Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ψυχολογία μετά απο διαρρηξη

angela

Recommended Posts

Την Δευτέρα τα ξημερώματα και ενώ κοιμόμασταν μας διέρρηξαν το σπιτι!!!

Ήρθαν μεχρι μεσα στην κρεβατοκάμαρά μας και μεσα στο δωμάτιο του παιδιου!!!

Ξύπνησα αλλά δεν καταλαβα τι γινόταν.

Το καλό είναι οτι δεν μπορεσαν να μας παρουν και το αυτοκίνητο απο το γκαράζ γιατι το τηλεκοντρολ εχει ένα ελαττωμα που ευτυχώς δεν το επισκευάσαμε και τελικά ούτε και πρόκειτε και το άλλο καλό είναι οτι τους πιασανε λιγη ώρα μετά και ετσι τα περισσότερα κλοπημαία τα πηραμε πισω, όμως... αυτο που δεν ειναι καλό είναι οτι μας εμεινε ο φόβος !!!

Φοβάμαι , κλαίω, δεν μπορώ να ηρεμίσω και εχω ταχυκαρδία.

Φοβάμαι να κοιμηθώ την νυχτα, τρέμω να κλεισω τα μάτια μου .

Καθομαι πισω απο την παραβιασμένη πορτα μας, με ενα γκλοπ που αγοράσαμε και κοιμάμε σε μια καρεκλα απο πισω της, οσο γίνεται δηλαδή.

Ξέρω οτι είναι χαζό, ομως δεν μπορώ να κανω κάτι άλλο.

Δεν ξερω ποσο καιρό θα με παρει να συνέλθω και να επανέλθω ξανά στους παλιούς ρυθμούς .

Πάντως ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και ήδη νοιώθω ψυχολογικά, εστω και ελάχιστα, καλυτερα.

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολύ! Ήμουν φοιτήτρια όταν έκλεψαν το ποδήλατό μας από τον ειδικό χώρο του Πανεπιστημίου. Ακόμα θυμάμαι τα συναισθήματα που ένιωσα. Ταπείνωση, ντροπή, φόβο, μίσος, ανασφάλεια..... και ήταν μόνο ένα ποδήλατο και από ανοιχτό χώρο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι νιώθεις εσύ. Πάντως να ξέρεις ότι είναι θέμα χρόνου να το ξεπεράσεις και δεν θα σου αφήσει τραύματα. Να σκέφτεσαι ότι πλέον δεν πρόκειται να μπει κανένας άλλος μέσα, δεν χτυπάνε το ίδιο σπίτι δύο φορές, πόσο μάλλον αφού τους έπιασαν κιόλας. Μόνο κατανόηση μπορώ να δείξω και την έχεις.

Είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθεις έτσι. Εισβολή στο χώρο σου και στα δωμάτιά σας... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Είστε τυχεροί που τους έπιασαν τουλάχιστον, σπάνιο πράγμα.

Μήπως αν έβαζες κάποιο μέτρο προστασίας, ένιωθες καλύτερα;

Αχ κοριτσακι...να λες δοξα το Θεο που δεν εγινε και τπτ χειροτερο με τοσα που ακουμε πλεον.Τα κλοπιμαια μη τα σκεφτεσαι..τι αξια εχουν?Εσεις να εισαστε καλα και ολα θα τα ξαναπαρετε.

Προσπαθησε μερα με τη μερα να ηρεμησεις και να επανελθεις.Μια ατυχια ηταν...αυτο να σκεφτεσαι.Και οσο γινεται να μη μενεις μονη σου για λιγο καιρο μεχρι να νιωσεις και παλι ασφαλης.

Αντε πιες ενα ζεστο γαλατακι τωρα...δωσε ενα φιλακι στο μικρουλη σου...μια αγκαλιτσα τον αντρουλη σου και προσπαθησε να ηρεμησεις και να κοιμηθεις..στο κρεβατι ε..οχι πισω απο την πορτα!!!!

Καλο βραδυ!!!

κοπελα μου ειναι τρομερο....το ξερω....εμας πριν απο 3 ωρες εξω απο το σπιτι μας σε γειτονια με συχνη ροη κοσμου,εσπασαν το τζαμι του αυτοκινητου μας και μας εκλεψαν...

