Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ

juicy

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και Χρονια πολλα...

δεν ξερω ποιος μπορεί να με βοηθήσει ΄με το πρόβλημά μου...

εχω ενα κοριτσάκι 9 μηνών εδώ και ένα μήνα δεν μπαίνει στο καρότσι, θέλει να κυκλοφορούμε μόνο αγκαλια.

Όταν προσπαθώ να την βάλω κλαίει με αναφυλητά και τεντώνει πίσω το κεφάλι της και τα πόδια της και φυσικά δεν την βάζω!!

Αν έχετε καμιά ιδέα πώς μπορούμε να το λύσουμε το προβλημα!!!

Διαφημίσεις

Το περασαμε οταν αρχισε να περπαταει-ηθελε συνεχεια να περπαταει στο δρομο μονητης κι ολας χωρις να την κραταμε...την αγνοησα και προχωρησα το καροτσι..μετα απο 5 λεπτα σταματησε..ειμασταν διακοπες και φτασαμε στο λιμανι μετους ανθρωπους και την ωραια θεα και απασχοληθηκε

Σιγουρα θα περασει.Η δικη μου φαντασου ειναι 2χρ σχεδον τωρα και ζηταει συνεχεια βολτα με το καροτσι

Μπορεις να δοκιμασεις να την βαλεις λιγο πιο ορθια ή λιγο πιο ξαπλωτη και φυσικα να μην την ακους και να ξεκινας κατευθειαν για τον προορισμο σας. εμενα εκνευριζεται οταν ειμαστε στασιμη (πχ στην ουρα για να πληρωσουμε) οταν κινουμαστε το ξεπερναει..

Μπορεις να δοκιμασεις να την βαλεις λιγο πιο ορθια ή λιγο πιο ξαπλωτη και φυσικα να μην την ακους και να ξεκινας κατευθειαν για τον προορισμο σας. εμενα εκνευριζεται οταν ειμαστε στασιμη (πχ στην ουρα για να πληρωσουμε) οταν κινουμαστε το ξεπερναει..

Και νομιζα οτι μονο η δικη μου το κανει αυτο...εχω δει παιδακια που καθονται αβιαστα στο καροτσι τους σε ακινησια και λεω κοιτα να δεις...Εχει ξεσηκωσει ολοκληρη εφορια η δικη μου μια φορα που δεν μας διναν τη σιρα τους και βεβαια μαε την εδωσαν...:lol:

Διαφημίσεις

Και νομιζα οτι μονο η δικη μου το κανει αυτο...εχω δει παιδακια που καθονται αβιαστα στο καροτσι τους σε ακινησια και λεω κοιτα να δεις...Εχει ξεσηκωσει ολοκληρη εφορια η δικη μου μια φορα που δεν μας διναν τη σιρα τους και βεβαια μαε την εδωσαν...:lol:

Εμας δεν μας εχουν δωσει ποτε... Και εχω δυο και τσιριζουν (και εγω ουρλιαζω απο μεσα μου)

Το θέμα δεν είναι πως γκρινιάζει όσο κάθεται...το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ ούτε να την βάλω να κάτσει!!!

Θα κανεις οσο πιο γρηγορα μπορεις και θα προσπαθεις να μην την ακους..

Το θέμα δεν είναι πως γκρινιάζει όσο κάθεται...το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ ούτε να την βάλω να κάτσει!!!

Σιγουρα δεν ειναι πιο δυνατη απο σενα...κρατα κοντρα το καροστι και δες την με γρηγορες κινησεις.ετσι εκανε και οι δικη μου και μια δυο τον βρηκα τον τροπο..Μην ταραζεσαι οταν τσιριζει..οσο μεγαλωνιει θα καταλαβει οτι δεν σε απασχολει που φωναζει και θα σταματησει να το κανει για να περασει το δικο της γιατι απλα δεν θα περναει...

