Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οσο κ να προσπαθω..ολο δυσκολιες..τι να κανω?

Recommended Posts

γεια σας κ παλι....επανερχομαι πιο προβληματισμενη κ σκασμενη απο ποτε........ειχα προβλημα κ δεν πιστευα τους ατελειωτους μαραθωνιους θηλασμους που ακομα συνεχιζονται....αυριο κλεινουμε 2 μηνες.....

εχω ομως τωρα ουσιαστικοτερα προβληματα δυστυχως....κ για να μη γινω πολυ αναλυτικη με το τι περασα κ το πως φτασαμε μεχρι τα αποτελεσματα των εξετασεων αλλα εχω πετρες στη χολη, που πρεπει αμεσα να κανω εγχειρηση να την αφαιρεσω......εχω κ προβλημα στο στομαχι μου.....ελκος δωδεκαδακτυλου....κ χρονια γαστρητιδα....που ο,τι κ αν φαω ποναει υπερβολικα το στομαχι μου....ακομα κ αν πιω νερο...

με αποτελεσμα να μη μπορω να τρωω σχεδον τιποτα κ το μεγιστο σε νερο που μπορω να πιω να ειναι 1 λιτρο τη μερα...........επισης το μωρο οταν πινει απο το στηθος μετα απο λιγο αρχιζει κ πνηγεται κ κλαιει κ τραβιεται που με κανει να πιστευω για υπερπαραγωγη.....τι να κανω????????????????????????????????????????????????????????

με το χειρουργειο δε θα πρεπει να παρω αντιβιωση για μια βδομαδα???τι θα κανω με το θηλασμο???

τωρα με την υπερπαραγωγη τι να κανω?????????????

ηθελα να βγαλω γαλα κ εκεινες τις μερες με το symphony που εχω αλλα κ μωρο στο στηθος κ αντληση δε θα δημιουργησω μεγαλυτερο προβλημα???

χωρις καλη διατροφη κ νερο πως θα προσφερω γαλα στο μωρακι μου?????????????????

τι να κανω κ που κλαιει κ χτυπιεται ετσι στο στηθος?????

τι να κανω???????????θα σκασω απτη στενοχωριαμου....

Διαφημίσεις

spithoula να σου ζήσει το μωράκι σου :)

δες εδώ για την υπερπαραγωγή http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1452681

όσον αφορά το φαγητό και το νερό μην ανησυχείς αυτά είναι ένας μύθος καλό είναι όταν υπάρχει γιατί δεν καταπονείται ο οργανισμός σου αλλά σκέψου όλες αυτές τις μητέρες που θηλάζουν τα παιδιά τους στις χώρες του τρίτου κόσμου.....

Ότι είναι να πάρει το μωράκι σου από το γάλα σου θα το πάρει :lol:

για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσουν οι εμπειρότερες :)

πάντως υπάρχουν και συμβατές με τον θηλασμό αντιβιώσεις οπότε αν ρωτήσεις ποια θα σου δώσουν ίσως να είναι συμβατή ή να βρεθεί κάποια άλλη που να κάνει ;)

ή πιστευω οτι θελει να πιπιλαει κ να ναι συνεχεια στο στηθος κ οταν της ερχεται γαλα να δυσφορει........

πριν εκλαιγε απιστευτα κ οταν πιπιλαγε μετα απο ενα λεπτο εκλαιγε κ της εφευγε κ το γαλατακι απο το στομα.....δοκιμασα ολες της στασεις.....με το που ξαπλωσαμε κ τη θηλαζα στο πλαϊ ηρεμησε.....πιπιλαγε κανενα τεταρτο κ την πηρε ο υπνος....οταν πηγα να σηκωθω,,,κοιταω,,,,ειχε μεσα στη μυτουλα της γεματο γαλα κ το σεντονακι της απο κατω γεμαατο γαλα.....κ αυτη μετα απο δευτερολεπτα ξυπνησε......κ βγηκε αλλο ποσο γαλα μετα απο λιγο στο σεντονακι απτη μυτουλα.....

τι να πω???σενα απολα βοηθηστεμε....