πραγματικα ειναι απαισιο....δεν μπορεις να νιωσεις πουθενα ασφαλεια...με την αστυνομια ακρη δε βγαλαμε...εκαναν να ερθουν 1 ωρα...τι να πω...

ακους περιστατικα κλοπων αλλα σου φαινονται τοσο μακρινα....μεχρι να σου συμβει και να σε ταρακουνησει.....

πως εχουμε γινει ετσι ρε γμτ να φοβασαι να κοιμηθεις στο ιδιο σου το σπιτι.....

πραγματικα σημερα το βραδυ αμφιβαλλω αν θα κοιμηθω...εχω τρομερη υπερενταση....περνανε τοσα απο το μυαλο μου....

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

αχ ρε κοριτσακι κανε κουραγιο και νοιωσε ασφαλης εισαι σπιτι σου και δεν θα μπει κανενας πια μεσα.εγω εχω συναγερμο και κοιμαμαι με το ενα ματι που λενε γιατι ειμαι μονη μου ο συζηξ λειπει συχνα ταξιδια.εσυ εχεις συναγερμο;αν οχιισως αν βαλεις να νοιωσεις καλυτερα.παντως εισαι τυχερη αφου τους επιασαν.

υγ.καλα ξυπνησες και εκεινοι ηταν μεσα στο σπιτι...παλι καλα που δε σε πηραν χαμπαρι.

μαθατε ποιοι ειναι?ηλικιες καταγωγη ονοματα κλπ.να τους χωσουν μεσα!ελεος να μπουνε την ωρα που κοιμασαι!!!!!!αφου δε πειραξαν κ το μωρο!!!ανατριχιαζω κ μονο που το σκεφτομαι!ελεηνοι κ τρισαθλιοι εντελως σιχαματα!!!!!!!

Τι περιπέτεια κι αυτή, ανατριχιάζω και που το διαβάζω!

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ως τώρα κάτι αντίστοιχο.

Έχω πέσει μόνο θύμα πορτοφολά, και μια φορά ένας τύπος μου έκλεψεν το κινητό από τα χέρια. Πέρα από τα πρακτικά ζητήματα, είχα νιώσει τότε, και κυρίως τη δεύτερη φορά, φοβερά "παραβιασμένη".

Μόνο να φανταστώ μπορώ το πώς νιώθετε αυτή τη στιγμή!

Το ευτυχημα βέβαια είναι ότι είστε όλοι καλά κι αυτό μετράει. Επίσης, είναι πολύ θετικό ότι τους έπιασαν (πώς το παθανε; ).

ΌΠως λες κι εσύ, με τον καιρό φαντάζομαι θα ξεπεράσετε το φόβο. Αλλά να σου πω, παράλληλα μπορείτε πχ να βάλετε κλειδαριά ασφαλείας ή συναγερμό; Δεν ξέρω αν θα είναι πιο αποτελεσματικά, αλλά ίσως να βοηθήσουν την ψυχική σας ηρεμία.

μπορω λιγο να σκεφτω πως αισθανεσαι.θα περασει ο φοβος με τον καιρο. εμας μας εκλεψαν πριν 3 χρονια, ευτυχως δεν ειμασταν μεσα. ηταν παραμονη Χριστουγεννων και ποτε δε θα ξεχασω πως ενιωσα οταν επιστρεψαμε απο ψωνια και βρηκαμε την κλειδαρια σπασμενη και την πορτα κλειδωμενη. ξεραμε οτι μας εκλεψαν αλλα μεχρι να ανοιξουμε ,δεν ξεραμε ακριβως τι ειχαν παρει. οταν μπηκαμε βρηκαμε ενα σπιτι αναποδα. ολα τα ρουχα μας πεταμενα παντου, ολα ανω κατω. ειχαμε μεσα ολα τα χρηματα απο τα δωρα χριστουγεννων αλλα δεν προλαβαν να τα παρουν . πηραν ολα μου τα χρυσαφικα. εκανα μηνες να συνελθω και καθε φορα που ανεβαινα σπιτι μου με το ασανσερ νομιζα οτι θα βρω παλι την πορτα παραβιασμενη.φυσικα δε τους επιασαν.μονο που σκεφτομαι οτι μπηκαν και στο δωματιο του μωρου εξοργιζομαι. θα σου λεγα πιο πολυ απο παρηγορια, (γιατι θα κανεις καιρο να το ξεπερασεις)να τοποθετησετε καλυτερα μετρα ασφαλειας, ισως καποιο συναγερμο η κατι τετοιο. θα σε κανει να νιωσεις ασφαλεια.. υπομονη καλη μου.

