Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

apo pote embolio sto xeri?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κι εμεις νομιζω τοτε καναμε εμβολιο στο χερι... μολις χρονισε... προσπαθω να θυμηθω... ισως και νωριτερα... δεν το ειδα καπως, φυσιολογικο μου φανηκε...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Σε εμάς πρίν μερικές μέρες μας έκανε το πρώτο εμβόλιο στο χέρι δηλαδή 19 μηνών μου είπε όμως ότι το συγκεκριμένο μπορεί να εμφανίσει κοκκινίλα και πρήξιμο οπότε δεν ήθελε να "κουτσαθεί" το μωρό μέχρι να ξεπρηστεί (πράγματι πρήστηκε γμτ):?:?

Σ' εμάς ο παιδίατρος, μας έκανε πρώτη φορά εμβόλιο στο χέρι περίπου 2-3 μήνες πριν χρονίσει ο γιός μας, δε το βλέπω περίεργο καθόλου. Ευτυχώς σχεδόν ποτέ δε μας έκανε αλλεργία ή αδιαθεσία όπως σε άλλα παιδάκια.

Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι άλλο, κάθε πότε κάνετε εμβόλιο; εμείς από τριών μηνών κάνουμε κάθε μήνα εμβόλιο, να σημειώσω πως ο γιος μας είναι 19 μηνών.

Εμεις παντα στο μπρατσο το καναμε στο δευτερο παιδι ειδαμε πρωτη φορα να το κανουν στο μπουτι. και του εκανε και γρομπουλακι ο μ.....ς αντε συγχυστηκα παλι με τον βρωμιαρη.

Διαφημίσεις

Εμάς, πάλι, μέχρι έτους έκανε τα εμβόλια στο μπουτάκι. Μετά το έτος στη μία το άλλαξε στο χεράκι, αλλά η άλλη επειδή είναι αδυνατούλα προτίμησε να της το συνεχίζει στο μπρατσάκι μέχρι να πιάσει λίγο κρέας πάνω της.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

κοριτσια χτες πηγα στην παιδιατρο και το ρωτησα αυτο και μου ειπε το εξης ειναι αναλογα το εβολιο που θα κανει το μωρο αλλα μπορουν να γινουν στο χερι και αλλα στο ποδι .

Διαφημίσεις

euxaristo polu gia tis apantiseis sas

mallon einai thema giatrou

emeis ksekinisame 2 minon ta embolia kai kaname kathe mina mexri tora.tora pou xronisame o giatros eipe tha kanoume pio area,diladi mas exei ta epomena 3embolia kathe 3 mines.

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Εμείς το πρωτο εμβολιο στο χερακι το καναμε πολυ νωρις. Καπου στους 5-6 μηνες. Μαλλον γιατρου ειναι θεμα παρα εμβολιου.

Παντος εμεις που ειμαστε τωρα 17 μηνων σχεδον τωρα θα τα αραιωσουμε τα εμβολια . Μεχρι τωρα ενα εμβολιακι το μηνα καναμε. Χαμος με τα εμβολια.

Μια που το ανεφερα γιατι ρε παιδια το εμβολιο της ανεμοβλογιας θεωρειται απαραιτητο? Και αν τη περασει το παιδι τί πειραζει?. Εμεις μικρα οταν ήμασταν ολοι την περασαμε.

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

Θεωρείται; Εμάς η παιδίατρος δε μας έχει αναφέρει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Αν και κάπου διάβασα ότι ενσωματώθηκε με το τριπλό της ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας. Μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση. Δεν έχω ιδέα.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Θεωρείται; Εμάς η παιδίατρος δε μας έχει αναφέρει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Αν και κάπου διάβασα ότι ενσωματώθηκε με το τριπλό της ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας. Μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση. Δεν έχω ιδέα.

VARIVAX ειναι η μαρκα του εμβολιου και γινεται εκει γυρω στους 16 μηνες. μπορει να σου το γραψει για την επομενη επισκεψη. Λογικα θα σου το προτεινει παντος.

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

Διαφημίσεις

σε εμενα η παιδιατρος μου μου ειπε οτι θα το κανουμε τον επομενο μηνα γιατι ειχαμε και καποιε καθηστερησεις λογο σιναχι ποτε ομως δεν μας ειπε οτι δεν ειναι απαρετητο. βεβαια με τα εβολια απο οτι εχω διαβασει και εχω ρωτηση το εβολιο το κανουμε οχι για να μην περασουμε κατι αλλα για να ειναι σε ποιο ηπια μορφη πχ η ανεμοβλογια. ηκορη μου ειναι 15 μηνων . και ο γιος μου το εκανε σε ποιο μεγαλη ηλικια 2 χρονων με τις καθηστερησεις μας βεβαια .

Κορίτσια καλησπέρα!

Εμείς ξεκινήσαμε εμβόλιο στο μπρατσάκι από τα πρώτα εμβόλια! Για ποιό λόγο όμως το συζητάτε? Θέλω να πώ...είναι κακό ο παιδίατρος να κάνει εμβόλιο σε μωράκι 3 μηνών στο μπρατσάκι?

Πείτε μου σας παρακαλώ...δεν το είχα ξανακούσει αυτό..

eNortjK1UjK2NDM0U7IGXDASyAKl94.png

VARIVAX ειναι η μαρκα του εμβολιου και γινεται εκει γυρω στους 16 μηνες. μπορει να σου το γραψει για την επομενη επισκεψη. Λογικα θα σου το προτεινει παντος.

Εμείς πρώτα ο Θεός το συγκεκριμένο εμβόλιο θα το κάνουμε αρχές Φεβρουαρίου (με την προϋπόθεση να της έχει σταματήσει ο βήχας).

Το πρώτο εμβόλιο στο χεράκι το κάναμε την Τρίτη που της έκανε Μαντού δοκιμαστικό.

81332fc420.png

ad017ac402.png

O γιος μου είναι 2,5 χρονών και το τελευταίο μας εμβόλιο πριν ένα μήνα το κάναμε στο χέρι. Συγκεκριμένα επειδή στην προτελευταία μας επίσκεψη ο παιδίατρος είχε κάνει σε εμένα και στο σύζυγο το εμβόλιο του πνευμονιόκοκου, φυσικά, στο χέρι ο μικρός αποφάσισε από μόνος του να ζητήσει να του το κάνει στο χέρι. Άπλωσε και το χεράκι του ο κημενούλης μου....ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν του χαλάει χατήρι είναι το ίδιο. Δεν ρώτησα βέβαια γιατί στα μωρά κάνουν στο πόδι, εικάζω όμως ότι μπορεί να είναι λόγω λίπους. Δηλ. στο ποδαράκι έχει πιο πολύ λίπος από ότι στο πιο αδύνατο χεράκι και άρα να πονάει λιγότερο; Δική μου σκέψη....

xZBdp3.png

Σ'ευχαριστώ. Δεν ξέρω γιατί δεν μου το έχει αναφέρει. Ενδεχομένως να το θεωρεί δεδομένο. Θα τη ρωτήσω την επόμενη φορά.

wyaMp2.pngcEVCp2.png