Βλεπεις οτι αν και πινεις "λιγο" νερο, φτανεις να εχεις και υπερπαραγωγη?

Ισα ισα το λιγοτερο νερο που πινεις, δινει σημα στον οργανισμο οτι κινδυνευεις δηθεν απο λειψυδρια και αυξανει το γαλα του μωρου.

Για το χειρουργειο, να παρεις αντιβιωση συμβατη με το θηλασμο. Υπαρχουν δεκαδες.

Για το γαλα του μωρου μην ανησυχεις, δεν επηρεαζεται η ποιοτητα του επειδη τρως και πινεις λιγοτερο. Δηλαδη αν δεν ειχες ελκος και ετρωγες μια πιτσα στην καθισια σου, θα ηταν καλυτερο το γαλα?:)

Με την υπερπαραγωγη, ακολουθα τις οδηγιες στο σχετικο τοπικ.

Για τους μαραθωνιους θηλασμους, εχω να σου πω οτι ειναι πολυ μικρο το μωρο για να εχεις απαιτηση για προγραμμα. Και μπουκαλι με ξενο να εδινες, παλι δε θα ειχε προγραμμα το μωρο.

Τι εννοεις και μωρο στο στηθος και αντληση? γιατι θα κανεις και τα δυο?

Το μωρο μπορει να εχει διαφορες αλλες αιτιες για τις οποιες κλαει και ειναι ανησυχο. Οχι σωνει και ντε απο το στηθος.

Εαν ο θηλασμος σε εχει κουρασει και δε θελεις να τον συνεχισεις αποκλειστικα, ξεκινα συνδυασμενη διατροφη, βαζοντας το μωρο στο στηθος και δινοντας και ξενο ή αντλωντας δικο σου και δινοντας ειτε ξενο ειτε δικο σου μονο με μπουκαλι.

Αν βλεπεις οτι δεν μπορεις ή δε θελεις ψυχικα να συνεχισεις, μην πιεζεσαι.

Ηδη εκανες καλο στο μωρο σου με το μητρικο σου γαλα, μπορεις και να συνεχισεις πιο χαλαρα και ισως να βρεις την ηρεμια και το προγραμμα που θελεις.

Μη νιωθεις ενοχη για τιποτα, ουτε εχεις να απολογηθεις σε κανεναν για κατι:)

k9Tap3.png

Ισως ξαπλωτη τη βολευει πολυ περισσοτερο. το οτι βρισκεις γαλα στο σεντονακι, δε λεει τιποτα. μπορει να της φευγει απο το στομα. δεν πειραζει, μπορει να τρωει πιο λαιμαργα και να της φευγει.

k9Tap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!!!καταρχας να σου ζησει το αστερακι σου κοπελα μου!!!!!εγω εχω ενα αγορακι που ειναι πια 10 μηνων και το θηλαζω ακομα αποκλειστικα!!το δικο μου θεματακι ειναι οτι πια δεν θελει το ξενο γαλα καθολου οσο κι αν το προσπαθησα οσες μαρκες κι αν αλλαξαμε εμαθε ετσι.... αλλα ας μπουμε στο δικο σου θεμα...σε καταλαβαινω απολυτα τα περασα κι εγω...

πρωτον ηρεμησε χαλαρωσε και δες το καθετι που γινεται θετικα.ο δικος μου εκανε συνεχεια εμετους για φαντασου ρουκετες οχι γουλιτσες και εγω ειχα τρελαθει ελεγα κατι εχει το παιδι αλλα τελικα δεν ειχε τιποτα.....

βρες μια σταση θηλασμου που να σε βολευει καλυτερα...πιασε το μωρακι σου σωστα (μολις το βαζεις στην θηλη πιεζε ελαφρα απο πανω το στηθος σου ωστε να μπορει να αναπνεει καλα)και χαλαρωσε καλη μου!!!!ανοιξε τηλεοραση να βλεπεις,χαιδευε το κεφαλακι του κανε δηλαδη οτι μπορεις για να το απολαμβανεις εκεινη την ωρα.........το αγχος σου μεταδιδεται στο αστερακι σου και κατα συνεπεια δεν θελει να χαλαρωσει.....

