2αγοράκια Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Βαφτιζω τον μικρο μου μεσα μαρτιου και συνδυαζω και γενεθλια.Τι να βαλω ρε κοριτσια??Να το αφησω για τελευταια στιγμη?Φοβαμαι τελικα μην κρατησει ο Χειμωνας ως τοτε. Quote Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΟΥΝΟΥ Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 κανουνε βαφτισια την σαρακοστη?παντως αν τελικα το κανεις το μαρτη σιγουρα θα εχει χειμερινο καιρο.τον μαρτη βγαζει πολυ κρυο συνηθως.ετσι βγηκε και το μαρτης γδαρτης Quote Αγορακια μου σας λατρευω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2αγοράκια Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Κανουν βαφτισια την Σαρακοστη,μονο γαμους δεν κανουν.Ειπα να τα κανω μαζι με τα γενεθλια γιατι περυσι ηταν γλυκος ο Μαρτιος, να δουμε φετος που δεν εχει χειμωνιασει ακομα.. Quote Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΟΥΝΟΥ Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 παντως σιγουρα θα χρειαστεις χειμερινα ρουχα.η κουνιαδα μου βαφτισε μαρτιο και θυμαμαι φορουσαμε παλτο...κι εμεις και το μωρο Quote Αγορακια μου σας λατρευω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΟΥΝΟΥ Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 κι εσυ με 2 αγορια σαν εμενα..αχχχ σε βλεπω κι εσενα να σιδερωνεις σωβρακοφανελα με την σεσουλα Quote Αγορακια μου σας λατρευω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2αγοράκια Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Χαχα το σιδερο...η πλακα ηταν τωρα στις γιορτες που και οι 3 φοραγαν πουκαμισα..Θα τους μαθω να τα σιδερωνουν μονοι τους!!:p Quote Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΟΥΝΟΥ Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 ξεφυγαμε παλι.... κανε τη βαπτιση μαιο να φορεσεις και κανενα σεξυ φορεματακι...τα πουλακια κελαιδουν,η φυση ανθισμενη.πιο καλα Quote Αγορακια μου σας λατρευω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts