Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μικρη ανοδος χωριακης

Recommended Posts

zounitsa, κι εγώ ξέρω ότι το ενδομήτριο πρέπει να είναι παχύ, για να εμφυτευτεί σωστά το έμβρυο. Μήπως σου είπε ο Χασιάκος ότι το ενδομήτριο είναι παχύ, για να σου δείξει ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία?

Κι εγώ τον Χασιάκο έχω γιατρό και στην παλλίνδρομη που είχα το Νοέμβριο, μου είχε πει ότι είναι ενδομήτριο, ενώ άλλος γιατρός μου έλεγε ότι δεν βλέπει τίποτε κι ότι μπορεί να είναι εξωμήτριο και είχα κατατρομάξει. Όμως ο Χασιάκος ειχε δίκιο, ήταν ενδομήτριο, ευτυχώς. Εμένα δεν μου ειχε πεί τίποτε για το πάχος του ενδομητρίου και μου εδωσε ουτροτζεστάν. Εσένα σου έδωσε ουτροτζεστάν?

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

zounitsa, κι εγώ ξέρω ότι το ενδομήτριο πρέπει να είναι παχύ, για να εμφυτευτεί σωστά το έμβρυο. Μήπως σου είπε ο Χασιάκος ότι το ενδομήτριο είναι παχύ, για να σου δείξει ότι πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία?

Κι εγώ τον Χασιάκο έχω γιατρό και στην παλλίνδρομη που είχα το Νοέμβριο, μου είχε πει ότι είναι ενδομήτριο, ενώ άλλος γιατρός μου έλεγε ότι δεν βλέπει τίποτε κι ότι μπορεί να είναι εξωμήτριο και είχα κατατρομάξει. Όμως ο Χασιάκος ειχε δίκιο, ήταν ενδομήτριο, ευτυχώς. Εμένα δεν μου ειχε πεί τίποτε για το πάχος του ενδομητρίου και μου εδωσε ουτροτζεστάν. Εσένα σου έδωσε ουτροτζεστάν?

Ιόλη μου σ'ευχαριστώ για την πληροφορία!! Μου είπε οτι μάλλον είναι παχύ το ενδομήτριο. Αφού έχεις και εσύ το Χασιάκο ξέρεις ότι δεν λέει και πολλά. Τι να σου πω.... Δεν μου έδωσε τίποτα απλά μου είπε να κάνω μια χοριακή τη Δευτέρα. Βέβαια από το απόγευμα και μετά έχω κάτι ψιλοπονάκια σαν περιόδου και το στήθος μου σταμάτησε να με πονάει. Λόγω ψυχολογίας?? Λόγω άλλων συνθηκών...?? Θα δείξει, πάντως συνεχώς κοιτάζομαι για αίμα γιατί έχω συνέχεια αυτή την εντύπωση.... Υπομονή!!!! Εσύ σε τι φάση είσαι???

Ax, βρε κοριτσάκια μου.................σας συμπονώ και συμπάσχω μαζί σαας....Μακάρι όλα να πάνε καλά...αλλά από ό,τι κατάλαβα έχετέ οι περισσότερες εδώ έναν πολύ τέλειο γιατρό που ξέρει τι λέει και τι κάνει.

Είσαστε πολύ τυχερές. Να τον ακούτε και μην ανησυχείτε....άλλωστε αυτός ξέρει περισσότερα.

Στόχος μας είναι ένα καλό και υγιές παιδάκι.

Υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Μάλλον ως θετικό πάντως εμένα μου φάνηκε η αναφορά στο ενδομήτριο το παχύ. Κάπου το πήρε και το μάτι ενώ διάβαζα...Χωρίς όμως να είμαι καί σίγουρη. Όσο για το ξεπρίξιμο και τα λοιπά, αυτά είναι σε όλη την εγκυμοσύνη....πότε έτσι και πότε αλλιώς....