αφου πνιγεται να σταματας συχνα πυκνα δηλαδη στο πενταλεπτο περιπου και ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΝΑ ΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ετσι θα βγαζει τον αερα απο το στομαχακι του και θα ηρεμει.....

σιγουρα βγαζεις γαλα και δεν πιπιλαει μονο στο λεω εκ πειρας.κι εγω ετσι νομιζα.....

θελει υπομονη και προσπαθεια ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο και με ολα αυτα τα προβληματα υγειας που εχεις αλλα σκεψου οτι κανεις το μεγαλυτερο καλο που μπορεις τωρα στο μωρακι σου!!!!!πιστεψε το και θα τα καταφερεις!

στα υπολοιπα που ρωτας δεν γνωριζω πολλα και δεν θελω να σε παραπληροφωρησω......ξερω μονο οτι πιθανων αν κανεις την επεμβαση και παρεις σαφως αντιβιοτικα δεν θα σου επιτρεπεται να θηλασεις γιατι παιρνουν στο μωρο ΑΛΛΑ αυτο που πρεπει να κανεις πρωτα απο ολα ειναι να το συζητησεις τον παιδιατρο σου και αυτος θα σε κατευθηνει!

και μια αλλη καλη λυση που σου προτεινω εφοσων κανεις την επεμβαση:συλλεξε το γαλα σου να το εχεις ετοιμο απο πριν!!!οποτε και να σου πουν κοψε τον θηλασμο να εχεις ετοιμο μητρικο!!!!παρε ενα θηλαστρο και πολλα μπουκαλακια και αρχισε να βγαζεις οταν βλεπεις οτι γεμιζουν τα στηθη σου και δεν ειναι να θηλασεις....μετα βαλτα στην καταψυξη και κρατουν μεχρι 3 μηνες!!!!!!(στο ψυγειο 24 ωρες συντηρειται!)

αυτα ειχα να σου πω εγω παρεπιπτωντος να σου πω οτι εκτος απο μανουλα ειμαι και μαια γιαυτο ξερω κατι παραπανω....κι αν μπορεσα να σε βοηθησω θα χαρω πολυ!!!!!!!!οτι αλλο θελεις πες μου!!!!

καλη δυναμη ευχομαι!;)

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

Για το χειρουργειο, να παρεις αντιβιωση συμβατη με το θηλασμο. Υπαρχουν δεκαδες..

που μπορω να τις βρω για να ξερω να πω στο γιατρο???

Τι εννοεις και μωρο στο στηθος και αντληση? γιατι θα κανεις και τα δυο?..

για να κανω μια τραπεζα οταν παω για χειρουργειο καθως επισης κ οταν ξεκινησω δουλεια..μηπως ομως ετσι δημιουργησω προβλημα υπερπαραγωγης???πως να τα συνδιασω??

Εαν ο θηλασμος σε εχει κουρασει και δε θελεις να τον συνεχισεις αποκλειστικα, ξεκινα συνδυασμενη διατροφη...

οχι,οχι αντιθετα...ειναι η χαρα μου κ θελω να τα καταφερω.......

συμφωνω απολυτα με την κασσιανη τωρα διαβασα το μηνυμα της!!!

μην πιεζεις τον εαυτο σου για τιποτα...ακολουθα το ενστικτο σου και δωσε στο μωρακι σου αυτο που σου ζηταει εκεινο καθε φορα...εγω στις αρχες προσεχα το καθε τι που ετρωγα και πιεζομουν τοσο πολυ....μετα λεω δεν χαλαρωνεις και φαε και κατι που δεν πρεπει δεν χαθηκε ο κοσμος ντε!!!!

προσεξε μπορει να ειναι ανησυχο επειδη εχει κολικους.......καντου ενα ζεστο μπανακι τριψτου την κοιλιτσα παρτο αγκαλιτσα και θηλαζεις μετα.....οταν δεις οτι ηρεμει λιγακι...

