Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απορια...

salomi

Recommended Posts

Καλησπέρα,κορίτσια!!!

συγχωρεστε,με,για,το,οτι,βαζω,κόμματα,αντι,για,κενα,αλλα,χαλασε,το,space,στο,πληκτρολόγιο,μου.

μια,γρήγορη,ερωτηση...

εχω,ενα,αγορακι,9μηνων.στον,γιατρο,κλαίει,γοερα,με,το,που,μπένουμε,στο,ιατρείο.

Μη,σας,πω,και,στην,αίθουσα,αναμονής,γκρινιάζει.

καμία,απο,τις,μανουλες,που,ξερω,τα,μωρακια,τους,δεν,κανουν,ετσι.

ειναι,κατι,που,πρεπει,να,προσέξω???

γενικά,τον,κόσμο,δεν,τον,φοβοταν,αλλα,μετα,απο,περιστατικά,ασχημα,με,τον,βαφτισιμιο,

μου,που,του,επιτιθεται,με,καθε,τρόπο(υπουλα,χτυπηματα,και,φωνες,δυνατες,μπροστα,στα,μούτρα,του,

αλλα,ειναι,κι,αυτος,μικρουλης,μωρε(5χ.),και,ζηλευει)

υπαρχουν,φορες,που,κλαιει,οταν,συναναστρεφεται,με,παιδακια,ή,οταν,τα,ακουει,να,κλαινε.

αυτο,δεν,με,ανησυχει,τοσο,οσο,η,συμπεριφορα,του,στον,γιατρο.

πειτε,μου,βρε,κοριτσια,εσας,πλανταζουν,ετσι,ή,μονο,το,βλασταρι,μου?

συγνωμη,και,παλι,για,την,κουλη,γραφη,μου!!!

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Salomi,οταν ο αδερφος μου ηταν μωρο πλανταζε οταν εβλεπε εκκλησια...οχι να μπει μεσα...απ'εξω οταν την εβλεπε σπαραζε στο κλαμα...ετσι χωρις λογο.Δινοπαθησε η μανα μου να τον κανει να ηρεμησει προκειμενου να καταφερει να τον βαφτισει.Αναγκαστηκε να τον πηγαινει σχεδον καθε μερα απο 5 λεπτα μεχρι σιγα σιγα να ηρεμησει και να μην κλαιει.

Βεβαια αν κρινω απο το γενικοτερο χαρακτηρα του,ηταν παντα αδυναμο παιδι,λιγο φοβιτσιαρης,εκλαιγε ευκολα.Οποτε θεωρω απλα ειναι θεμα χαρακτηρα του παιδιου.

Τωρα τι κολλημα ειχε με την εκκλησια συγκεκριμενα...δεν ξερω.

xaxaxaxaxax γελαω γιατι η δικια μας δεν κλαιει με κανεναν. Σε ολους χαμογελαει. Σε ολα τα παιδακια κλπ. Σπανιως κλαιει ετσι και αλλιως. Την γιατρο δεν θελει ουτε να την δει. Την βλεπει απο την γωνια να στριβει (το εννοω, μια μερα την περιμεναμε εξω και την ειδε να ερχεται απο την γωνια και πατησε τις τσιριδες). ΔΕΝ γουσταρει τελος. Τι να κανουμε. Το δεχομαστε. Γουστα ειναι αυτα. Δεν με ανησυχει καθολου. Και οι ενηλικες εχουν προτημησεις ξερεις και πολλες φορες δεν γουσταρουμε καποιον αλλα εχουμε τον ελεγχο των αντιδρασεων μας. Το μωρο οχι. Τα λεει με καθε ειλικρινεια. Ποσο μαλλον στον μονο ανρθωπο που την πασπατευει χωρις να τον ξερει καλα. Την δικαιολογω απολυτα.....το ιδιο και την δικη σου.......καμια ανησυχια για μενα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λοιπόν κι εμείς το ίδιο θέμα έχουμε με την παιδίατρο από 7-8 μηνών αν θυμάμαι καλά. Μου είπε η ίδια ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και μάλιστα ειναι δείγμα ωριμότητας του παιδιού να αναγνωρίζει κάποιον που του κάνει κάτι όχι ευχάριστο για το ίδιο και να αντιδρά έτσι. Κι ότι αυτό θα το κάνει περίπου μέχρι δύο ετών.

Το μόνο που ίσως μπορείς να κάνεις είναι όταν παίζετε στο σπίτι να κάνεις ότι το εξετάζεις πχ να κοιτάξουμε τώρα το αυτάκι, να ακούσουμε την καρδούλα κλπ, ώστε να το αντιμετωπίσει σαν παιχνίδι. Υπάρχει και παιχνίδι-σετάκι με ιατρικά εργαλεία για να εξοικειωθεί και με αυτά. Σε εμάς δεν έπιασε βέβαια αλλά σε κάποια παιδάκια αποδίδει.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Διαφημίσεις