Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ο μικρος μας δακρυζει χωρις λογο απο το ενα του ματακι. η παιδιατρος μας ειχε πει να μη κανουμε κατι γιατι θα σταματουσε μονο του. Δεν σταματησε και επισκεφθηκαμε παιδοφθαλμιατρο ο οποιος μας μιλησε γι αυτη την επεμβαση διανοιξης του πορου, που ομως γινεται σε μικροτερα μωρα και ομολογουμενως μας τρομαζει.Υπαρχει καποια μαμα που να εχει παρομοια εμπειρια η να γνωριζει τι συμβαινει σε περιπτωση που δε γινει καθολου η επεμβαση?

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

το ειχε η αδελφη μου και εκανε την επεμβαση οταν ητανε 5 μηνων....δεν ειναι τοσο σπανιο και σιγουρα οχι να φοβοσαστε....ο οφθαλμιατρος τι σας ειπε οτι θα γινει ενα δεν την κανετε????

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Γειά σας,

σας παραθέτω τα παρακάτω λινκ αφορούν διαφορετικές

ηλικίες αλλά ίσως να περιέχουν πληροφορίες που μπορεί να σας είναι χρήσιμες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31618

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21357

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

το ειχα εγω.οταν ηνουν μωρο ,με ειχε παει η μανα μου και μουτο ειχαν ανοιξει.οχι με χειρουργειο,καπως αλλιως,αναιμακτα,δεν θυμαμαι ακριβως.το ειχαμε κανει αυτο περιπου 5 φορες και δεν ειχε παιασει.μεγαλωνοντας το ματι ετρεχε συνεχεια,δεν μπορουσα να βαφτω ,δραμα.πηγα λοιπον στα 19 και εκανα χειρουργειο,γιατι πρεπει να το κανεις ή μωρο ή μετα τα 18.τωρα ειμαι μια χαρα.το χειρουργειο δεν ηταν κατι ιδαιτερο.μονο τα ραμματα που πρεπει να κοπουν και εχεις κλειστο το ματι μεχρι να γινει αυτο.παντως υπαρχει περοπτωση να ανοιξει ο πορος απο μονος του.της μικρης μου της ανοιξε περιπου στο εναμιση χρονο.

• 5 weeks later...

Η κόρη του αδελφού μου είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Έκανε την επέμβαση σε ηλικία 1 έτους αν θυμάμαι καλά. Η επέμβαση είναι τόσο απλή και αναίμακτη που τελικά το μόνο που μας έμεινε από αυτό είναι το άγχος που είχαμε όλοι πριν την επέμβαση. Τελικά όλα κύλησαν καλά και εύκολα. Και φυσικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Το αν πρέπει να γίνει η επέμβαση και πότε είναι θέμα γιατρού. Εγώ αναφέρω απλά την δική μου εμπειρία για να διώξω το άγχος. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά εμείς οι γονείς το μεγαλοποιούμε (ως συνήθως δηλαδή). Θα δεις που όλα θα πάνε μια χαρά...

tz4j7wbv0xnj1ski.png

q2ae9jipn6ctee3f.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

εχω γραψει και αλλου οτι εμας μας περασε ο πορος σε 3 ημερες με ομοιοπαθητική! Κανει φοβερα πραγματα στα ματια. Μου ειπε και ο δάσκαλος οδηγησης που το συζητουσαμε οτι ειχε καποιο προβλημα και εβγαζε κυστες στα ματια...και που δεν ειχε παει, κορτιζόνες κτλ τον χρυσοπαρακαλαγε η μανα του να κανει ομοιοπαθητικη και τελικά το δοκιμάζει και του πέρασε ΑΜΕΣΩΣ! Επαθε σοκ και ο ιδιος που δεν τα πιστευε.

Δοκιμασε το και θα χασεις μονο κανενα 80? που ειναι η επισκεψη και η ληψη του ιστορικου....αν περασει ομως θα κερδισεις μια εγχειριση!

Και εγω το ειχα απο μωρο και μαλιστα οπως λεει η μανα μου δεν μπορουσα να αντικρυσω το φως. Της ειχαν συστησει χειρουργειο αλλα ο παιδιατρος της ειπε να μου κανει ελαφρο μασαζ στη βαση της μυτης και εκει που ειναι ο δακρ. πορος και σιγα σιγα επανηλθα. Αυτα βεβαια πριν απο 30 και βαλε χρονια για τωρα δεν ξερω κατι παραπανω.

msEMp3.png

• 1 month later...

Και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με την μικρή μου όταν ήταν μηνών, την πήγα στο Παίδων (μου σύστησαν μια πολύ καλή οφθαλμίατρο), της πίεσε λίγο το ματάκι με έναν τρόπο που εγώ σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω, έκλαψε λίγο , και πάει αυτό ήταν δεν ξαναδάκρυσε!!!!

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!