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

που μπορω να τις βρω για να ξερω να πω στο γιατρο???

σε αυτό το σάιτ http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

ανάλογα με την δραστική ουσία του φαρμάκου σου λέει αν είναι συμβατό με τον θηλασμό.

Πληροφορίες υπάρχουν και εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28788

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!

jv42p3.png

DfUyp2.png

spithoula, σου τα είπανε πολύ ωραία οι κοπέλες και φυσικά και υπάρχουν αντιβιώσεις συμβατές με το θηλασμό! Κατ' αρχήν είναι όλες αυτές που μπορεί να πάρει το ίδιο το μωρό... Τα μωρά όταν αρρωσταίνουνε και χρειάζεται δεν παίρνουν αντιβίωση; Ρώτα από πριν, ενημέρωσε τον γιατρό ότι θηλάζεις και απαίτησε να σου δοθούν όλα τα φάρμακα συμβατά. Τσέκαρέ τα κι εσύ στο λινκ που σου έδωσαν τα κορίτσια!

Τα της υπερπαραγωγής ρυθμίζονται, διάβασε στο σχετικό τόπικ και ακολούθησε τις συμβουλές!

Για την τράπεζα τώρα γάλακτος, για τις μέρες που θα είσαι στο νοσοκομείο, νοίκιασε άμεσα νοσοκομειακό θήλαστρο, κατά προτίμηση διπλής άντλησης http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862 και ξεκίνα χαλαρά τις αντλήσεις όποτε έχεις χρόνο και όσο γάλα μαζέψεις... Το υπόλοιπο ας είναι σκόνη για αυτές τις μέρες. Όταν γυρίσεις με το καλό, συνεχίζετε τον θηλασμό με το μωράκι σου!

Ρωτάς αν θα χειροτερέψεις την υπερπαραγωγή με τις αντλήσεις... λογικά θα αυξηθεί το γάλα που θα παράγεις, όμως αν προσέχεις να δίνεις από το ίδιο στήθος στο μωρό γάλα για αρκετές ώρες (2,3 ή και περισσότερες αν χρειαστεί) θα παίρνει και το λιπαρό γάλα και θα είναι εντάξει.

Θύμισέ μου όμως, πώς κατάλαβες ότι έχεις υπερπαραγωγή; Έχει το μωρό πράσινες εκκρηκτικές κενώσεις;

Και μην ξεχάσεις να πάρεις το θήλαστρο μαζί στο νοσοκομείο και να αντλείς εκεί ανά 2-3 ώρες και οπωσδήποτε μία φορά τη νύχτα μεταξύ 12-6, για να έχεις αρκετό γάλα για το μωράκι σου όταν γυρίσεις σπίτι!

Περαστικά και μην αγχώνεσαι!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Διαφημίσεις

Ρωτάς αν θα χειροτερέψεις την υπερπαραγωγή με τις αντλήσεις... λογικά θα αυξηθεί το γάλα που θα παράγεις, όμως αν προσέχεις να δίνεις από το ίδιο στήθος στο μωρό γάλα για αρκετές ώρες (2,3 ή και περισσότερες αν χρειαστεί) θα παίρνει και το λιπαρό γάλα και θα είναι εντάξει.

Θύμισέ μου όμως, πώς κατάλαβες ότι έχεις υπερπαραγωγή; Έχει το μωρό πράσινες εκκρηκτικές κενώσεις?

ευχαριστω πολυ sofuka που ασχολησε παντα και ολα τα κοριτσια που γραψανε να με καθησυχασουν...η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι στα καλυτερα μου αυτες τις μερες λογο οτι παλευω με τον πονο ακομα κ οταν πιο λιγο νερο......χαιρομαι ομως την οικογενεια μου κ αυτο μου δινει κουραγιο!!!

για υπερπαραγωγη η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι σιγουρη απλα το μωρο εδω κ 3 βδομαδες κανει παντα πρασινα κακα ή πρασινα με μουσταρδι....γκρινιαζει ή πνιγεται μερικες φορες με το γαλα....της βγαινει απο τη μυτουλα μερικες φορες....αυτη τη βδομαδα πηρε μονο 80 γρ.ενω ολες τις αλες 350 τη βδομαδα (βεβαια αυτο μπορει ναναι κ φυσιολογικο...δε με ανησυχει)...προσπαθω....φιλακια!!!