Ιόλη μου σ'ευχαριστώ για την πληροφορία!! Μου είπε οτι μάλλον είναι παχύ το ενδομήτριο. Αφού έχεις και εσύ το Χασιάκο ξέρεις ότι δεν λέει και πολλά. Τι να σου πω.... Δεν μου έδωσε τίποτα απλά μου είπε να κάνω μια χοριακή τη Δευτέρα. Βέβαια από το απόγευμα και μετά έχω κάτι ψιλοπονάκια σαν περιόδου και το στήθος μου σταμάτησε να με πονάει. Λόγω ψυχολογίας?? Λόγω άλλων συνθηκών...?? Θα δείξει, πάντως συνεχώς κοιτάζομαι για αίμα γιατί έχω συνέχεια αυτή την εντύπωση.... Υπομονή!!!! Εσύ σε τι φάση είσαι???

zounitsa, γι' αυτό δεν σου έδωσε ουτροτζεστάν, επειδή είναι παχύ το ενδομήτριο, έχω την εντύπωση ότι τα δίνει, όταν είναι λεπτό αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Πάντως στην πρώτη παλλίνδρομη που είχα δεν μου είχε δώσει ουτροτζεστάν.

Ax, βρε κοριτσάκια μου.................σας συμπονώ και συμπάσχω μαζί σαας....Μακάρι όλα να πάνε καλά...αλλά από ό,τι κατάλαβα έχετέ οι περισσότερες εδώ έναν πολύ τέλειο γιατρό που ξέρει τι λέει και τι κάνει.

Είσαστε πολύ τυχερές. Να τον ακούτε και μην ανησυχείτε....άλλωστε αυτός ξέρει περισσότερα.

Στόχος μας είναι ένα καλό και υγιές παιδάκι.

Υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Μάλλον ως θετικό πάντως εμένα μου φάνηκε η αναφορά στο ενδομήτριο το παχύ. Κάπου το πήρε και το μάτι ενώ διάβαζα...Χωρίς όμως να είμαι καί σίγουρη. Όσο για το ξεπρίξιμο και τα λοιπά, αυτά είναι σε όλη την εγκυμοσύνη....πότε έτσι και πότε αλλιώς....

Αναστασία μου, να είσαι καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη! Ναι, ο γιατρός μας είναι πολύ καλός κι εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

5f27b8bd0c.png

Αχ βρε ζουζουνίτσες δεν ξέρετε πως περιμένω μια απάντησή σας, έστω και άσχετη με το θέμα.... Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να περιμένω. Σήμερα είναι καλύτερα (πάλι) τα πράγματα΄ ψυχολογία καλύτερη, στήθος πάλι αρχίζει να πρήζεται και να πονάει και τα ψιλοπονάκια είναι πιο χαλαρά.... Κάποιος παίζει μαζί μου..... Υπομονή 48 ώρες !!!!!! ακόμα..... πως περνάνε????:-P:-D:mrgreen:

Διαφημίσεις

Αχ βρε ζουζουνίτσες δεν ξέρετε πως περιμένω μια απάντησή σας, έστω και άσχετη με το θέμα.... Δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να περιμένω. Σήμερα είναι καλύτερα (πάλι) τα πράγματα΄ ψυχολογία καλύτερη, στήθος πάλι αρχίζει να πρήζεται και να πονάει και τα ψιλοπονάκια είναι πιο χαλαρά.... Κάποιος παίζει μαζί μου..... Υπομονή 48 ώρες !!!!!! ακόμα..... πως περνάνε????:-P:-D:mrgreen:

Σε καταλαβαίνω, δεν περνάνε οι μέρες με τίποτε. Ούτε οι ώρες περνάνε, η αγωνία μεγαλώνει και η ψυχολογία είναι χάλια.

Όμως είναι πολύ θετικό που το στήθος σου άρχισε να πρήζεται πάλι. Εμένα ξεπρήστηκε 3 μέρες μετά το θετικό τεστ.

Κάποιος μέσα στην κοιλίτσα σου το παλεύει.

