Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Sos!!! Συλληψη και Norocin!!!

Recommended Posts

Εχθές βγληκε θετικο το τεστ! Εκανα χοριακη κατευθειαν θετικοτατη και αυτη! Το προβλημα είναι οτι κατα τη διάρκεια της σύλληψεις έπερνα Norocin, για 7 μέρες λόγω μιας ουρολοιμωξης!! Ο γυναικολόγος μου είπε να επισκεφτω γενετιστη γιατι μπορει μα έχουν πειραχθει τα χρωμοσωματα ή δεν ξέρω τι άλλο!!

Επειδή τρελαίνομαι, είχε καμία αναλογη εμπειρία και τι απέγινε? Γενετιστη που 8α βρω???

V7Qop3.png

Διαφημίσεις

Κατ αρχας ...συγχαρητηρια!!! Και κυριως μην αγχωνεσαι!!!

Εγω λιγο πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος στην κορη μου επαιρνα norocin λογω κυστιτιδας και μαλιστα πηρα και στη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Εχω ενα υγιεστατο κοριτσακι!!! Ποτε ο γιατρος μου δεν μου ειχε πει κατι αναλογο και μαλιστα ξερω οτι παρα πολλες γυναικες παιρνουν φαρμακα πριν αντιληφθουν οτι ειναι εγκυες. Για ρωτα και κανενα αλλο γιατρο και μην τρελλαινεσαι!!!

line_test_beg_39_time_1166504400_text_d4ef20c5f5effdebe920eceff520e5dfede1e9.gif

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ελπίζω να πανε ολα καλα! Μου είπε οτι ηταν θέμα γιατί επαιρνα και κατα τη διαρκεια της σύλληψης. Βρήκα γενετιστη , έκλεισα ραντεβού την Τρίτη και ο Θεος Βοηθος!

V7Qop3.png

Κι εγώ έπαιρνα norocin οταν έμαθα οτι ήμουν έγκυος. Είχα πάρει ήδη 2 κουτιά... Ο γιατρός μου είχε πει οτι δεν πειράζει καθόλου σ΄αυτή την πρώτη φάση της εγκυμοσύνης. Νομιζω οτι δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος να ανησυχείς!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...