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Την περασμένη εβδομάδα πήγε η μαμά μου στο πατρικό της για να κανονίσει κάποιες δουλειές της,σε ένα χωριό της Κρήτης.Άκουσε χτύπημα στην πόρτα κι η σιλουέτα που έβλεπε νόμιζε ότι ανήκε σε μια παριώτισσά της.Άνοιξε και τότε μπήκαν μέσα 2 τσιγγάνες με το "έτσι θέλω". Αν και το σπίτι βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο εκείνη την ώρα δεν περνούσε ψυχή .Την ακινητοποίησαν (χρυσή την έκανα να μου πει πώς έγινε αυτό ,αλλά δεν μου λέει:cry::cry:) και την κατάκλεψαν.Πήραν όλα της τα χρήματα ,κοσμήματα,μέχρι και λάδι.ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έγινε τίποτα χειρότερο.Δόξα τω Θεω!!!

Πριν πολλά χρόνια μπήκα σε ένα λεωφορείο για να πάω σε μια συνέντευξη και μου χαράκωσαν την τσάντα (πάει η τσαντούλα μου),αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από μέσα...Φαντάζομαι την έκπληξή τους αν μου έπαιρναν το πορτοφόλι...Είχα μόνο...200 δρχ μέσα:shock::lol::lol:

Πριν ένα χρόνο σχεδόν, περπατούσα στην Εγνατία με Αριστοτέλους .Ήταν μεσημέρι ,είχε φοβερή ζέστη και πολύ κόσμο.Σε κάποια στιγμή ένιωσα να με ακουμπάει (αθώα ) κάποιος .Γυρνάω και βλέπω μια κοπέλα.Όμορφη,καλοντυμένη,περιποιημένη,βαμένη,με όμορφο χτένισμα.Κάτι δεν μου "πήγαινε " καλά.Ήθελα να βεβαιωθώ.Άρχισα να κάνω όλο και πιο αργά βήματα κι έτσι με προσπέρασε.Την παρακολουθούσα όμως...Την έβλεπα που προσέγγιζε κάποια κυρία και όταν έφτασε πολύ κοντά της γύρισε να δει γρήγορα πίσω της και με είδε να την κοιτάω.Άρχισε να τρέχει.Μου ήρθε να βάλω τις φωνές ,δεν μπορούσα όμως να αποδείξω τίποτα.Προσοχή σε όλες-ους σας!Οι κλεφτες μπορεί να είναι άτομα υπεράνω υποψίας!

Angela μου,Λυπήθηκα πολύ με αυτό που σας συνέβη:-(...Ευτυχώς που είστε όλοι καλά.Βρίσκω πολύ σωστή την συμβουλή που σου έδωσαν τα κορίτσια .Βάλτε συναγερμό ή κάποιο σύστημα ασφαλείας.Ελπίζω να το ξεπεράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αχ!Λέω και ξαναλέω στους δικούς μου,στην Αθήνα,να προφυλαχθούν ...και κανείς τους δεν μου δίνει σημασία...

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθεις έτσι. Εισβολή στο χώρο σου και στα δωμάτιά σας... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Είστε τυχεροί που τους έπιασαν τουλάχιστον, σπάνιο πράγμα.

Μήπως αν έβαζες κάποιο μέτρο προστασίας, ένιωθες καλύτερα;

αυτο ηθελα να πω κι εγω. Καποιος συναγερμος ισως σε ηρεμησει.