5f27b8bd0c.png

Σε καταλαβαίνω, δεν περνάνε οι μέρες με τίποτε. Ούτε οι ώρες περνάνε, η αγωνία μεγαλώνει και η ψυχολογία είναι χάλια.

Όμως είναι πολύ θετικό που το στήθος σου άρχισε να πρήζεται πάλι. Εμένα ξεπρήστηκε 3 μέρες μετά το θετικό τεστ.

Κάποιος μέσα στην κοιλίτσα σου το παλεύει.

:-D:-D:-D:-D εύχομαι να τα καταφέρει..... και εσύ επίσης!!!!

Γεια σου κοριτσάκι, δεν είσαι μόνη σου και όχι φυσικά η μοναδική που το περνάει αυτό. Είδες που σου είπαμε για τα συμπτώματα; Και εγώ ξύπνησα σήμερα και ήταν πλάκα η κοιλιά μου και τώρα το απόγευμα έχει αρχίσει να πρήζεται πάλι. Υπομονή και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν...αλλά είδες ότι τελικά ήταν αργή η σύλληψη....Αν θυμάμαι καλά περιμένεις να κάνεις πάλι χωριακή έ;

Κοριτσάκια μου δυστυχώς άρχισαν σταγόνες αίμα και αρχίζω και εγώ utrogestan....... 3 την ημέρα και τη δευτέρα (αν είναι οκ μέχρι τότε) πάω για χοριακή. :cry::cry:

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι το καλύτερο, zounitsa, πάλεψέ το!

Και πες μας...

σ'ευχαριστώ Σοφάκι!!!! Θα το παλέψω όσο μπορώ και αντέχω... Σίγουρα αύριο που θα κάνω τη χοριακή θα σας ενημερώσω, προς το παρόν ξάπλα από το κρεβάτι στον καναπέ και το ανάποδο.... :cry:

Κοριτσάκια μου δυστυχώς άρχισαν σταγόνες αίμα και αρχίζω και εγώ utrogestan....... 3 την ημέρα και τη δευτέρα (αν είναι οκ μέχρι τότε) πάω για χοριακή. :cry::cry:

ZOUNITA μου σου στελνω όλη την θετικη μου ενεργεια και περιμένω τα ευχαριστα νεα σου!!! Ευχομαι όλα να πανε καλα!!!! να μεινεις ξαπλωμενη και να ξεκουραζεσαι!!!!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ZOUNITA μου σου στελνω όλη την θετικη μου ενεργεια και περιμένω τα ευχαριστα νεα σου!!! Ευχομαι όλα να πανε καλα!!!! να μεινεις ξαπλωμενη και να ξεκουραζεσαι!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι να είναι καλά τα νέα.... Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα utrogestan. Έχω πάρει μέχρι τώρα 3 χάπια αλλά οι σταγόνες συνεχίζονται και μάλιστα και κατά την ούρηση. Είναι φυσιολογικο?? Ξέρω, σας έχω τρελάνει αλλά ανυσηχώ!! Και θέλω να ξέρω τι γίνεται...

Κοριτσάκια καλημέρα και καλό μήνα....

Τα νέα μου είναι ότι από εχθές το απόγευμα έχω κανονική περίοδο που σημαίνει ότι ΤΕΛΟΣ......

Σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο λόγο γι'αυτό πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά!!! Είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να πείσω τον εαυτό μου οτι έτσι είναι....

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και την στήριξη που μου δώσατε απλόχερα όλες αυτές τις ημέρες, όλες σας!!! Φυσικά και θα συνεχίσω να γράφω, να διαβάζω και να υπάρχω....

Τα φιλιά μου!!!!

