Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

IΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ...?

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας. Καταρχήν σας εύχομαι να γεμίσει η κοιλιτσα σας μωράκια και αν είστε ήδη εγκυμονούσες να έχετε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής να μου πείτε αν ισχύει. Έχω ακούσει ότι μετά απο μια αποβολή η γυναίκα μπορεί να μείνει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα έγκυος ισχύει?

Διαφημίσεις

ΣΩΤΗΡΙΑ δεν ξερω αν υσχυει αυτο αλλα γνωστη μου , μου ειχε πει οτι ο γιατρος της της ειπε να ξαναμηνει εγκυος μεσα στο εξαμηνο και εμεινε. αν μενει ποιο ευκολα τι να πω ,μπορει να βοηθαει και η θαραπεια

Κορίτσια γεια σας. Καταρχήν σας εύχομαι να γεμίσει η κοιλιτσα σας μωράκια και αν είστε ήδη εγκυμονούσες να έχετε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής να μου πείτε αν ισχύει. Έχω ακούσει ότι μετά απο μια αποβολή η γυναίκα μπορεί να μείνει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα έγκυος ισχύει?

γενικα οι γιατροι λενε οτι μετα απο μια εγκυμοσυνη ειναι πιο ευκολο να ξαναμεινεις εγκυος.......ετσι και στην παλλινδρομη για αυτο και συνηστουν να προσέχεις κανα 2μηνο,Εχει σχεση με την μητρα απο οτι εχω καταλαβει,,,,

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

ω ναιιι ισχύει, πίστεψέ με!

:D να υποθέσω μιλάς εκ πείρας ε? Αλήθεια ξέρεις γιατί γίνεται αυτό? Τι συμβαίνει κάποιου είδους υπερδιέγερση?

εκ πειρας σου λεω πως ισχυει!σε 9 μηνες 3 εγκυμοσυνες .οι 2 πρωτες αποβολη η τριτη η κορακλα μου:wink: 2 μηνες μετα τη 2η αποβολη εμεινα εγκυος στην κορη μου με μονο μια ελευθερη επαφη.:rolleyes:

και εγώ μετα απο 2 παλίνδρομες έμεινα αμέσως έγκυος.δηλ ΄τον μήνα που είπα ξαναπροσπαθούμε έμεινα.δεν μπορεί να είναι τυχαίο.άγχος προσπάθησε να μην έχεις και όλα θα γινουν

τώρα γιατι συμβαίνει, μάλλον έχει σχέση με την μήτρα που είπε και η κοπέλα παραπάνω.αλλα δεν ξέρω στην ουσία,εμένα το αποτέλεσμα με ενδιέφερε.καλή επιτυχία σου εύχομαι

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Μακάρι να ισχύει ότι γενικά μετά από την πρώτη εγκυμοσύνη μένεις πιο εύκολα. Εγω ταλαιπωρήθηκα αρκετά μέχρι να μείνω. Ελπίζω στο δεύτερο όταν με το καλό προσπαθήσουμε να μην είναι το ίδιο.

απο οσο ξερω απο μαια μου ειπε οτι τους πρωτους μηνες μετα τη γεννα η αποβολη μενεις πολυ ευκολα γιατι η μητρα ειναι ακομα ''ανοιχτη'' καπως αλλιως μου το ειπε αλλα αυτο εννοουσε.δε θυμαμαι ακριβως τη λεξη (γερμανικα:rolleyes:)

Διαφημίσεις

Σωτηρία μου καλησπέρα κ να σου ζήσει το μωράκι σου. Ηθελα να σου πω οτι εκανα μια αποβολή και μια παλίνδρομο κύηση και τώρα ειμαι εγκυος 8 εβδομάδων. Δεν ξέρω πόσος χρόνος είναι για σένα το ''γρήγορα'' εγώ όμως συνέλαβα μετά απο 4 μήνες κάθε φορά. Ειναι σημαντικό όμως να εχεις μιλήσει με τον γιατρό σου , να εχουν γινει οι απαιτούμενες εξετάσεις πριν συλλάβεις και να στο επιτρεπει ο γιατρός. Κάποιοι θεωρούν οτι η σύλληψη πρεπει να γίνει 3-6 μήνες μετά την αποβολή για να εχει συνέλθει ο οργανισμός. Ελπίζω να βοήθησα!

και εγω ειχα μι απαλλινδρομη και τωρα ειμαι εγκυος!εμεινα στον πρωτο μηνα που ξεκινησαμε προσπαθιες και μαλιστα αν σκεφτεις οτι την πρωτη φορα προσπαθουσαμε ενα χρονο++

Δόξα τον Θεο δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο απλα το είχα απορία. Σημασία είναι που μεινατε έγκυος και απολαμβάνετε τα μωράκια σας. Να σας ζήσουν και πάλι!

Aυτό που ρωτάς ισχυει αλλά νομίζω οτι δεν πρέπει να το επιδιώξεις. Εμένα ο γιατρός μου μετά από αποβολή μου είπε να περιμένω 4-6 μήνες και μετά να αρχίσω να προσπαθώ πάλι. Αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με τη μητρα, ότι είναι πληγωμένη και για να ξαναέρθει στην σωστή μορφή και να παχύνουν τα τοιχία της όσο πρέπει, αναγκαστικά πρέπει να περιμένουμε.

ο δικος μου ο γιατρος μου ειχε πει 3 μηνες μετα την αποβολη.κ στους 2 εμεινα εγκυος στην κορη μου με μια εγκυμοσυνη τελεια χωρις το παραμικρο προβλημα.μονο προγεστερονη επαιρνα ως την 12 εβδ.κατα τα αλλα σα να μην ημουν εγκυος

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί ανυπομονώ να γεμίσει ξανά η κοιλίτσα μου!!Στις 6 Φλεβάρη κλείνουν 2 μήνες απο την διακοπή κύησης και μ έχει πιάσει αγωνία για την προσπάθεια που θα ακολουθήσει.Μακάρι να είναι τυχερή!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...