ειναι λογικο να νοιωθεις ετσι. Ευχομαι να νοιωσεις συντομα ασφαλης και παλι

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αντζελα μου πολυ λυπαμαι για αυτο που περασες, ποσοσ μαλλον στην ιδεα οτι μπηκαν στο δωματιο του παιδιου. Και εμενα μολις σημερα την επεσαν δυο στο μαγαζι του πατερα μου που ειναι κατω απο το σπιτι. Ευτυχως τον εναν καταφερε να τον εφνιδιασει και τον ακινητοποιησε, του εδεσε χερια και πηρε τηναστυνομια. Το ευτυχημα οτι δε προλαβε να βγαλει τον κρυμμενο σουγια του. Και σκεφτομαι τι θα γινοταν εκεινη τη στιγμη αν κατεβαινα εγω με τα παιδια (πραγμα που συνηθιζω). Παντως μηπως σας εριξαν κανα σπρευ αφου ξυπνησες αλλα δε καταλαβες τι γινοταν. Ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα, οπως ειπαν τα κοριτσια δε χτυπανε φορες στο ιδιο σπιτι. Ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Καλα κοπελα μου επαθα σοκ και φοβηθηκα και μονο που το διαβασα , θα ηταν απαισιο ακομα και αμα λειπατε αλλα να κοιμαστε και να μπουν.... ΘΕΕ ΜΟΥ ειστε τυχεροι που δεν σας σκοτωσαν , που δεν εκαναν τιποτα στο παιδι σας . Εχεις απολυτο δικαιο να αισθανεσαι ετσι , θα σου προτεινα συναγερμο και πορτα ασφαλειας καθως και κουφωματα ασφαλειας σε ολο το σπιτι . Πωπω και μονο που το σκεφτεσαι ανατριχιαζεις .Το παιδι τουλαχιστον ειναι καλα .

Σε καταλαβαίνω και σε μας λίγους μήνες πριν παντρευτώ 2007 μπήκαν στο σπίτι. Είναι διπλοκατοικία κάτω μένουν οι γονείς μου και πάνω εγώ. Εκείνο το βράδυ ο άντρας μου κοιμήθηκε σπίτι του οπότε ήμουνα μόνη μου στο πάνω σπίτι.

Μπήκαν στο κάτω σπίτι 2 άτομα και δύο έμειναν στο δρόμο για τσίλιες έμειναν μέσα 1 ώρα. Μπήκαν σε όλα τα δωμάτια και το υ/δ των γονιών μου, αφού πήραν ότι ήθελαν (ήταν και άνετοι κάθισαν στο σαλόνι και ξεχώρισαν τα φο από τα χρυσαφικά) κλείδωσαν τους γονείς μου μέσα και ανέβηκαν στο πάνω σπίτι, μια από τα ίδια ούτε εγώ ξύπνησα (μας έριξαν σπρέι), Πήραν λεφτά και τα κλειδιά των αυτοκινήτων. Μετά από 2 ώρες μέσα στα δύο σπίτια άνοιξαν τα αυτοκίνητα που για καλή μας τύχη δεν τα πήραν.

Ο γείτονας έχει κάμερες ασφαλείας που κοιτάνε προς τον δρόμο και έτσι μπορέσαμε να δούμε πόσα άτομα ήταν και πόση ώρα ήταν μέσα στο σπίτι.

Και μόνο στην ιδέα τι θα μπορούσαν να μου κάνουν μιας που ήμουν μόνη μου με σοκάρει. (Η συμπεριφορά της αστυνομίας ήταν απαράδεκτη! Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) Αυτό που έκανα είναι να ασφαλίσω καλύτερα το σπίτι ούτος ώστε όταν είμαστε μέσα να μην μπορούν να μπουν, και έτσι νιώθω πολύ καλύτερα! ;)

το χειροτερο ειναι οτι πηγαν στο δωματιο του παιδιου..

κ σε μενα μπηκαν πριν 2 χρονια,μεσημερι,ημουν στη δουλεια κ ολα μεσα πεταμενα.επλυνα τα παντα,επλενα για μερες!(τοτε επρεπε να παρω στεγνωτηριο!)

το θεμα ειναι να μη κραταμε το φοβο μας..εγω κοιμηθηκα το ιδιο βραδυ σπιτι για να μη το συνδιασω με το φοβο...μετα απο καποιους μηνες ενα μηχανακι πηγε να μου παρει την τσαντα,επεσα κατω αλλα την κρατουσα κ πεσανε κ αυτοι.κακως την κρατουσα τελικα γιατι μπορει να με χτυπουσαν περισσοτερο.πηρα τηλ στην αστυνομια εδωσα αριθμο αλλα τιποτα..φοβηθηκα για μηνυση γιατι θα ξερανε τα στοιχεια μου μετα κ ισως ηταν χειροτερα..