Ζουνίτσα μου κουράγιο και δύναμη. Να το παλέψεις. Και εγώ έζησα κάτι παρόμοιο. Εμένα παλινδρόμησε, αλλά μόλις είδα περίοδο μετά την απόξενση ξαναέμεινα έγκυος και μέχρι τώρα όλα καλά. Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και σου εύχομαι το καλύτερο. Φιλάκια πολλά

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

Διαφημίσεις

Ζουνίτσα μου κουράγιο και δύναμη. Να το παλέψεις. Και εγώ έζησα κάτι παρόμοιο. Εμένα παλινδρόμησε, αλλά μόλις είδα περίοδο μετά την απόξενση ξαναέμεινα έγκυος και μέχρι τώρα όλα καλά. Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και σου εύχομαι το καλύτερο. Φιλάκια πολλά

Ιωάννα μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ξέρω ότι το πρόβλημά μου δεν είναι και τόσο μεγάλο, αφού άλλες κοπέλες περνάνε πολύ χειρότερα πράγματα. Απλά για κάθε μία κοπέλα το πρόβλημά της είναι και το μεγαλύτερο!!! Οκ όμως, έχω κάτι διακυμάνσεις ψυχολογίας, απίστευτες!!! Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη...!!! :D:D

Κοριτσάκια καλημέρα και καλό μήνα....

Τα νέα μου είναι ότι από εχθές το απόγευμα έχω κανονική περίοδο που σημαίνει ότι ΤΕΛΟΣ......

Σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο λόγο γι'αυτό πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά!!! Είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να πείσω τον εαυτό μου οτι έτσι είναι....

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και την στήριξη που μου δώσατε απλόχερα όλες αυτές τις ημέρες, όλες σας!!! Φυσικά και θα συνεχίσω να γράφω, να διαβάζω και να υπάρχω....

Τα φιλιά μου!!!!

zounitsa, πήγες στο γιατρό? Έκανες χοριακή? Αν δεν το πει ο γιατρός, τίποτε δεν έχει τελειώσει σίγουρα.

Βέβαια, το πιο πιθανό είναι ότι παλλινδρόμησε και ξεκίνησε το αίμα της αποβολής. Αν είναι έτσι, το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστείς απόξεση.

Μίλα με το γιατρό όμως πρώτα, κοριτσάκι μου.

Ξέρω ότι περνάς δύσκολα, δυο φορές και το πέρασα και η αλήθεια είναι ότι ο καθένας στενοχωριέται γι' αυτό που περνάει, σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα αλλά εσύ πονάς γι' αυτό που έχασες.

5f27b8bd0c.png

ΖΟΥΝΙΤΣΑ μου έχει δίκιο η Ιολη να πας στον γιατρο σου, μπορει τπτ να μην εχει τελιωσει ακομη!!!

Ειναι λογικο να σε ποναει να κλαψεις να ξελαφρωσει η καρδουλα σου!!!

Και εγω εχασα ενα σπορακι αλλα αρχισα να ξαναπροσπαθω και θα ξαναερθει το σπορακι μο!!! περιμενω νέα σου

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Κοριτσάκια μου, περιμένω τον γιατρό μου να με πάρει τηλ. Το ξέρω οτι τελείωσε γιατί είχα έναν φοβερά οξύ πόνο εχτές, μετά άρχισε το αίμα και σήμερα το πρωί (είναι λίγο κάπως αυτό που θα πω) έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι που μάλλον ήταν αυτό.... Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο πιο ήρεμη τώρα, θες οι ορμόνες που επανέρχονται, θες ότι έκλαψα πολύ μέχρι τώρα, θες οτι δεν γίνεται τίποτε άλλο τώρα.... Όλα μαζί!!! Πάντως όταν με πάρει θα σας πω και τι μου είπε.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου και σας εύχομαι ότι καλύτερο για την κάθε μία!!!!

Κοριτσάκια μου, περιμένω τον γιατρό μου να με πάρει τηλ. Το ξέρω οτι τελείωσε γιατί είχα έναν φοβερά οξύ πόνο εχτές, μετά άρχισε το αίμα και σήμερα το πρωί (είναι λίγο κάπως αυτό που θα πω) έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι που μάλλον ήταν αυτό.... Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο πιο ήρεμη τώρα, θες οι ορμόνες που επανέρχονται, θες ότι έκλαψα πολύ μέχρι τώρα, θες οτι δεν γίνεται τίποτε άλλο τώρα.... Όλα μαζί!!! Πάντως όταν με πάρει θα σας πω και τι μου είπε.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου και σας εύχομαι ότι καλύτερο για την κάθε μία!!!!

