Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίπος στο συκώτι.

Recommended Posts

Δεν ξερω αν γραφω στη σωστη ενοτητα αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας ειχε παρομοια εμπειρια με αυτο που θα σας περιγραψω.

Ο συζυγος μου εκανε εξετασεις αιματος και εμφανιστηκε μια τιμη κατα πολυ αυξημενη,αυτη που δειχνει πως υπαρχει λιπος στο συκωτι.Το θεμα ειναι πως δεν ειναι παχυσαρκος,δεν ειναι καπνιστης και δεν πινει.

Ο γιατρος μας ειπε να κανουμε και εναν υπερηχο ανω κοιλιας και εχω ανησυχησει πραγματικα,υπαρχει πιθανοτητα να σχετιζεται με καρκινο;

z3Ehp3.png

Διαφημίσεις

Ο αδελφός μου είχε λίπος στο συκώτι πριν μερικά χρόνια, τότε ήταν 27-28 χρονών. Δεν ξέρω ακριβώς τι αγωγή ακολούθησε αλλά μετά από λίγο καιρό δεν τον ξανααπασχόλησε. Δεν είχε καθόλου ενοχλήσεις, το ανακάλυψε κάνοντας αιματολογικές εξετάσεις για να πάρει φαρμακευτική αγωγή για άλλο πρόβλημα.

Δεν νομίζω οτι είναι κάτι σοβαρό.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

Μελιτα μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.Ξερεις τοσα διαβαζω απο τη στιγμη που μας το ειπε ο γιατρος και πριν με πηραν και τα κλαματα,ευτυχως δεν με ειδε.Εχω και το μωρο,το καημενο με εβλεπε να κλαιω.τον εκανα μπανιο και δεν μας ειδε ο μπαμπας μας.

z3Ehp3.png

Συγγνωμη φυστικακι,λαθος ερωτηση.η απαντησηειναι ναι.ειχε τιμη 100.μεχρι να κανουμε τον υπερηχο εχω πεθανει.:(

μη φοβασαι, πολυς κοσμος το παθαινει....... οι τρανσαμινασες ανεβαινουν απο πολλους λογους, ακομα κι απο κουραση...

το ειχε παθει και ο δικος μου ενα φεγγαρι, που ειχε λυσσαξει να παιζει ποδοσφαιρο, κι αλλα μια φορα που ειχε παθει τροφικη δηλητηριαση...

τον ειχαν βαλει οι γιατροι και ειχε κανει καρκινικους δεικτες και υπερηχο και ηταν ολα καλα

μην ανησυχεις! :D

Από την εμπειρία μου με τον αδελφό μου δεν του προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Έως τώρα νομίζω ότι οφείλεται στην κακή διατροφή αλλά δεν το γνωρίζω σίγουρα. Κουράγιο και θα πάνε όλα καλά :)

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

ο άντρας μου έχει..

αλλά αυτός είναι χοντρός και δεν προσέχει καθόλου!!!!!!

έκανε δίαιτα και έπεσαν οι δείκτες..ο υπέρηχος βγήκε καλός.απλά αν και οι δείκτες έπεσαν, το λίπος θα αργήσει να φύγει, του έιπαν..

θέλει χρόνο!!!!

ελπίζω όλα καλά..

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...