Διαφημίσεις

Τρομακτικότατη εμπειρία και βλέπω δεν ειμαστε και οι μόνοι που μας συνέβη διαρρηξη.

Συνήθως κοιμάμε 4 ώρες το μεσημέρι πια γιατι τα βράδια οσο και να θέλω δυστυχώς ακομη δεν μπορώ να κοιμηθώ ηρεμα. Οι αστυνομικόί που ήρθαν μας ειπαν οτι και συναγερμό να ειχαμε θα εμπαιναν. Τα δύο προηγουμενα σπιτια που διαρρηξαν ειχαν συναγερμό και τους ειχαν κοψει το ρευμα και ξηλώσει την σειρήνα. Εβαλα πισω απο την πορτα συναγερμό με μπαταρία, εναν ακομη συρτη μιας και αυτος τους καθυστέρησε αρκετά, αλλα οτι και να κανω οπως μου ειπαν αμα μας βαλουν στοχο θα μπουν. Τα σκυλιά τα ειχαν ψεκάσει και αυτά!!!

Ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας ειλικρινά με βοηθάει το να μαθαινω οτι και αλλοι βιώσανε τα ιδια αισθήματα του φόβου.

Πωπω τώρα που ολο αυξανεται η ανεργία και νομιμοποιουνται οι αλλοδαποι (Αλβανοί ήταν νεοι γύρω στα 25 ολοι τους) ολο τετοια θα ακουμε!!!

Τα δύο προηγουμενα σπιτια που διαρρηξαν ειχαν συναγερμό και τους ειχαν κοψει το ρευμα και ξηλώσει την σειρήνα.

Εμεις με την εταιρεια που συνεργαζομαστε οταν γινεται διακοπη ρευματος μας παιρνουν τηλεφωνο να μας ενημερωσουν οτι δεν εχει ρευμα ο συναγερμος,κ ετσι μπορεις να καλεσεις την αστυνομια εκεινη τη στιγμη...Ολες οι εταιρειες το κανουν αυτο αρκει να εισαι συνδρομητης....και δεν ειναι κ πολλα...130 ευρω το χρονο νομιζω πως αξιζει...ασε που αν γινει διαρρηξη σε ενημερωνουν κ απο που εγινε η παραβιαση!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

την Πέμπτη 4/2 το απόγευμα μεταξύ 5 και 8 επιχείρησαν να μας κλέψουν:cry::twisted::twisted::twisted:

προφανώς μας παρακολουθούσαν:confused:, ο άντρας μου έλειπε Θεσ/νίκη (το αυτοκίνητο είναι χαρακτηριστικό), εγώ έφυγα με το νουφ με το καρότσι (το απέναντο διαμ/σμα άστα να πανε λείπουν όλη μέρα) και όταν γύρισε ο άντρας μου σπίτι κατά τις 8μμ είδε ότι η κλειδαριά είχε ίχνη παραβίασης, σημάδια στη πόρτα και στην κάσα ο μύλος και ο μηχανισμός στραβωμένα με το ζόρι μετά από ώρα μπόρεσε να ανοίξει με το κλειδί (θα την ανοίγαμε με αλυσοπρίονο που λέει ο λόγος), ευτυχώς η “κινεζούλα” μου άντεξε (θωρακισμένη με σχετικά πολύπλοκο μηχανισμό) και θέλει για να την παραβιάσεις χρόνο και γνώσεις.. μάλλον άκουσαν θόρυβο ή απογοητεύτηκαν, οι λοιποί ένοικοι (6 διαμ/σματα & στο ισόγειο αρτοζαχαροπλαστείο) δεν κατάλαβαν τίποτα. Πιθανολογούμε ότι ήταν τουλάχιστον 3. και ήταν ΜΕΡΑ (θράσος μεγάλο δλδ)

Από τότε το κεφάλι μου είναι συνέχεια μουδιασμένο (κι ας έχω κατεβάσει δύο κουτιά ντεπόν) και τα πόδια μου δεν τα νιώθω (το βράδυ δεν κοιμάμαι) και σκέφτομαι φαντάσου να είχαν μπει στο σπίτι μέσα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....:cry:

Παρασκευή δεν πήγα δουλειά λόγω πόρτας (τώρα την ψιλοέφτιαξε ο συζυξ περιμένει κάτι παραγγελίες) δεν την αλλάζω (εγγύηση γαρ;):lol::lol:) κι ας έχει τα σημάδια και από πρωί Παρασκευής μέχρι Σάββατο απόγευμα περάσαμε κάμερα και συναγερμό. Ο συναγερμός σε περίπτωση διακοπής ρεύματος θα λειτουργεί με μπαταρία για 20ώρες και μετά θα σφυρίζει, ενώ με τυχόν παραβίαση και ενεργοποίησή του θα γίνεται κλήση στα κινητά μας. Τα κακό είναι ότι θα χτυπάει και για την καθαρίστρια, το διαχειριστή, …. :rolleyes:(αναγκαίο κακό)

Παρόλο που είμαστε επαρχία, είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον οι κλοπές και οι απόπειρες……:?:cry:

Το ωραίο είναι που πήγα η έρμη :oops:να δηλώσω την απόπειρα στην αστυνομία και να έρθουν για:confused::rolleyes: δακτυλικά αποτυπώματα (ναι το ομολογώ βλέπω CSI, NCIS, κλπ σειρές:oops:) και έγινα ρεντίκολο:oops:……., δεν χρειάζεται μου είπαν, ούτε στα συμβάντα το έγραψαν. Στιχομυθία ενδεικτική (μέρος):

- Σε κλέψαν ?

- Όχι

- Είχες ασφαλείας ε??

- Ναι

- ε! εντάξει τυχερή ήσουν, αυτοί που δεν έχουν είναι τελειωμένη υπόθεση

- θα έρθετε για αποτυπώματα?

- Όχι δεν χρειάζεται (κι από μέσα του θα ʽλεγε φαντάζομαι περισσότερα)

- Να κάνω καταγγελία, μήνυση, δήλωση, όπως ονομάζεται τεσπα??

- Τίποτα δε χρειάζεται, κάθε μέρα όλο και κάποιος (αργόσχολος δλδ??) θα μας πάρει τηλ να μας πει ότι τον κλέψαν ή επιχείρησαν ή για ύποπτες κινήσεις («κι αυτό το NOVAβρε αδελφέ όλο τέτοια δείχνει και σας μπριζώνει»)

- :shock::shock::confused::rolleyes::oops:Γεια χαρά (έπεσα και σε γνωστό):twisted:

angela επεσες σε επαγγελματιες απ οτι φαινεται :-(:-(

Ευχομαι να μπορεσεις συντομα να ξανακοιμηθεις νυχτα

(πρεπει τελικα να βαλω εκεινο το καγκελακι στην κουζινα που ολο αφηνω γιατι με χαλαει αισθητικα:?.εχω τρομαξει πολυ :?)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πωπω Νουφαρο, τα ιδια περάσαμε τουλάχιστον ψυχολογικά!!!

Ας ελπισουμε να μας ξεχασουν τώρα και να συνελθουμε γιατι εχουμε και τα παιδιά μας!!!

(πρεπει τελικα να βαλω εκεινο το καγκελακι στην κουζινα που ολο αφηνω γιατι με χαλαει αισθητικα:?.εχω τρομαξει πολυ :?)

Ναι να το βάλεις μην το αμελής!!!

• 5 months later...
Εμεις με την εταιρεια που συνεργαζομαστε οταν γινεται διακοπη ρευματος μας παιρνουν τηλεφωνο να μας ενημερωσουν οτι δεν εχει ρευμα ο συναγερμος,κ ετσι μπορεις να καλεσεις την αστυνομια εκεινη τη στιγμη...Ολες οι εταιρειες το κανουν αυτο αρκει να εισαι συνδρομητης....και δεν ειναι κ πολλα...130 ευρω το χρονο νομιζω πως αξιζει...ασε που αν γινει διαρρηξη σε ενημερωνουν κ απο που εγινε η παραβιαση!!!!

Δεν έχει να λέει και θα σου πω γιατί...