Κάθε εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατούς! Έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου. Κοριτσάκι, εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα, σα να λεμε Απρίλιο............να είσαι πάλι με το καλό εγκυούλα.............

Φιλιά πολλά.

Πάρε ανάσες βαθιές και προχώρα για κάτι καλύτερο. Τώρα θα είσαι και σε πλεονεκτική θέση. Θα ξέρεις ήδη τι συμβαίνει.

Κάθε εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατούς! Έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου. Κοριτσάκι, εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα, σα να λεμε Απρίλιο............να είσαι πάλι με το καλό εγκυούλα.............

Φιλιά πολλά.

Πάρε ανάσες βαθιές και προχώρα για κάτι καλύτερο. Τώρα θα είσαι και σε πλεονεκτική θέση. Θα ξέρεις ήδη τι συμβαίνει.

Σ'έυχαριστώ πάρα πολύ!!! Μόλις μίλησα και με το γιατρό και μου είπε να κάνω μια χοριακή αύριο για σίγουρα, αλλά μου είπε οτι έπεσε.... Απλά να σιγουρευτούμε. Πάντως μου είπε οτι μπορώ να προσπαθησω πάλι όποτε θέλω, χωρίς εξετάσεις. Πείτε μου τη γνώμη σας γι'αυτό.

Αναστασία μου με το καλό....

Σ'έυχαριστώ πάρα πολύ!!! Μόλις μίλησα και με το γιατρό και μου είπε να κάνω μια χοριακή αύριο για σίγουρα, αλλά μου είπε οτι έπεσε.... Απλά να σιγουρευτούμε. Πάντως μου είπε οτι μπορώ να προσπαθησω πάλι όποτε θέλω, χωρίς εξετάσεις. Πείτε μου τη γνώμη σας γι'αυτό.

Ευχαριστώ γλυκειά μου. Με ηθικό ακμαίο να πας αύριο και όλα καλά. Ξεκίνα και όλα καλά.............

Αφού έγινε αυτόματη αποβολή και δεν χρειάστηκε απόξεση, μπορείς να ξεκινήσεις όποτε θέλεις. Μόνο κανόνισε μόλις σου τελειώσει το αίμα να πας να σε δει για έναν υπέρηχο, για να σιγουρευτείτε ότι έχεις καθαρίσει καλά.

Εγώ τότε που έκανα την αποβολή τον ρώτησα αν πρέπει να κάνω χοριακή (με είδε αφού τέλειωσε το αίμα και βεβαιώθηκε ότι είχα καθαρίσει) και μου είπε ότι δε χρειάζεται γιατί θα πέσει. Επίσης, μου είπε ότι θα μπορούσα να ξεκινήσω άμεσα να προσπαθώ ξανά αλλά, επειδή ήταν η δεύτερη παλλίνδρομη, έπρεπε πρώτα να κάνω υστεροσκόπηση, οπότε ήταν καλό να μην προσπαθήσω για εγκυμοσύνη. Πράγματι, έκανα υστεροσκόπηση και μου είπε να ξεκινήσω αμέσως.

Έχε υπόψη σου ότι μπορεί να σου καθυστερήσει η περίοδος. Εμένα έκανε 60 μέρες να μου έρθει.

5f27b8bd0c.png

Οκ... οδηγίες ελήφθησαν κορίτσια!! Μου είπε οτι αν θέλω να με δει, να πάω σε 10 μέρες. Θα μου πει και αύριο. Πάντως εγώ θα πάω και για ένα παπ, μιας και είναι καιρός να πάω. Ιόλη μου, εννοείς οτι η επόμενη περίοδος μπορεί να αργήσει?? Να μην τρελλαθώ δηλαδή!! χαχαχαχαχαχαχα....

Ρε κορίτσια μπράβο σας!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...