• 2 months later...

καπου ειχα βρει κ αλλες κοπελες μες στο forum που γραφαν για εγχειρηση χολης., αλλα δεν γραφουν κατι αναλυτικοτερο κ νεοτερο για πως αντιμετωπισαν εκεινες τις μερες...

τωρα που σας γραφω δεν ειναι οπως παλια που ημουν ξυπνια με τη μπεμπουλα κολημενη πανω μου...κοιμαται μεσα με το μπαμπατης κ γω ειχα διπλωθει στους πονους απο κολικο...εκλαιγα απτον πονο κ το καημενο ξυπνησε κ εκλαιγε κ αυτο....την πηρα αγκαλιτσα κ κοιμηθηκε...

γιαυτο ηρθα στο σαλονι να ποναω κ να μιλησω σε σας να ξεσκασω...ηρεμησα λιγο κ απο τους πονους με το παυσιπονο...

δε θελω με τι-πο-τα να παω για εγχειρηση αλλα κανενας γιατρος δε μου δωσε αλλη ελπιδα...απο τοτε που ειχα γραψει για πρωτη φορα (του Αγιου Αντωνιου εμαθα τελικα, οταν πηγα με κολικο στο νοσοκομειο) εκανα υπομονη με αλιπα, να εχω ηρεμη τη χολη...αλλα μαλλον οι πετρουλες κινουνται κ οπωτε οι γιατροι φοβουνται για χειροτερες επιπλοκες....

ας τα αφησω αυτα γιατι απο το φοβο μου μπορει να γραφω για ωρες....ας μιλησω για τις ανησυχιες μου, για να με βοηθησετε αν μπορειτε.....

:arrow: τι θα κανω που η μπεμπουλα εχει μαθει να κοιμαται με θηλασμο κ λατρευει το co-sleeping? δεν παιρνει ουτε πιπιλα, ουτε νανουριζεται ευκολα,,,,κλαιει κ με ψαχνει το ψυχακι μου...

:arrow: τι θα κανω που δε ξερει να πινει απο μπουκαλι? πνιγεται απο την 1η γουλια οσες φορες εχουν αναγκαστει να δωσουν, οταν εχω λειψει...

:arrow: θα παρω θηλαστρο αλλα αν δεν καταφερω να περασει εστω το Σαβ/κο ή αν τυχει κ παω με κολικο σε επειγοντα κ δεν καταφερω να το παρατεινω κ ειναι κλειστο το μαγαζι για ενοικιαση του θηλαστρου???

(καλα για αυτο πιστευω η λυση ειναι να το νοικιασω απο Δευτερα αν το εχουν ή να μπω σε λιστα αναμονης εστω κ ας το εχω να καθεται κ να δινω 60 το μηνα....τι να κανω...)

:arrow: οταν ξαναγυρισω μετα απο 3 μερες θα θελει να θηλασει???

