Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Recommended Posts

Εκανα μια εξεταση και μου βγηκανε οι δυο εξετασεις του συκωτιου(SGPT και η SCOT) λιγο ανεβασμενες. Ο γιατρος μου ειπε οτι συμβαινει στις εγκυες λογω πιεσης του συκωτιου.Γνωριζει κατι καποια?

Διαφημίσεις

Σε ποιο μήνα είσαι; Ξέρω ότι ή αύξηση των συγκεκριμένων τιμών είναι ανησυχητική μόνο αν συνοδεύεται από αύξηση της πίεσης και από πρήξιμο των άκρων.

κ εγώ την τελευταία φορά που τις έκανα (το Νοέμβριο) ήταν λίγο πάνω από το όριο. Ο γιατρός μου δεν είχε ανησυχήσει, εγώ όμως αγχώθηκα γιατί από την αρχή της εγκυμοσύνης ανεβαίνουν διαρκώς. Θα ξανακάνω σε κανένα 10ήμερο και ελπίζω να μην έχουν ανεβεί πολύ. Νομίζω οτι αν είσαι σχετικά κοντά στα όρια δεν υπάρχει πρόβλημα

Εχω υποταση και καθολου πρηξιμο στα ακρα.Ειμαι στην 27 εβδομαδα.Δεν ειναι και μενα υπερβολικα ανεβασμενες.Λιγο παραπανω.Μπορει να εχουν ανεβει και απο την κορτιζονη που χρειαστηκε να παρω στην αρχη της εγκυμοσυνης?

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακια, αυτο μπορει να γινει στην εγκυμοσυνη αλλα απο μονο του δεν ειναι ανησυχητικο. Θα το παρακολουθειτε απλως να μην ξεπερασει κατα πολυ τα ορια. Με το που θα γεννησετε θα επανελθει αμεσως.

Εχω υποταση και καθολου πρηξιμο στα ακρα.Ειμαι στην 27 εβδομαδα.Δεν ειναι και μενα υπερβολικα ανεβασμενες.Λιγο παραπανω.Μπορει να εχουν ανεβει και απο την κορτιζονη που χρειαστηκε να παρω στην αρχη της εγκυμοσυνης?

Ειδες που δεν τα λες ολα απο την αρχη?:P

Πραγματι ειναι φυσιολογικο να ανεβαινουν στην εγκυμοσυνη γιατι ολα τα οργανα "εργαζονται" πολυ παραπανω για να ανταπεξερθουν.

Ομως και η κορτιζονη παιζει μεγαλο ρολο, καθως επιβαρυνει εντερο,νεφρα, συκωτι για να αποβληθει απο τον οργανισμο.

Μην τρως αλατισμενα και γλυκα και στιψε και λιγο ροδι να πιεις για να βοηθησεις φυσικα τον οργανισμο να αποβαλει την κορτιζονη.

k9Tap3.png