔΥΣΜΟΡΦΙΩΝ ΔΝΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΡΩΤΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΩΑΡΙΩΝ ΣΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

.

:PΕΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΛΙΓΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΛΕΙ.!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,?ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ.ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΩΝΩΝ.!!!Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..:-)

ΝΕΑ ΜΑΜΑ,

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΙ? ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ , ,ΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ? ΄Η ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ? ΕΓΩ 36

.

:PΕΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΛΙΓΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΛΕΙ.!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,?ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ.ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΩΝΩΝ.!!!Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..:-)

ΠΑΤΥ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΙΚΡΟΚΑΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ, ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΠΟΔΑ, ΙΝΩΜΥΟΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕΙΣ.

ΠΑΤΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ? ΕΑΝ ΟΧΙ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ την πηξη του αιματοσ τι σου βρηκαν στισ εξετασεις και σου εδωσε ηπαρίνη?

η ηλικία σου ειναι οκ.

σίγουρα τα νέα αυτού το υπέρηχου είναι χάλια μακάρι να μην ξαναακούσουμε ποτέ τέτοια πράγματα ξαν'α. θέλω αν έχεις θετική σκέψη και όλα θαπάνε καλά. εγω στοπ τις εξετάσεις βρήκα μια γιατρό απλή χωρις πολλες εξετάσεισ μου μετέδωσε ότι ειναι τυχαιό γεγονος και σταματάω με τις εξετάσεις γιατί θα τρελλάθω. θα προσπαθησω από αυτόν τον μήνα θα κάνω τον σταυρό μου και θα στειλω θετικη ενέργεια στο συμπαν για να γυρισει και πανω μου

Διαφημίσεις

]

Σε καταλαβαινω όσο κανεναν άλλον,είναι ένα φρικτό πράγμα,όταν πας να δεις τον υπέρηχο και σου λέει ο γιατρός κάτι δεν πάει καλά,πρέπει να το βγάλουμε,.:(

θέλω λίγο να συνέλθω,λίγο και μετά να ανέβω αθήνα να ψάχνομαι (είμαι από κρήτη)Ελπίζω να σου έρθει το μύνημα γιατί είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν τα στέλνω σωστά.!!

Δεν ξέρω να σου πω τι βρήκαν με το αίμα και μου έδωσαν την ηπαρίνη,εγώ πήρα κάτι απαντήσεις από κάτι εξετάσεις (αίματος)που μου είπαν να κάνω τον Ιούλιο και τις έδωσα στον γιατρό και μου είπε ότι, όταν ξαναέμενα έγκυος να κάνω ενέσεις,.Ελπίζω η υστεροσκόπηση να γίνεται με νάρκωση γιατί δεν θα το αντέξω.Εσυ μένεις Αθήνα?Εγώ Κρήτη και δυστηχώς δεν έχουμε καλούς γιατρούς για τέτοιες περιπτώσεις και πρέπει να ανεβαίνω Αθήνα !!!!

Διαφημίσεις

άρα είμαστε συμπατριώτες,αφού είναι ο σύζηγος είσαι και εσύ,μένετε ηράκλειο?:-P

οχι πάτυ μου δεν μένουμε πλέον στην κρήτη. βέβαια κάποιες φορές η κρήτη μου λείπει πολύ. βέβαια πολλοί φίλοι μας είναι ακόμη εκεί και εκεί ειναι ο κουμπάρος μας

πάτυ μου τις εξετάσεις δεν έχεις εσύ? βρίσκονται στον γιατρό? τις ενέσεις κανονικά τις δίνει αιματολογος και όχι ο γυναικολόγος. επίσης για να μην μπερδευεσαί αιματολόγος δεν ειναι ο μικροβιολόγος ειναι αλλή ειδικότητα παθολόγου με περαιτερω ειδικευση στην αιματολογια. αυτοί εξετάζουν την πηξη του αιματος και ειδικά στην εγκυμοσυνη για θρομβοφιλια

TΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ,ΑΠΛΑ Ο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ

6 ΜΕ 7 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΥΩΤΥΠΟΣ .!!;)

Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΕΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ 2Η ΦΟΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ:(

TΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ ,ΑΠΛΑ Ο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ

6 ΜΕ 7 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΥΩΤΥΠΟΣ .!!;)

ΣΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟς ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΚΥΣΗΣ

Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΕΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ 2Η ΦΟΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ:(

ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

ΣΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΕΞΑΝ?

]

Σε καταλαβαινω όσο κανεναν άλλον,είναι ένα φρικτό πράγμα,όταν πας να δεις τον υπέρηχο και σου λέει ο γιατρός κάτι δεν πάει καλά,πρέπει να το βγάλουμε,.:(

θέλω λίγο να συνέλθω,λίγο και μετά να ανέβω αθήνα να ψάχνομαι (είμαι από κρήτη)Ελπίζω να σου έρθει το μύνημα γιατί είμαι καινούρια και δεν ξέρω αν τα στέλνω σωστά.!!

KAΛΗΜΕΡΑ PATY!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ.ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ Κ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΞΕ Κ ΑΥΤΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

το πέρασα 3 φορές αυτό ,άκουγα καρδούλα και μετά σταματούσε, γύρω στη ν11η εβδομάδα

μην αγχώνεσαι με τις τόσες εξετάσεις που αναφέρουμε εδώ

κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μόνο ο γιατρός σου θα ξέρει

απευθύνσου σε ανοσοβιολόγο, εκείνος θα σου υποδείξει ποιες εξετάσεις θα κάνεις

επίσης να σου πώ ότι με την ηπαρίνη έχουμε 80% επιτυχία

και όπως κι εσύ , ήμουν κι εγω στο 20 % αποτυχίας

αλλά την 4η φορά,τα κατάφερα και πήρα αγκαλιά το μωράκι μου

μην αγχώνεσαι΄όλα θα πάνε καλά

ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ UTROGESTAN?KAI OTAN AKOYΓΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ?ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ?ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΡΥΩΤΥΠΟΥ?ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...