τι να πω....ειμαι λιγο στενοχωρημενη.....ευχαριστω για την παρεα!:(

Σπιθούλα, λυπάμαι για την περιπέτειά σου και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το μωράκι σου θα είναι μια χαρά μην στεναχωριέσαι, μόλις πεινάσει θα φάει. Μία γνωστή μου πήρε το θήλαστρο όταν το μωρό της ήταν 4 μηνών και πήγε Σ/Κ χωρίς το μωρό και εσύ κάθεσαι και στεναχωριέσαι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Περαστικά σου γλυκιά μου. Αφού είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις καλύτερα να το κάνεις τώρα παρά να διακινδυνεύεις κάποια επιπλοκή και εισαχθείς απροετοίμαστη. Μην το αναβάλεις καθόλου πρώτα για την υγεία σου (το μωράκι σου σε θέλει δίπλα του γερή) και δεύτερον γιατί το μωρό είναι ακόμα μικρό οπότε ακόμα και κάποια δυσκολία να συναντήσεις στην επιστροφή είναι πολύ πιο εύκολο να την αντιμετωπίσεις τώρα παρά όταν θα είναι μεγαλύτερο. Να πάρεις θηλές που να μοιάζουν όσο το δυνατόν πιο πιστά στις δικές σου και να μην έχουν εύκολη ροή για να μη πνίγεται το μωρό και να μην απομακρύνεται από τη διαδικασία θηλάζω για να πάρω γάλα. Νοίκιασε θήλαστρο (αν πάρεις στην Κλινικουμ να τους πεις ότι είναι εξαιρετικά επείγον αν δεν έχουν διαθέσιμο στην Αθήνα να δούνε και Θεσσαλονίκη) και προγραμμάτισε την εισαγωγή σου. δεν σε φοβάμαι καθόλου έχεις δείξει τη δύναμη σου και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά. Μην στεναχωριέσαι όταν υπάρχει θέληση όλα ξεπερνιούνται. Το μωρό σου θα προσαρμοστεί και στον ύπνο και στο φαγητό. Περαστικά και πάλι

Διαφημίσεις

Morchelina κ Κριστινα χιλια ευχαριστω για το πραγματικο κουραγιο που μου δινετε!!! σα να το χει καταλαβει το μωρακι....χθες πιπιλαγε οολη νυχτα...εβγαλε κ τα δυο κατω δοντακια (βγηκανε στην επιφανεια δηλαδη αν κ μου φανηκε νωρις...κ μαλλον ποναει το καημενο)...

σε εναν ομοιοπαθητικο που πηγα κ σε ενα φαρμακειο με φυτικα κ οι δυο ηταν της αποψης να κανω υπομονη μεχρι να τελειωσω το θηλασμο, για να μου δωσουν καποιες θεραπειες που παιρνουν συχνα κοσμος κ ισως φυγουν οι πετρες....φοβουνται για το θηλασμο γιατι ουσιαστικα αυτες οι θεραπειες ειναι αποτοξινοτικες για τον οργανισμο κ δεν κανει....του ομοιοπαθητικου η γυναικα του θηλασε τα τρια του παιδια για χρονια κ περιμενουν κ 4ο οπωτε δε φοβαμαι μηπως μου το ειπε εν αγνοια του οπως ολοι....της αλλης της κυριας η κορη της θηλαζε προσφατα για 17 μηνες οπου κ αποθηλασε φυσικα...οπωτε κ αυτη ηταν πολυ φιλικη.....τι να πω?? αν γνωριζετε κατι....

φοβηθηκα πολυ γιατι εχασα αλλα 4 κιλα απο τοτε με αυτη την ιστορια κ υπαρχουν μερες που δε θα φαω τιποτα σχεδον...καμμια βραστη πατατα κ νερο 2-3 το πολυ ποτηρια οταν ποναω πολυ...κ στης κ.Πατσουρου το βιβλιο διαβασα περιληπτικα οτι μετο να μην τρως (βεβαια αναφεροταν αν καταλαβα καλα σε χημικες διαιτες που μπορει καποια να σκεφτοταν να κανει), γινεται αποτοξινωση κ περνανε ολες οι τοξινες, τα φυτοφαρμακα κ οι αντιβιωσεις που εχεις παρει στο γαλα του μωρου.....:cry:

τετοιους αφορητους κολικους παθαινα κ στην εγκυμοσυνη αλλα δυστυχως :confused: ο γιατρος που επελεξα δεν του περασε καν σαν ιδεα (και αποτι καταλαβαινω δεν ειχε ιδεα δυστυχως για μενα) να μου πει να κανουμε εναν υπερηχο...μια μερα πηγα να "πεθανω" απο τους πονους, που ειχαμε παει εκδρομη στα πεθερικα μου κ εφαγα πεστροφα αλευρωμενη στα καρβουνα κ μαγιονεζα....χτυπιομουν κατω απο τους πονους....

