Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίεργα υγρά ..

Recommended Posts

H μικρή μου απο το πρωί που την άλλαξα είδα κι έχει μπροστά στην πάνα κάτι βλεννούλες διάφανες σαν κολπικά υγρά!:eek::eek:Τί μπορεί να είναι αυτό;ότανήταν νεογέννητο έβγαζε τετοια περίπου υγρά,αλλα ο γιατρός μου είπε τότε οτι είναι φυσιολογικό λόγω των ορνονών που είχα εγώ στην εγκυμοσύνηκαι σε μία εβδομάδα έφυγαν.τώρα όμως;;;

Διαφημίσεις

Κι εμενα η μικρη μου το ειχε παθει αυτο σε πολυ πιο μικρη ηλικια (τωρα ειναι 11 μηνων σχεδον κι αυτο το εκανε μεχρι τον 5ο αλλα οχι συνεχεια, περιπου 1 φορα το μηνα). Ηταν τοσο λιγες που δεν υπηρχαν στην πανα, αλλα εβγαιναν ελαχιστες στο μωρομαντηλο οταν τη σκουπιζα πριν την παω στο νιπτηρα να την πλυνω. Ειχα ενημερωσει τον παιδιατρο και μου ειπε να ανησυχησω μονο οταν θα εχουν κιτρινο ή πρασινο χρωμα ή αν μυριζουν εντονα και βλεπω πως το παιδι δυσανασχετει την ωρα που την ακουμπαω εκει για να την καθαρισω. Επισης με ειχε συμβουλευσει να μην χρησιμοποιω ιδιαιτερα αρωματικα αφρολουτρα γιατι ευνοουν τις κολπιτιδες. Να σου πω την αληθεια αφρολουτρο δεν αλλαξα μεχρι να τελειωσει το μπουκαλι αλλα ετσι κι αλλιως δεν ειχε κανενα αλλο απο τα συμπτωματα που προανεφερα (δυσοσμια ή κιτρινοπρασινο χρωμα ή δυσανασχετηση οταν την ακουμπουσα εκει), οποτε δεν εκανα κατι. Απο τον 5ο μηνα κι επειτα δεν ξαναεβγαλε ουτε μια φορα! Δεν πιστευω να ειναι κατι, αλλα για να σου φυγει εντελως η εννοια γιατι δεν τηλεφωνεις στο γιατρο σου?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

καλά,δεν είχα ιδέα οτι τα μωρά παθαίνουν κολπίτιδες!!:oops:δεν έβγαλε άλλα απο εκείνη την ώρα,αλλα θα δω και αύριο το πρωί και θα τηλεφωνήσω και στον γιατρό που επιστρέφει απο εξωτερικό.Παίζει να ε'ιναι και σύμπτωμα ουρολοίμωξης ή καμία σχέση;

Ουτε εγω ηξερα.. Δεν νομιζω να ειναι συμπτωμα ουρολοιμωξης. Συνηθως στην ουρολοιμωξη το παιδακι δειχνει πως ποναει, κανει πυρετο, τα ουρα ειναι ελαφρως χρωματισμενα και σε ορισμενες περιπτωσεις μυριζουν. Παντως σε ο,τι αφορα τις κολπιτιδες το διαβασα και εδω στο φορουμ και παραθετω το αρθρο (ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ το αρθρο που παραυετω με τα υγρα που εχει η μικρη σου απλα λεει και ο γιατρος για τα αφρολουτρα που προκαλουν κολπιτιδες). Για την ακριβεια:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23069&highlight=%F6%E9%EC%F9%F3%E7+%EA%EF%F1%E9%F4%F3%E1%EA%E9%E1&page=2

Το γραφει ο γιατρος και ειναι το σχολιο με το νουμερο σαρανταεξι (#46)

ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ;)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Ουτε εγω ηξερα.. Δεν νομιζω να ειναι συμπτωμα ουρολοιμωξης. Συνηθως στην ουρολοιμωξη το παιδακι δειχνει πως ποναει, κανει πυρετο, τα ουρα ειναι ελαφρως χρωματισμενα και σε ορισμενες περιπτωσεις μυριζουν. Παντως σε ο,τι αφορα τις κολπιτιδες το διαβασα και εδω στο φορουμ και παραθετω το αρθρο (ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ το αρθρο που παραυετω με τα υγρα που εχει η μικρη σου απλα λεει και ο γιατρος για τα αφρολουτρα που προκαλουν κολπιτιδες). Για την ακριβεια:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23069&highlight=%F6%E9%EC%F9%F3%E7+%EA%EF%F1%E9%F4%F3%E1%EA%E9%E1&page=2

Το γραφει ο γιατρος και ειναι το σχολιο με το νουμερο σαρανταεξι (#46)

ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ;)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και την διευκρίνηση(δεν φρικάρησα,μην ανησυχείς!:lol:)

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και την διευκρίνηση(δεν φρικάρησα,μην ανησυχείς!:lol:)

Να μην με ευχαριστεις! Για αυτο ειμαστε εδω! ;)

Απλα το ξακαθαρισα γιατι εγω ειμαι τοσο στοκος που πολλες φορες φρικαρω χωρις να υπαρχει λογος..!:lol::lol::lol::lol::lol: Ασε, ασε! Ανιατη η κατασταση μου!!

nDtZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...