Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζητηση Μακιγιερ

kristi-stergios

Recommended Posts

Κοριτσια δεν ηξερα που να γραψω το θεμα που με απασχολει και τελικα το παραθετω εδω:παντρευομαι τον αυγουστο και ακομη δεν εχω βρει μακιγιεζ.Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη?Α και επισης να μπορει να ερθει εκτος αθηνων?ο γαμος θα γινει στη λαμια.

Διαφημίσεις

Με το καλο κοριτσι μου να γινει ο γαμος σου , απλως ηθελα να σου ευχηθω μιας και δεν εχω ιδεα απο μακιγιερ , στο γαμο μου βαφτηκα μονη και ειχα μεγαλη επιτυχια , πολλοι δεν το καταλαβαν καν , αμα πιανει το χερι σου καντο μονη σου και θα σου μεινουνε και τα καλλυτντικα που θα πληρωσεις .

Με το καλο κοριτσι μου να γινει ο γαμος σου , απλως ηθελα να σου ευχηθω μιας και δεν εχω ιδεα απο μακιγιερ , στο γαμο μου βαφτηκα μονη και ειχα μεγαλη επιτυχια , πολλοι δεν το καταλαβαν καν , αμα πιανει το χερι σου καντο μονη σου και θα σου μεινουνε και τα καλλυτντικα που θα πληρωσεις .

Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα.....δυστυχως το χερι μου δεν πιανει οποτε θα χρειαστω την μακιγιεζ.Οποια αλλη κοπελα γνωριζει κατι θα με βοηθησει πολυ.....

Ο αδερφός μου είναι διπλωματούχος μακιγιερ από Τει Θεσ/νίκης, με έβαψε στο γάμο μου τον Σεπτέμβριο και με έκανε κουκλάρα και αγνώριστη, χωρίς υπερβολές!!!!

Νομίζω πως δεν έχει πρόβλημα να κατέβει Λαμία.

Αν θες στείλε π.μ.

433965qzur0la2nd.gif

Κοριτσια δεν ηξερα που να γραψω το θεμα που με απασχολει και τελικα το παραθετω εδω:παντρευομαι τον αυγουστο και ακομη δεν εχω βρει μακιγιεζ.Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη?Α και επισης να μπορει να ερθει εκτος αθηνων?ο γαμος θα γινει στη λαμια.

Α καλά εγω παντρευομαι Σεπτεβριο και ακομα δεν εχω βρει τπτ απολύτως...οποτε χαιρομαι πολυ για σενα αν το μονο που σου λειπει ειναι η μακιγιεζ!!!Εχω 2-3 στο μυαλο μου με τις οποιες θα κανω καποια δοκιμαστικα...θα ρωτησω και αν καποια μπορει να ερθει προς Λαμια θα σε ενημερωσω.

Η ωρα η καλη!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Σας εύχομαι η ώρα η καλή κι ό,τι έχετε ονειρευτεί να το απαντήσετε στο γάμο σας.

Για ό,τι αφορά το θέμα του μακιγιάζ, μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα καλλυντικών με τις επώνυμες μάρκες, όπου σε κάθε μάρκα η πωλήτρια είναι συνήθως μακιγιέζ και μπορεί να επιμεληθεί το μακιγιάζ του γάμου σας. Κλείνετε ένα ραντεβού για δοκιμαστικό κι εάν σας αρέσει, συζητάτε τις λεπτομέρειες για το γάμο σας. Το έχουν κάνει αρκετές γνωστές μου κι έμειναν πολύ ικανοποιημένες. Προσωπικά, δεν το έκανα κι εμπιστεύτηκα μαμά φίλης, η οποία είναι αισθητικός κι ήμουν επιεικώς απαράδεκτη. Άλλο θέμα αυτό.:-(

• 2 weeks later...

Έχω να σου προτείνω την δασκάλα της αισθητικής μου ή τον γίο της, είναι καθαρά επαγγελματίες. Για ένα φεγγάρι είχα παρακολουθήσει ΙΕΚ αισθητικής για καθαρά προσωπική ευχαρίστηση και ενημέρωση και εκεί τους είχα γνωρίσει. Πάντως πιστεύω ότι για να έρθουν Λαμία θα πρέπει να πληρώσεις ένα αρκετά σεβαστό ποσό, διαφορετικά αμφιβάλλω αν θα τους ενδιαφέρει. αν θες στείλε πμ να κοιτάξω να σου δώσω τα στοιχεία τους.

Η Λαμια ειναι μεγαλη πολη

Σιγουρα υπαρχουν μακιγιεζ κι εκει ωστα να μην πληρωσεις εξτρα εκτος εδρας

Εγω μενω σε πολη με 10.000 κατοικους και με πρωτη σκεψη φερνω στο μυαλο μου τουλαχιστον 5-6 κοπελες

Με το καλο ο γαμος

4

Και 'γω θα σου πρότεινα να ψάξεις στη Λαμία να βρείς κάποια κοπέλα!

Για να έρθει κάποιος από μακρια, το κόστος θα είναι ανάλογο!!

Στα καταστήματα με καλλυντικά όλες, σχεδόν, οι κοπέλες αναλαμβάνουν μακιγιαζ!!

Κάνε πρώτα ένα δοκιμαστικό και μην ντραπείς να πεις όχι, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει!!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Διαφημίσεις

εγω εχω την κουμπαρα μου εαν ενδιαφέρεσαι ειναι αισθητικοσ ths dior κανει εκλπηκτικη δουλεια εχει ξαναπαει εκτος αθηνων εαν θες λεπτομερειεσ στειλε μου πμ

ν δουμε εαν εχει και ελευθερο

ff033a3307.png