Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΝΑ ΠΑΡΩ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εγώ έχω το peg perego, δεν μπορώ να πω ότι μου έβγαλε κανένα πρόβλημα, έχω το 3σε1 και το χρησιμοποιεί τώρα και ο αδερφός του άντρα μου για τον μπεμπη του. Όλα καλά. Απλά δεν μπορώ να συγκρίνω γιατί δεν είχα το άλλο ούτε και κάποια φίλη μου το είχε οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλύτερο. Με το δικό μου πάντως είμαι ευχαριστημένη γιατί μεγάλωσε την κόρη μου, μεγαλώνει τον ανηψιό μου και αντέχει και για να κάνω και εγώ και δεύτερο παιδάκι. Τα έβγαλε τα λεφτά του. :P

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Εχω το peg perego switch και εχω και το mclaren techno xt. Το πρωτο ειναι πολυ βαρυ, το δευτερο παναλαφρο. Αυτο βεβαια δεν ειναι απαραιτητα καλο (μονο για το βαλε βγαλε στο αυτοκινητο), γιατι αν κρεμασω μια τσαντα στο mclaren χωρις το παιδι στο καροτσι, θα αναποδογυρισει! Δεν ξερω τι διαφορα υπαρχει στο xl και στο xt, φανταζομαι πως ο σχεδιασμος δε θα διαφερει πολυ. Φυσικα πιανει και λιγοτερο χωρο στο αυτοκινητο.

για το peg perego δεν ξερω. εγω εχω το mac laren κ τοσο καιρο τωρα δεν εχει παθει τιποτα! ειμαι πολυ ευχαριστημενη κ αν χρειαστει να παρω καροτσι το ιδιο θα ξαναπαιρνα. ειναι απ τα ακριβα βεβαια αλλα στο καροτσι αξιζει να παρει καποιο πιο γερο.κ ειναι κ πολυ ανετο για το μωρο να καθεται κ να ξαπλωνει.το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει "μπαρα" μπροστα για να ακουμπαει ο μικρος τα χερια του.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις