Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ???

Recommended Posts

Καλησπέρα.....:D

μια ερωτηση βρε κοριτσια μηπως εχει τυχει σε καμια???

ο μικρός απο τότε που γεννηθηκε εχει σε καποιο σημειο του σωματός του ενα ΣΜΙΓΜΑ όπως το πε κ ο γιατρός!!!

ειναι σαν σπυρακι ασπρο αλλα καμια σχεση με πυον, αλλιως θα χε φυγει!!!!

σαν λευκη ελιτσα μοιαζει...ελπιζω να καταλαβατε,.....

μου πε ο γιατρος οτι αρκετα παιδακια το βγαζουν κ συνηθως στο ματι....

ειχαμε παρει μια αλοιφη στην αρχη για κανα μηνα αλλα αφου δεν εκανε τιποτα μου ο γιατρος να την κοψω,κ δεν βαζουμε τιποτα απο τοτε

αυτο μεχρι τωρα ειναι ακριβως ιδιο, ουτε εφυγε, ουτε μεγαλωσε

κ μου πε επισης οτι αν δεν φυγει θα δουμε ακομα, θα τον παμε σε καποιο παιδοχειρουργο να του το αφαιρεσει............:confused:

τρεμω κ μονο στην ιδεα , το λυπαμαι το παιδακι μου.......

εχει τυχει σε καμια σας??????

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

αχ βρε σαμπρινάκι μου μακάρι να ήξερα να σου απαντήσω. δεν ξαναρωτάς αύριο καλύτερα που έιναι on line πιο πολλές?

η καλύτερα δεν μπαίνεις σε τόπικ που έχουν παιδάκια πχ σε αυτές που έχουν διδυμάκια να ρωτήσεις ?

εύχομαι να μην είναι τίποτα και να αγχώνεσαι άδικα

αχ ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!!!!!!!

ναι ρε γμτ ξερω ακυρες οι ωρες που ανοιξα το θεμα αλλα το πρωι πιανομαι με τη δουλεια κ δεν αξιωθηκα!!!!

το πολυ πολυ θα το ξαναανεβασω κ το πρωι!!!!

xWWzp2.png

δε χρειαζεται να το ξαναανεβασεις....οταν καποιος μπαινει και παταει νεα μυνηματα σου βγαζει ολα τα μυνηματα που εχουν μπει απο τη στιγμη που συνδεθηκες τελευταια φορα...οποτε θα το δουνε ....οσο για αυτο που ρωτας δυστυχως δε ξερω...δε μου εχει τυχει ουτε εχω ακουσει κατι....ειναι δηλαδη σαν ελια αλλα ασπρη??

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Και μενα ειχε μια κουκιδιτσα κοντα στο ματι αλλα τωρα κοιμαται και δεν μπορω να δω αν εφυγε. Θα δω το πρωι και θα σου πω αν το θυμηθω. Παντως δεν βαλαμε τιποτα και σιγουρα τους 2-3 πρωτους μηνες την ειχε

ευχαριστω yasemi!!!!!!!!!!!!!:)

τοσο καιρο μεσα κ καποια πραγματα δε τα ξερω.........

το λεω σαν ελιτσα για να καταλαβετε, στην ουσια σαν να βλεπεις ενα σπυρακι στρογγυλο ολο πυον(σορυ για την περιγραφη)

αλλα καμια σχεση , στην ουσια ειναι κρεατακι, ασπρο , καθαρο αυτο το πραγμα γιαυτο το λενε σμιγμα!!!

αλλα σιγουρα ειναι περιττο απο τον οργανισμο, γιαυτο καποια στιγμη θα πρεπει να βγει, αλλα μονο κ μονο οτι θα μπει η βελονα η νυστερι...αστα....παω να σκασω, περιμενω μπας κ υποχωρησει αλλα δε το βλεπω:(

xWWzp2.png

Και μενα ειχε μια κουκιδιτσα κοντα στο ματι αλλα τωρα κοιμαται και δεν μπορω να δω αν εφυγε. Θα δω το πρωι και θα σου πω αν το θυμηθω. Παντως δεν βαλαμε τιποτα και σιγουρα τους 2-3 πρωτους μηνες την ειχε

κ μεις τωρα κοντευουμε 3ων μηνων, γιαυτο ειπε ο γιατρος να περιμενουμε λιγο ακομα......θα δουμε..........

xWWzp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον

το κοιταξα και εχει εξαφανιστει. Ο μικρος ειναι 6 μηνων και δεν θυμαμαι ποτε εφυγε. Ηταν μια κουκιδιτσα ομως και ουτε αλοιφη βαλαμε ποτε οτι συζητηθηκε αφαιρεση

καλημέρα!

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι!και εμένα η μπέμπα μου είχε βγάλει ανάμεσα στα ματάκια της αλλά έγινε ακριβώς όπως μου είπε ο παιδίατρος,γύρω στους 3 μήνες έφυγε!!!είναι πολύ ευαίσθητο το δερματάκι τους μετά την γέννηση.Πάντως εγώ και τα σπυράκια που βγάζει κατά καιρούς,από τα διάφορα αντικείμενα που βάζει πάνω της ή από τα φιλιά,δεν βάζω καμία αλοιφή,σπάνια και μόνο Bepanthol(και ειδικά αυτή για το σύγκαμα που είναι πιο παχύρρευστη)τοπικά!

εμας ειναι σε μεγεθος λιγο μεγαλυτερο απο ενα σουσαμι, ακομα δε κλεισαμε το 3ο μηνα γιαυτο μου πε ο γιατρος το αφηνουμε ακομα το εχει ξανασυναντησει και εχει φυγει, απλα αν δε φυγει μπορει να μας δει κ ενας παιδοχειρουργος

ο γιατρος δεν μου πε τιποτα για νυστερια κλπ μου ελεγα παραπανω, σεναρια δικα μου ειναι πως θα το αφαιρεσει, απλα εχω φοβηθει κ σκεφτομαι διαφορα αν δε φυγει!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!θα σας ενημερωσω οτι νεοτερο απο θεμα!!!

xWWzp2.png

Και μένα από τη μέρα που γεννήθηκε ο μικρός και για πολλούς μήνες μετά, είχε σμίγμα σε ολόκληρη τη μυτούλα. Ο παιδίατρος μου είχε πει να μην ανησυχώ και να μην βάλω τίποτα επάνω. Έτσι και έγινε, μετά από αρκετούς μήνες έφυγε, χωρίς να κάνω κάτι. Μην ανησυχείς θα φύγει απλά θέλει χρόνο.

Διαφημίσεις

ναι ναι καπως ετσι ειναι ποιο πολυ μοιαζει με την γυναικα που το εχεισ το ματι!!!

θα διαβασω, ευχαριστω!!!!!!

xWWzp2.png

Δεν ειναι τιποτα....Millia λεγεται....το ειχε και η δικη μας....ορμονικο ειναι και φευγει με τον χρονο. Εμεις σταματησαμε να το εχουμε (ειχαμε 3) νομιζω 3-4 μηνων. Ανευ ανησυχιας και ΔΕΝ χρειαζεται ουτε κρεμμες ουτε τιποτα....ειναι λαδακι του δερματος παγιδευμενο κατω απο μια φουσκαλιτσα....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ακριβώς το ίδιο έχει η μία μικρή μου δίπλα στο σαγονάκι της. Μπορώ να πω ότι το έχει αρκετό καιρό. Την άλλη εβδομάδα θα τις πάω και τις δύο στην παιδο-δερματολόγο για να τις δει. Επειδή το έχω ακούσει κι εγώ, εικάζω ότι είναι αυτό που είπε η Ellemphriem: Millia. Μπορώ να σου πω, όμως, τι μας είπε όταν πάμε (αν και εφόσον μιλάμε για το ίδιο πράγμα).

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Ακριβώς το ίδιο έχει η μία μικρή μου δίπλα στο σαγονάκι της. Μπορώ να πω ότι το έχει αρκετό καιρό. Την άλλη εβδομάδα θα τις πάω και τις δύο στην παιδο-δερματολόγο για να τις δει. Επειδή το έχω ακούσει κι εγώ, εικάζω ότι είναι αυτό που είπε η Ellemphriem: Millia. Μπορώ να σου πω, όμως, τι μας είπε όταν πάμε (αν και εφόσον μιλάμε για το ίδιο πράγμα).

ναι θα θελα μα μαθω τι γνωμη εχει κ ο γιατρος σου.

σ΄ευχαριστώ!!!!

xWWzp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...