Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χριστοδουλιας γιαννης-ιασω

Recommended Posts

τον εχει καμια ως γιατρο?ειναι στο ιασω πηγα μια φορα να με δει μου φανηκε πολυ καλος κ ελυσε αμεσως το προβλημα μου.εχει καμια εμπειρια γεννας με το συγκεκριμενο γιατρο?η εχετε ακουσει κατι γι αυτον?ευχαριστω πολυ.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Διαφημίσεις

elisabeth καλησπέρα,

ο Χριστοδουλάς είναι ο γιτρός μου εδώ και 12 χρόνια από τότε που πήγα πρώτη φορά σε γιατρό. Είναι καταπληκτικός με έχει βοηθείσει και μου έχει λύσει όλα τα προβλήματα που είχα μέχρι στιγμής(πολυκυστικές, ινομύομα, κύστη ωοθήκης). Δεν έχω κάνει ακόμα παιδάκι, τώρα προσπαθούμε με τον άντρα μου, είχα μια παλύνδομη πρίν 1 μήνα, αλλά έχει γεννήσει η αδερφή μου με τον Χριστοδουλιά και έχει τις καλύτερες αντυπώσεις. Είναι πολύ ήρεμος κατά τη διάρκεια του τοκετού και αυτό τη βοήθησε πολύ. Βέβαια όλα αυτά αυτά είναι υποκειμενικά...

ο πρωτος μου γιατρος στα 17 μου οταν πηγα!!! εξαιρετικος ανθρωπος συζητισιμος. ο μονος λογος που τον αλλαξα ηταν γιατι πηγαινα στις 4 και εφευγα στις 9 οπως καταλαβαινεις οταν δεν εχεις προβλημα η εκγυμοσυνη ειναι πολλες οι ωρες. η μητερα μου παει ακομα οπως και πολλες φιλες. εχει το ιατρειο του στην πατησιων και αλεξανδρας . τρομερος τυπος!!! να πας.

eHrnp2.png

xuOPp2.png

• 4 weeks later...

σας ευχαριστω για τις απνατησεις σας!ειναι οντως πολυ συζητισιμος κ φαινεται να ναι πληρως ενημερωμενος για τα περισσοτερα θεματα.βεβαια οπως ειπατε εχει μεγαλη αναμονη στο ιατρειο ελπιζω μονο να μην ειναι ετσι και στην εγκυμοσυνη.παντως εμεινα ευχαριστημενη.ευχαριστω κ παλι.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