Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαρτι περιτυλιγματος

foulina

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα. Ξερετε που θα μπορουσα να βρω πτι-καρο λαχανι χαρτι περιτυλιγματος? Θελω να κάνω σοκολατιτσες για γλυκο και να τις τυλιξω. Επισης πειτε μου τη γνωμη σας. Για την πομπονιερα εχω πάρει βατραχακι με κορωνα. Θα ηταν ομορφο σε κουτακι ή σε πουγκακι. Σκεφτομουν σε λαχανι πουγκακι δεμενο με πτι καρο λαχανι κορδελίτσα, εσεις τι λέτε? Ευχαριστώ

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

πολυκαλο ακουγεται!σε πουγκι γιανα φαινεται. μπορεις να φτιαξεις κ κανεα νουφαρο στο τεκορ που θα ειναι οι μπομπονιερες. σοκολατες απο που βρηκες;σκεφτομαι κ εγω

Foulina, δε μπορώ να σε βοηθήσω με το χαρτί περιτυλίγματος, αλλά μπορώ να σου πω τη γνώμη μου για τις μπομπονιέρες.... Αν τα βατραχάκια είναι αυτά τα μαγνητάκια με τα μακριά ποδαράκια, τότε θα ήταν καλύτερα να βάλεις σε πουγκάκια όπως λες. Ωραίο θα ήταν μέσα στο λαχανί πουγκάκι να τύλιγες τα κουφετάκια-smarties (ό,τι βάλεις τέλος πάντων) σε τούλι που να έχει άλλο χρώμα, για να έρθει σε αντίθεση με το λαχανί, πχ σε πορτοκαλί ή μπλε. Με την προϋπόθεση ότι είναι διάφανα τα πουγκάκια... Έτσι είχα κάνει εγώ τις μπομπό του μικρού μου, οι οποίες βέβαια ήταν ναυτάκια μαγνητάκια και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. (Μόλις μπορέσω να βρω φωτό θα την ανεβάσω).

Τώρα, αν τα βατραχάκια είναι μικρά θα ταίριαζαν εξίσου και σε κουτάκι και σε πουγκάκι...ανάλογα το γούστο σου...Απλά νομίζω ότι θα πρέπει η κορδελίτσα να είναι λεπτή και όχι πολύ χοντρή για να μη "τραβάει" το μάτι από τα βατραχάκια...

Όπου και να καταλήξεις πάντως, σου εύχομαι καλή επιτυχία και με το καλό η βάφτιση του γλυκούλη σου...;)

Συμφωνώ με το πουγκάκι θα δεσει καλύτερα.

Θα θελα να σε ρωτήσω τις σοκολάτες πως θα τις δίνεις? σκέτες ή σε ΄σακουλάκι. Γιατί θα μπορούσες να φτιάξεις πουγκάκι με χρωματιστή ζελατίνα. Έτσι λέω να κάνω κι εγώ μόνο που δεν ξέρω που θα βρω χρωματιστή ζελατίνα΄. Γνωρίζει καμμιά κοπελιά?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

πολυκαλο ακουγεται!σε πουγκι γιανα φαινεται. μπορεις να φτιαξεις κ κανεα νουφαρο στο τεκορ που θα ειναι οι μπομπονιερες. σοκολατες απο που βρηκες;σκεφτομαι κ εγω

Σοκολατες θα παρω ετοιμες θα τις κοψω στα 3 θα τις τυλιξω αρχικα σε αλουμινοχαρτο και μετα με χαρτι περιτυλιγματος. Θα εκτυπωσω σε αυτοκολητο και το μικρο πριγκιπα με ενα ευχαριστω που ηρθατε στη βαπτιση μου και θα τα κολλησω πανω στο χαρτι περιτυλιγματος στις σοκολατες.

Διαφημίσεις

Foulina, δε μπορώ να σε βοηθήσω με το χαρτί περιτυλίγματος, αλλά μπορώ να σου πω τη γνώμη μου για τις μπομπονιέρες.... Αν τα βατραχάκια είναι αυτά τα μαγνητάκια με τα μακριά ποδαράκια, τότε θα ήταν καλύτερα να βάλεις σε πουγκάκια όπως λες. Ωραίο θα ήταν μέσα στο λαχανί πουγκάκι να τύλιγες τα κουφετάκια-smarties (ό,τι βάλεις τέλος πάντων) σε τούλι που να έχει άλλο χρώμα, για να έρθει σε αντίθεση με το λαχανί, πχ σε πορτοκαλί ή μπλε. Με την προϋπόθεση ότι είναι διάφανα τα πουγκάκια... Έτσι είχα κάνει εγώ τις μπομπό του μικρού μου, οι οποίες βέβαια ήταν ναυτάκια μαγνητάκια και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. (Μόλις μπορέσω να βρω φωτό θα την ανεβάσω).

Τώρα, αν τα βατραχάκια είναι μικρά θα ταίριαζαν εξίσου και σε κουτάκι και σε πουγκάκι...ανάλογα το γούστο σου...Απλά νομίζω ότι θα πρέπει η κορδελίτσα να είναι λεπτή και όχι πολύ χοντρή για να μη "τραβάει" το μάτι από τα βατραχάκια...

Όπου και να καταλήξεις πάντως, σου εύχομαι καλή επιτυχία και με το καλό η βάφτιση του γλυκούλη σου...;)

Τα βατραχακια είναι μεταλλικα κρεμαστα σαν ασημενια αρκετα μεγαλα θα ελεγα. Σε ευχαριστω για τις ευχες σου.

Τα βατραχακια είναι μεταλλικα κρεμαστα σαν ασημενια αρκετα μεγαλα θα ελεγα. Σε ευχαριστω για τις ευχες σου.

Θα είναι πιο εντυπωσιακά σε κουτί κ κάπως μεγαλούτσικο σύμφωνα με τα χρώματα της βάπτισης σου.

Σοκολατες θα παρω ετοιμες θα τις κοψω στα 3 θα τις τυλιξω αρχικα σε αλουμινοχαρτο και μετα με χαρτι περιτυλιγματος. Θα εκτυπωσω σε αυτοκολητο και το μικρο πριγκιπα με ενα ευχαριστω που ηρθατε στη βαπτιση μου και θα τα κολλησω πανω στο χαρτι περιτυλιγματος στις σοκολατες.

εννοεις ετοιμες ιον πχ;αυτες θα ειναι το γλυκο;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...