Στις 8-9-2008 κι ενώ ήμουν στη δουλειά, ένιωσα μια αδιαθεσία κι έφυγα 2 ώρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο ( προφανώς μας παρακολουθούσαν και γνώριζαν τα ωράρια μας ), ο άντρας μου πάντα σχολάει μετά τις 5, οπότε στις 2 το μεσημέρι το σπίτι μας είναι πάντα άδειο! Εμείες μένουμε σε ένα συγκρότημα με μεζονέττες, όπου τριγύρω μας υπάρχουν άλλες 3 μεζονέττες που και οι 4 έχουμε σύστημα συναγερμού και κάμερες που παρακολουθούν το δρόμο έξω από το συγρότημα. Οι κάμερες απλά κατέγραψαν 3 άντρες με καπέλα τζοκεΐ ( φέξε μου και γλύστρησα ), όπου οι 2 μπήκαν μέσα κι ο 1 στεκόταν έξω. Η εξώπορτα που οδηγεί στο εσωτερικό της αυλής μας, διαθέτει θυροτηλέφωνο και ανοίγει μόνο εάν την ανοίξουμε εμείς από μέσα ( όταν μας χτυπήσουν ) ή με το κλειδί μας. Να σημειώσω η πόρτα είναι σιδερένια και με κλειδαριά ασφαλείας. Παρόλα αυτά με κάποιον τρόπο την πόρτα της αυλής την άνοιξαν και κατευθύνθηκαν στην πόρτα του σπιτιού μας. Η πόρτα είναι ασφαλείας και συνδεδεμένη με συναγερμό, όπως κι όλες οι μπαλκονόπορτες. Το συναγερμό με κάποιο ειδικό σπρεΐ τον ''πάγωσαν'' κι έτσι δεν έδωσε κάποιο ύποπτο σήμα στην εταιρία security μας κι επομένως οι άνθρωποι δε μας ειδοποίησαν.

Όπως είπα εγώ τελείωσα νωρίτερα από τη δουλειά μου και την ώρα που εγώ ερχόμουν σπίτι, αυτοί ήταν μέσα!:shock: Φτάνω στην αυλόπορτα και απλά θυμάμαι να περάσω από το φούρνο να ψωνίζω κάτι...σε κάθε άλλη περίπτωση θα ερχόμουν face to face μαζί τους ( ειρωνεία ).Το μόνο που θυμάμαι όταν μπήκα σπίτι, ήταν πως την πόρτα δε την ξεκλείδωσα απλά την άνοιξα σπρώχνοντάς την και σκέφτηκα '' Κοίτα να δεις ο βλάκας δεν κλείδωσε θα μας ληστέψουν σαν κύριοι'', βλάκα σέφτηκα τον καημενούλη τον αντρούλη μου:?. Όταν άνοιξε η πόρτα και είδα το χάος, απλά λυποθύμισα κι από κι έπειτα δε θυμάμαι τίποτα...

Μας είχανε κλέψει πολλά πράγματα αξίας και στεναχωρέθηκα πιο πολυ για τα χρυσαφικά που μας έκαναν δώρο οι γονείς μας στους αρραβώνες μας, αλλά και για το βαπτιστικό σταυρό του άντρα μου ( εγω το δικό μου το φοράω πάντα και πατού ).

iyuNp3.png4hNCp3.png

κοριτσια μας εχουν ληστεψει κ εμας αλλα για καο δικο τους βρεθηκαν αντιμετωποι με τα τερατα μας που αμα δουν ξενο στο σπιτι του επιτιθονται εαν δεν ειμαστε μπροστα εγω ημουν στην κουζινα οταν ακουσα την φασαρια κ ετρεξα να δω τι γινετε με την κουταλα στο χερι τονβ ειχε βαλει κατω ο σκυλος τον κλεφτη κ τον δαγκωνε ειχα κατι ροζουλι χειροπεδες που εκανα πλακα στον αντρα μου κ του τις φορεσα μεχρι να ερθει η αστυνομια ο σκυλος τον ειχε στριμωξει στην γωνια πρεπει να του εριξαν πολυ δουλεμα στο τμημα του τυπου με τις ροζ χειροπεδες

Α το γατί.... Ζημιάρες οι χειροπέδες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τελικά μερικά αξεσουάρ είναι χρήσιμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...