Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΚΑΚΑ & ΠΙΠΙ???

Recommended Posts

Το ξέρω ότι ήδη υπαρχει θεμα ανοιχτό, αλλά δεν εχω παρει απαντηση, και είπα να δοκιμάσω να το ανοίξω ξεχωριστά.. Συγνωμη αν δημιουργώ πρόβλημα αλλά έχω πελαγώσει..

Εχω 2 παιδακια. Ο μεγαλος, 2,5 ετων (εχει κοψει την πανα απο τον Ιουλιο), ξαφνικα και κακα κ πιπι πανω του αλλα επιτηδες!!! Δηλαδη τον ρωταω αν θελει, μου λεει οχι, κ μετα απο 2 λεπτα τα κανει και γελαει ή το παιζει αδιαφορος! Προχθες τσαντιστηκα τοσο (γιατι τον προειδοποιησα οτι αν τα κανει πανω του τα κακα θα τον αφησω ετσι για ωρα μεσα στο δωματιο του) που το εκανα!! Εκλαψε, φωναξε, επαιξε, ξαναφωναξε.. Μου υποχεθηκε οτι δεν... Και πριν απο 20 λεπτα τον αλλαξα γιατι εκανε πιπι πανω του και μετα απο 3 λεπτα εκανε κ κακα!!! Πειτε μου!!!! Τι να κανω???

Γιατι το κανει εμφανως επιτηδες!!! Δεν ειναι οτι του φευγουν λογω στρες η οτιδηποτε αλλο!!!

Δεν ξερω αν εχει σημασια, αλλα εχω κ 1 μωρο 12 μηνων.. Μηπως απο ζηλεια που αλλαζω τον μικρο (ο οποιος παρεπιπτοντως κανει 5 φορες κακα την ημερα την τελευταια εβδομαδα)? απο τοτε αρχισε κ αυτος να τα κανει πανω του.. Αλλα μετά απο 6 μηνες που δεν λερωνοταν ξαφνικα ζηλεψε? Δεν εχει αλλαξει τιποτα αλλο!!!! Η κοπελα που με βοηθαει αλλαξε αλλα την καινουργια την αγαπαει περισσοτερο μου φαινεται...

Αυτά έγιναν πριν 3 μερες..

Σημερα τον πηγα για πιπι στην τουαλετα και μετά απο 5 λεπτα εκανε κακα πανω του (κρυμενος κατω απο το τραπεζι της κουζινας!!!!)

Του ειπα οτι θα παρω τα βρακακια του (σπαιντερμαν, σουπερμαν, μικυ) κ θα τα δωσω σε παιδακια που δεν κανουν πανω τους. Και απο εδω και περα παμπερς!!!

Καλα εκανα??? Δεν ξερω τι να κανωωωωωωωω!!!

Διαφημίσεις

Πω πω πολυ δυσκολη η κατασταση σου...πραγματικα δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα εγω θα του φορουσα παμπερς μεχρι να του περασει αυτη η φαση.Ξερω οτι ειναι πισωγυρισμα αλλα και τι αλλο να κανεις?Μπορει αν του βαλεις παμπερς να μην του αρεσει και να το σταματησει,ξερω 'γω τι να πω?

z1QBp3.png UKB8p3.png

Φυσικα και ξεκινησε να το κανει λογω του μωρου, αλλα τωρα το συνεχιζει εξαιτιας της δικης σου αντιδρασης στη συμπεριφορα του.

Καταλαβαινω οτι νευριαζεις (τα εχω παθει κι εγω, δεν το παιζω εξυπνη), αλλα η μονη λυση ειναι η αδιαφορια.

Παψε να του δειχνεις οτι αυτο σε νευριαζει και αρα προκαλει την προσοχη σου.

Αλλαξε τον βουβα, σαν να μην τρεχει τιποτα και αφου τον αλλαξεις, κανε δηθεν οτι πας να του βαλεις πανα.

Αν σου πει οχι, απαντησε του με ηρεμια οτι τα μωρα που τα κανουν επανω τους πρεπει να φορανε πανα.

Αν τη δεχτει, βαλτην. Σε βεβαιω θα τη βγαλει μονος του. Δεν θελει να ειναι μωρο, θελει να ειναι μεγαλος, αλλα οχι με το ζορι και οχι οταν του το λες εσυ.

Αν δε δεχτει, ηρεμα πες του "ωραια, αλλα πρεπει να τα κανεις στην τουαλετα αφου δεν θελεις πανα".

Μη νευριαζεις, μη φωναζεις και μην δινεις "αξια" στη συμπεριφορα αυτη.

Εναι δυσκολο αλλα θελει απαθεια το πραγμα.

k9Tap3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...