Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα. Η μικρη μου είναι γεννημενη Νοεμβριο του 2006. Ηθελα την επομενη σχολικη σεζον να τη πάω προνηπιο (σε δημοσιο). Εαν ξερετε είναι υποχρεωμένοι να τη πάρουν στο προνηπιο ασχετος αν εγω δε δουλεύω? Τη παιρνουν στο προνηπιο μιας και τα 4 τα κλείνει Νοέμβρη? Τα προνηπια (δημοσια) είναι το ιδιο με του δημοσιους παιδικους σταθμούς ή συστεγαζονται με το νήπιο? Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

τα παιδια που ειναι γεννημενα το 2006 του χρονου μπορουν να πανε στο προνηπιο. Υπαρχουν τμηματα προνηπιου στους παιδικους σταθμους και στα νηπιαγωγεια. Οσον αφορα τους παιδικους σταθμους χρειαζεται να εργαζεσαι για να δεχτουν το παιδι. Στα νηπιαγωγεια δεν ειναι απαραιτητο να εργαζεσαι αλλα καταλαμβανουν τις θεσεις τα νηπια και οταν περισσεψουν θεσεις δεχονται και προνηπια. Συνηθως ειναι αρκετα δυσκολο να δεχτουν προνηπιο αλλα τιποτα δεν αποκλειεται.

Εγω παλι μιας και ειμαι εργαζομενη θα προτιμησω του χρονου το παιδι να παει στο τμημα προνηπιου του παιδικου σταθμου.

κοριτσακια μου!

Κοριτσια καλησπέρα. Η μικρη μου είναι γεννημενη Νοεμβριο του 2006. Ηθελα την επομενη σχολικη σεζον να τη πάω προνηπιο (σε δημοσιο). Εαν ξερετε είναι υποχρεωμένοι να τη πάρουν στο προνηπιο ασχετος αν εγω δε δουλεύω? Τη παιρνουν στο προνηπιο μιας και τα 4 τα κλείνει Νοέμβρη? Τα προνηπια (δημοσια) είναι το ιδιο με του δημοσιους παιδικους σταθμούς ή συστεγαζονται με το νήπιο? Ευχαριστω εκ των προτέρων.

η εγγραφη ειναι με την ημερομηνια γεννησης κ οχι με το μηνα.δεν θυμαμαι ετος γιατι ειμαι σε αδεια κ τα εχασα λιγο!νομιζω ομως πως ειναι για προνηπιο.ειναι υποχρεωμενοι αλλα πρωτα παιρνουν τα κανονικα νηπια κ μετα αν υπαρχουν κενες θεσεις παιρνουν τα προνηπια με κληρωση αν ειναι πολλα. παλια προηγουνταν οι μητερες που δουλευουν , δεν ειμαι απολυτα σιγουρη για τωρα.ολοημερο θες η κλασσικο;

τα προνηπια με τα νηπια ειναι στην ιδια ταξη εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων που δεν ειναι επισημη γραμμη.καλυτερα δηλ να ειναι μαζι για να αλληλεπιδρουν.το δημοσιο ακολουθει προγραμμα του υπουργειου,ειναι εκαπιδευση.στο δημο ειναι φυλαξη εκτος αν εχει καμια νηπιαγωγο με ορεξη κ κανει δουλεια.

Εγω παλι μιας και ειμαι εργαζομενη θα προτιμησω του χρονου το παιδι να παει στο τμημα προνηπιου του παιδικου σταθμου.

Kαι ο δικός μου είναι Νοέμβριο του 2005 γεννημένος και πάει προνήπια σε δημοτικό παιδικό σταθμό...

είναι πολύ καλύτερα αν ιδιαίτερα πάει για πρώτη φορά στο σχολείο..

.το δημοσιο ακολουθει προγραμμα του υπουργειου,ειναι εκαπιδευση.στο δημο ειναι φυλαξη εκτος αν εχει καμια νηπιαγωγο με ορεξη κ κανει δουλεια.

πάντως ο δικός μου που πάει σε δημοτικό παιδικό σταθμό είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ, μαθαίνουν πολλά μέσα από παιχνίδι και επίσης συζητάνει πολύ...

κάθε μέρα πιάνουν και από ένα θέμα και κάνουν εργασίες, συζητήσεις κ.τ.λ...

η γυναίκα είναι θησαυρός...

βέβαια νομίζω ότι παίζει και ρόλο ότι στην τάξη του είναι μόνο παιδάκια γεννημένα το 2005 και μπορούν και κάνουν πράγματα παραπάνω εκτός από τη φύλαξη

κάθε μέρα πιάνουν και από ένα θέμα και κάνουν εργασίες, συζητήσεις κ.τ.λ...

η γυναίκα είναι θησαυρός...

βέβαια νομίζω ότι παίζει και ρόλο ότι στην τάξη του είναι μόνο παιδάκια γεννημένα το 2005 και μπορούν και κάνουν πράγματα παραπάνω εκτός από τη φύλαξη

προφανως η κοπελα εχει κ ορεξη κ γνωσεις!δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανουν στον παιδικο του δημου γιαυτο εισαι τυχερη!

Διαφημίσεις

το σημαντικότερα όμως κατέ με ξέρετε τι είναι ?

όταν κάθε μεσημέρι τον ρωτάω πως περάσατε στο σχολείο

και μου λέει με ενθουσιασμό ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ, σ'ευχαριστώ που με πας στο σχολείο κάθε μέρα καλή μανούλα

το σημαντικότερα όμως κατέ με ξέρετε τι είναι ?

όταν κάθε μεσημέρι τον ρωτάω πως περάσατε στο σχολείο

και μου λέει με ενθουσιασμό ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ, σ'ευχαριστώ που με πας στο σχολείο κάθε μέρα καλή μανούλα

συμφωνω με τα χιλια!!μακαρι να ρωτουσαν αυτο οι μαμαδες κ οχι ποσα γραμματα μαθανε!

τι πιο ωραιο απο ενα παιδι να χαιρεται που ειναι με τη δασκαλα κ τους φιλους!

την τρέχουσα σχολική χρονιά (2009-2010) προνήπια πηγαίνουν τα παιδιά που είναι γεννημένα από 1/1/2005 έως και 31/12/2005.

την επόμενη σχολική χρονιά (2010-2011) προνήπια θα πάνε τα παιδιά που είναι γεννημένα 1/1/2006 εως και 31/12/2006.

όπως είπε κάποιος... πάνε χρονολογικά πλεον σχολείο τα παιδιά. αρα στην ίδια τάξη θα είανι παιδιά 4 χρονών και 8 μηνών (οσα είναι γεννημένα γενάρη) ή 4 χρονών παρα 3 μηνες (όσα είναι γεννημένα δεκέμβριο)

age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...