:idea:τελος παντων...παλι σας ζαλισα κ αρχισα να γραφω κατεβατα, αλλα σκαω με αυτην την κατασταση....σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση.....αν αντεξω αλλο αυτη τη φοβια...αν αντεξω εστω κ εναν ακομη κολικο....μηπως κανω υπομονη για 1 χρονο κ μετα....αν κ πολυ σωστα ειπες Χριστινα οτι ισως πιο μικρο το μωρακι το περασει πιο "ανωδυνα"...κ για το θηλαστρο οντως...πολυ ωραια ιδεα να παρω κ Θεσαλονικη στην αναγκη...ισως με εξυπηρετησουν ετσι...αν δεν τυχει οπως την προηγουμενη φορα ο κολικος που ηταν Παρασκευη κ αυτοι Σαββατο κ Κυριακη ειναι κλειστα...αλλα απτην αλλη κ να το νοικιασω απο τωρα και να τοχω να καθεται...κριμα τα λεφτακια......

να μην τυχει σε αλλες κοπελες ευχομαι....καλημερα κ καλη Μεγαλη εβδομαδα....

spithoula δυστυχώς δεν ξέρω κάτι για να σε βοηθήσω, ήθελα μόνο να σου εκφράσω την συμπαράστασή μου και να σου πω μπράβο που συνεχίζεις παρ΄'ολες τις αντιξοότητες:)

spithoula δυστυχώς δεν ξέρω κάτι για να σε βοηθήσω, ήθελα μόνο να σου εκφράσω την συμπαράστασή μου και να σου πω μπράβο που συνεχίζεις παρ΄'ολες τις αντιξοότητες:)

ευχαριστω πολυ!!! :P:p:p

• 1 month later...

γεια σας κ παλι!!!!! ειμαι ακομα εδω!!! εγω...η χολη μου.... και οι πετρουλες μου....(μπορει αν διαβαζετε απο την αρχη τα μηνυματα μου, να πειτε: "μας ζαλισες..., βγαλτη να τελειωνεις..."... ομως δεν ειναι κ τοσο ευκολο κ σιγουρα το ξερετε κ το πιστευετε...

μεχρι στιγμες με αλιπα κ με τη βοηθεια του Θεου δεν ειχα κανεναν κολικο...ομως οι πετρουλες ειναι εκει κ ειναι πολλες....

πηγα σε ομοιοπαθητικο και σε μια αλλη παραϊατρικης φυσης ειδικο κ οι δυο μου ειπαν πως μπορει κ να βοηθησουν αλλα δεν μπορουν να κανουν καμμια θεραπεια τωρα που θηλαζω γιατι ουσιαστικα η θεραπεια εχει σαν βαση την αποτοξινωση...ή οτιδηποτε αλλο δεν μπορω να το υποστηριξω με τα δικα μου λογια....

βρηκα τωρα κ εναν κυριο στην Κοζανη ο οποιος παλι θα μπορουσε να βοηθησει παραϊατρικα (ξερω κυρια την οποια τη θεραπευσε με το ιδιο προβλημα),ο οποιος μου ειπε να θηλασω με το καλο οσο περισσοτερο μπορω το παιδακι μου κ οταν αποθηλασει τοτε να παω να κλεισουμε ραντεβου...

ωραια ως εδω....ομως εγω δε ξερω ποτε θα αποθηλασει το μωρακι μου, μακαρι ολα να πανε καλα γιατι δεν ειμαστε ακομα ουτε 6 μηνων....ομως εγω προβληματιζομαι κ λεω....Αν φτασουμε μεχρι το χρονο, αντεξω ολο αυτο το φοβο που νιωθω με καθε τροφη κ καθε φορα που νιωθω ασχημα το στομαχι μου , κανω εμετο για να μη το κουραζω για τη χωνευση.....αν περασει ο χρονος κ ολα ειναι καλα, εγω ποσο ακομα να κανω υπομονη κ να θηλασω, παρατινοντας ετσι το ολο θεμα???

σιγουρα καποια στιγμη θα θελαμε κ για 2ο παιδακι , να μην εχουν μγαλη διαφορα με το 1ο κ σε καμμια περιπτωση με πετρες στη χολη δεν πρεπει να μεινω παλι εγκυος...

