Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κανουμε τα πρώτα γενέθλια του γιου μας

το θέμα θα θέλαμε να ειναι ο Gubby bear

αλλα δεν βρίσκουμε πουθενά κάτι ανάλογο

για το πάρτυ μας , οπως χαρτοπετσέτες

καπελακια, διακοσμητικά, μπαλονια ,πιατακια ποτηρακια

και τα συναφή . Μήπως έχετε υποψιν ΄σας κάτι

θα με υποχρεώνατε

Ευχαριστώ

h1j3ge0poz8uv790.png

Διαφημίσεις

μπορεις να χρησιμοπιησείς το πράσινο χρώμα για τα πιατάκια - χαρτοπετσέτες κτλ

και το προσκλητήρια να τα φτιάξεις εσύ στο word. Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω

1gGKp3.png

μπορεις να χρησιμοπιησείς το πράσινο χρώμα για τα πιατάκια - χαρτοπετσέτες κτλ

και το προσκλητήρια να τα φτιάξεις εσύ στο word. Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω

κι εγώ το ίδιο θέμα σκεφτόμουν να κάνω για την επόμενη βδομάδα που θα γιορτάσουμε τα πρώτα του γενέθλια!!! αν και μικρός έχει πάθει παράκρουση με το παριζάκι, είναι τρισευτυχισμένος το μανάρι μου!!!!:P

Καλή ιδέα για το πράσινο χρώμα, για το προσκλητήριο είχες κάτι υπόψη σου???? για τη δημιουργία του που λες με το word???

κι εγώ το ίδιο θέμα σκεφτόμουν να κάνω για την επόμενη βδομάδα που θα γιορτάσουμε τα πρώτα του γενέθλια!!! αν και μικρός έχει πάθει παράκρουση με το παριζάκι, είναι τρισευτυχισμένος το μανάρι μου!!!!:P

Καλή ιδέα για το πράσινο χρώμα, για το προσκλητήριο είχες κάτι υπόψη σου???? για τη δημιουργία του που λες με το word???

Καλυτερα με το word αν θες βοήθεια μου λες ή στειλε μου το κειμενάκι να σου φτιάξω τίποτα.. Καλη ιδέα επίσης για δωράκι για τα παιδιά είναι να γράψεις το τραγουδάκι σε dvd - cd και να τα δώσεις για δωράκια.. Τούρτα επίσης δεν νομίζω να μην βρεις .. αλλιώς πήγαινε στο ζαχαροπλαστείο μια φωτο και να στην φτιάξει ( μια φορά είχα φτιάξει έτσι στον σύζυγο - την μηχανή του)

Οτι θες μου λές χαρα μου να σε βοηθήσω

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

ξερει καμια αν στην θεσ.νικη υπαρχει καμια εταιρεια που ντυνει καποιον gummy bear για να διασκεδασει -απασχολησει τα παιδια σε παρτυ (τυπου κλοουν)

Δεν ξέρω για Θεσσαλονική αλλά μια φίλη που δουλεύει σε παιδότοπο μου είπε ότι παιρνουν ακριβά αν έρθει..αν πάρεις αυτον με την εταιρεία που τον έχει..

1gGKp3.png

Στο πρώτο cd που έδωσε ο τηλεθεατής, στο χαρτάκι μέσα έχει το τηλέφωνο της εταιρίας όπου παίρνεις για να έρθει o gummi bear στο πάρτυ σου. Εχω πάρει μερικές φορές αλλά δεν το σηκώνει κανείς.Φρονίμου λέγεται η υπεύθυνη. Αν ενδιαφέρεσαι να το κοιτάξω γιατί το έχω στο αυτοκίνητο. Ανεπιβεβαιωτες(!) πληροφορίες μου λένε ότι παίρνει 1500 ευρώ ο γνήσιος!Και το κακό είναι πως δεν υπάρχουν μαιμούδες!! Εχουν τα δικαιώματα!

Εχεις δίκιο Vicky 222

Δυστυχώς υπάρχει μια εταιρία που έχει τα δικαιώματα και δεν επιτρέπει την αντιγραφή και χρήση του ( το έψαξα λόγω επαγγέλματος) . Ίσως και γι αυτό δεν υπάρχουν και είδη πάρτυ.

Μια φίλη μου τους πήρε τηλέφωνο για να ρωτήσει αν μπορεί ο gummy να εμφανιστεί στο τραπέζι της βάπτισης της κόρης της. Της είπαν ότι παίρνει 1200 Ευρώ + ΦΠΑ, δηλαδή 1400 περίπου για μισή ώρα, όπου θα τραγουδούσε και θα έπαιζε με τα παιδία. Βέβαια δεν ξέρω τι θα πρωτοπρολάβαινε να κάνει μέσα σε μισή ώρα.

kh4Ap3.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...
ξερει καμια αν στην θεσ.νικη υπαρχει καμια εταιρεια που ντυνει καποιον gummy bear για να διασκεδασει -απασχολησει τα παιδια σε παρτυ (τυπου κλοουν)

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ Κ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΔ. ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΚΟΙΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εχεις δίκιο Vicky 222

