Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 5ο?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η κουμπάρα μου μέχρι πριν γεννήσει είχε εμμετούς...

(αν το δει το θέμα θα σου γράψει και η ίδια!)

εύχομαι να μην συμβεί και σε σένα γιατί είναι πραγματικά πολύ κουραστικό απ όσο μπορώ να καταλάβω

αλλα μην ανησυχείς, δεν συμβαίνει κάτι...

ίσως το παιδί είναι ψηλά και σου πιέζει το στομάχι

αν πάρει καμια τουμπα ίσως σου φύγουν παλι

ki εγω στη 1η εγκυμ.8υμαμαι ημουν ετοιμη να μπω χειρουργειο κι εκανα εμετους, στην εγκυμ της ραφ εκανα σε ολη την εγκυμοσ. εμετους, στου Φάνη αντε να εκανα συνολο 15-16 εμετους

P3Ko.jpgNDT5.jpg

κορίτσια είμαι στα μησά του 7ου και ακόμα κάποιες φορές τα βράδυα έχω εμετούς και να σκεφτήτε οτι στην αρχή δεν είχα τίποτα...κλάψ...σνιφ..σνιφ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Σας συμπονώ απόλυτα, και εγώ είμαι στα μισά του 5ου και έχω ακόμα ναυτίες- όλη ημέρα- και τάσεις προς έμετο επίσης. Από τα μέσα του 1ου έως και τον 3ο τα είχα "δεί όλα" :shock: ! Καθημερινοί εμετοί μεσημέρι και βράδυ! Τουλάχιστον τώρα με πιάνει για 1-3 ημέρες και μετά ηρεμώ, αλλά οι ναυτίες είναι όλη ημέρα :( ..

Αυτό που κάνω εγώ είναι να τρώω μικρά γεύματα όλη την ημέρα και προσπαθώ να μην "φορτώνω" το στομάχι μου με κανονικές μερίδες. Δοκιμάστε το :wink: !

v6Khp3.pngBoDsp3.png

τι μου θυμησες...μεχρι και την ημερα που γεννησα εκανα εμετους.συνολο την ημερα 15 και..αλλα δεν το εβαζα κατω μπορει οτι ετρωγα να το εβγαζα,ομως εγω μολις εκανα εμετο ξαναετρωγα. :lol: ασε που δουλευα μεχρι τα μισα του ενατου..χαλια :cry: ..και καουρες :cry:

.png.png