εγω δεν ειχα σκεφτει καθολου οτι θα αποθηλασω μονη μου αλλα ομαλα κ με τα "θελω" της μικρουλας μου....

με το να αποθηλασω για παραδειγμα στους 14 μηνες της κορης μου, θα της στερω πολλα μετα κ θα νιωθω τυψεις???? μεχρι ποτε πιστευετε ειναι οκ???

δε ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε την ανησυχια μου ή σας μπερδεψα ή υπαρχει απαντηση σαυτο το θεμα...αλλα τριγυρναει συνεχεια στο μυαλο μου...

ευχαριστω......

spithoula μου δεν ξέρω να απαντήσω στο ερώτημά σου, γιατί είναι κάτι εντελώς προσωπικό, αλλά σχετικά με το θέμα υγείας σου, θέλω να σου πω με επιφύλαξη βέβαια, ότι υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μία γιατρός, η Ευθυμιάδου, που θεραπεύει πολλές ασθένειες με υγιεινή διατροφή (πολύ υγιεινή για τα γούστα μου, όμως συμβατή με τον θηλασμό) Ξέρω μία κυρία που είχε κρίση χολής και θεραπεύτηκε έτσι, δεν έκανε ποτέ εγχείριση. Θέλεις να το ψάξεις λίγο;

jv42p3.png

DfUyp2.png

ευχαριστω παρα πολυ Palladin!!! βεβαιως κ θελω να το ψαξω...αν μπορεις να μου δωσεις περισσοτερα στοιχεια...ενα τηλεφωνο..οτιδηποτε...ή της γιατρου ή της κοπελας που απευθυνθηκε...κ παλι ευχαριστω...οσο για το θεμα μου εχεις δικιο...σιγουρα ειναι προσωπικο...εκανα κ μια σκεψη...να βγαζω γαλα, να κανω τραπεζα ωστε οταν σταματησω(αν αυτο χρειαστει...) να δινω για καιρο ακομα μητρικο γαλατακι ...:confused::confused::confused:

πηγα σε ομοιοπαθητικο και σε μια αλλη παραϊατρικης φυσης ειδικο κ οι δυο μου ειπαν πως μπορει κ να βοηθησουν αλλα δεν μπορουν να κανουν καμμια θεραπεια τωρα που θηλαζω γιατι ουσιαστικα η θεραπεια εχει σαν βαση την αποτοξινωση...ή οτιδηποτε αλλο δεν μπορω να το υποστηριξω με τα δικα μου λογια....

μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αποτοξίνωση θέλεις

αν νομίζεις ότι θα σε κουράσει κάτι τέτοιο, περίμενε απλώς να μπούν καλά οι στερεές για να έχεις εναλλακτική αν θέλεις για κάποιες μέρες να μειώσεις τα γεύματα

Δεν χρειάζεται να αποθηλάσεις για να κάνεις αποτοξίνωση.

μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αποτοξίνωση θελεις...Δεν χρειάζεται να αποθηλάσεις για να κάνεις αποτοξίνωση.

ευχαριστω πολυ για το βιβλιο!!!το παρειγγειλα ....

οποιος γιατρος ακουει οτι θηλαζω, δεν κανει αλλη συζητηση...μου λεει "θηλασε οσο καιρο θελεις κ οταν με το καλο σταματησεις, το ξαναβλεπουμε..."... ειχα διαβασει, αλλα δεν εχω το βιβλιο της Πατσουρου οτι στην αποτοξινωση περνανε οι τοξινες στο γαλα κ απο οσες αντιβιωσεις, φυτοφαρμακα...ειναι στον οργανισμο σου...

συγχωρεστε με αν δε το λεω σωστα γιατι το εχω δανεισει σε μια φιλη μου το βιβλιο κ δε μπορω να ανατρεξω να το διαβασω ακριβως...

θα ανακουφιζομουν αν δεν ηταν ετσι τα πραγματα....

ευχαριστω κ παλι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...