Δυστυχώς υπάρχει μια εταιρία που έχει τα δικαιώματα και δεν επιτρέπει την αντιγραφή και χρήση του ( το έψαξα λόγω επαγγέλματος) . Ίσως και γι αυτό δεν υπάρχουν και είδη πάρτυ.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ GUMMY -ΜΑΙΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΧΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ- ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ. ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.. ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Στο πρώτο cd που έδωσε ο τηλεθεατής, στο χαρτάκι μέσα έχει το τηλέφωνο της εταιρίας όπου παίρνεις για να έρθει o gummi bear στο πάρτυ σου. Εχω πάρει μερικές φορές αλλά δεν το σηκώνει κανείς.Φρονίμου λέγεται η υπεύθυνη. Αν ενδιαφέρεσαι να το κοιτάξω γιατί το έχω στο αυτοκίνητο. Ανεπιβεβαιωτες(!) πληροφορίες μου λένε ότι παίρνει 1500 ευρώ ο γνήσιος!Και το κακό είναι πως δεν υπάρχουν μαιμούδες!! Εχουν τα δικαιώματα!

:shock::shock::shock::shock: Πόσο;;;;;

Τον άντρα μου θα έντυνα gummy bear και θα τον έβαζα να κάνει τούμπες!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΕΙ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο GUMMY

EINAI ΣΑΝ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΣΙΚΑ

Διαφημίσεις

• 1 month later...

εκανα περυσι το καλοκαιρι παρτυ gummy bear ηρθε ντυμενος τελειος απο τα "ανεμοσκορπισματα" 80 ευρω μιση ωρα - Θεσσαλονικη- το πιο φθηνο κι εμενα κατι τρελλα ποσα μου λεγανε..... τα παιδια περασαν τελεια!!! καναμε και τουρτα gummy bear αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω....υπαρχουν ενα σωρο "μαιμουδες" ολοιδια ειναι απλα για να μην μηνυθουν το ονομαζουν πρασινο αρκουδακι η κατι αλλο αλλα στο τηλεφωνο το ζητας κανονικα.....

εκανα περυσι το καλοκαιρι παρτυ gummy bear ηρθε ντυμενος τελειος απο τα "ανεμοσκορπισματα" 80 ευρω μιση ωρα - Θεσσαλονικη- το πιο φθηνο κι εμενα κατι τρελλα ποσα μου λεγανε..... τα παιδια περασαν τελεια!!! καναμε και τουρτα gummy bear αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω....υπαρχουν ενα σωρο "μαιμουδες" ολοιδια ειναι απλα για να μην μηνυθουν το ονομαζουν πρασινο αρκουδακι η κατι αλλο αλλα στο τηλεφωνο το ζητας κανονικα.....

!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι αχρηστη αδυνατον να την ανεβασω τη φωτο!!!!!!!!!

Κανουμε τα πρώτα γενέθλια του γιου μας

το θέμα θα θέλαμε να ειναι ο Gubby bear

αλλα δεν βρίσκουμε πουθενά κάτι ανάλογο

για το πάρτυ μας , οπως χαρτοπετσέτες

καπελακια, διακοσμητικά, μπαλονια ,πιατακια ποτηρακια

και τα συναφή . Μήπως έχετε υποψιν ΄σας κάτι

θα με υποχρεώνατε

Ευχαριστώ

Καλησπερα,

εχω κι εγω ενα γιο 16 μηνων που εχει παθει παρακρουση με τον Gummy Bear και σκεφτομαι απο τωρα τα 2α του γεννεθλια να εχουν αυτο το θεμα:shock::shock::shock:Ψαχνω λιγο το θεμα αν και αργουν τα δικα μας ακομα και οτι βρω θα σου το βαζω.

Για τουρτα δες εδω http://www.partycakes.gr/paidika.html

..μαμα τωρα ξερω..

..συνεχιζω

εδω θα βρεις να αγορασεις μια στολη-μασκοτ http://www.dhgate.com/green-gummy-bear-mascot-costume-adult-size/p-ff8080812640848f0126729ea0f0353b.html

που μπορει να ντυθει καποιος γνωστος σου.Ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεται να κανει πολλα πραγματα,τα παιδακια και μονο που θα το βλεπουν θα διασκεδαζουν.

Κι εδω πιο οικονομικη απλη στολη

http://www.e-seasons.gr/wwwgreek/pr_dtls.asp?mc_id=39&sc_id=285&pr_id=2905&thisPage=1&ssc_id=55

..μαμα τωρα ξερω..

..εδω θα βρεις πιρουνακια-πιατακια-ποτηρακια και... ιδεες για αλλα θεματα παρτυ σε περιπτωση που τα βρεις σκουρα με τον gummy bear:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=264&product_id=37601

Επισης για προσκλητηριο θα μπορουσες να βρεις μια φωτο στο ιντερνετ του gummy bear και να την εκτυπωσεις σε χοντρο χαρτι για καρτες στο μεγεθος που θελεις,να κοψεις στο περιγραμμα και να εχεις ενα "'ζωντανο"

gummy bear προσκλητηριο οπου απο πισω θα γραφεις τις πληροφοριες του παρτυ!!!!!!

Διαλεξες δυσκολο θεμα αλλα αν κανεις πραγματα μονη σου θα τα καταφερεις;)

Αν βρω κατι αλλο εδω ειμαστε..

..μαμα τωρα ξερω..

• 3 months later...