Εμας δεν μας εχουν δωσει ποτε... Και εχω δυο και τσιριζουν (και εγω ουρλιαζω απο μεσα μου)

σε αυτη την περιπτωση ξεπερνας την ουρα μονη σου και προχωρας μπροστα..Ελεος..!!!!το εκανα και εγω αυτο καποια φορα που δεν μου διναν σειρα και ας τολμουσε κανεις να μου τιποτα...Υποτιθεται προηγουνται τα μικρα παιδια

παρε καροτσι μπαστουνι μπας και νιωθει πνιγμενη στο αλλο ..... το περασα και εγω .... καπου εκει αρχιζουν τα πιο πολλα και τσινανε παντως εμεις εκει 9-10 μηνων τελικα πηρα ενα πολυ πολυ απλο μπαστουνι και βρηκα την υγεια μου καθεται .... ωωωω ναιιιι

καλη χρονιαααααααααααααα

Διαφημίσεις

Μη δίνεις σημασία, αγνόησε την και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις. Όταν δει ότι δεν περνάει το δικό της, θα σταματήσει να το κάνει. Το έχω περάσει, επί δύο. Και οι δύο μαζί ταυτόχρονα. Αφού είχα σκεφτεί ακόμα και να σταματήσω να τις βγάζω βόλτα, τόσο πολύ. Αλλά επέμενα, και τώρα μόνο που δεν χειροκροτάνε όταν βλέπουν το καρότσι τους.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

σε αυτα τα θέματα υπάρχουν τελείως διαφορετικές αντιμετωπίσεις

η μια ειναι parentοκεντρική και λεει .... σχεδόν αυτό που λεει η tashou ...ο γνωμονας δλδ ειναι η ευκολία του γονέα

και η αλλη αποψη ειναι παιδοκεντρική που λεει ...ε αφου δεν θελει το παιδι ...μη το ζορίζεις ...! δεν θελει τελος !

εγω σε καποια ειμαι παιδοκενρική και σε καποια αλλα parentοκεντρική !

αναλογα της αντοχές μου σαν μονογενεική !

(for the revord η μικρη ηταν με sling και pouch πανω μου .... και καρότσι με την γιαγια ....μια φορα το 3μηνο ....)

με βόλευαι ετσι κι αλλιως να την βγαζω βόλτα και με ενα ζευγαρια χερι (=δυσκολία καροτσι αμαξι κλειδια μπες βγες κλπ) με το sling !

ευτυχησμενο το 2010!

Ξέρεις, καμιά φορά δεν είναι μόνο θέμα ευκολίας του γονέα. Όταν έχεις, πχ. δύο μωρά και είσαι μόνος σου εντελώς και πρέπει παράλληλα να κάνεις εξωτερικές δουλειές που δεν επιδέχονται αναβολη και τα παιδιά αρνούνται κατηγορηματικά να κάτσουν στο καρότσι τους, πρέπει με κάποιον τρόπο να τα πείσεις ότι δεν έχουν άλλη επιλογή, όπως δεν έχεις κι εσύ. Αυτά για την ιστορία, για να μην αφήνονται λάθος εντυπώσεις.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Η αναφορά μου ήταν για οικογενεία με ΕΝΑ παιδι διότι είχα την αίσθηση οτι ενα εχει η κυρία

αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων !

Σαφώς και οι οικογενειες με δυο και παραπάνω παιδιά στην ίδια ηληκία αντιμετωπίζουν καποια πραγματα τελειως διαφορετικά γιατι και η φύση - σύνθεση της οικογενειας ειναι τελείως διαφορετική , που παραόλα αυτά η σταση μπορεί να παραμείνει parentoκεντρική ... ή παιδοκεντρική (στα όρια του ανθρωπινος δυνατού ΠΑΝΤΑ)!:wink:

• 8 months later...

εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με την βόλτα με το καρότσι.Ο μικρός μου (2,5 μηνών) όταν βγένουμε βόλτα κάθεται ένα μισάωρο το πολύ μια ώρα που θα κρατήσει ο ύπνος του και μετα αρχίζει γκρήνια και κλαματα.Αναγκαστηκά τον παίρνει ο μπαμπάς αγκαλιά και η μαμά γυρνάει με ένα άδειο καρότσι.Φάντάζεστε τη βόλτα όταν είμαι μόνη!Μόνο που δεν τρέχω για να προλάβω να κάνω τις δουλιές μου και να γυρήσω σπίτι πριν τον πιάσει το στραβό του.Γιατί γίνεται αυτό;Στην αρχή φαίνεται να του αρέσει μετά τι παθένει;Μήπως πρέπει να σηκώσω λίγο την πλάτη του καροτσιού;

Διαφημίσεις

εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα με την βόλτα με το καρότσι.Ο μικρός μου (2,5 μηνών) όταν βγένουμε βόλτα κάθεται ένα μισάωρο το πολύ μια ώρα που θα κρατήσει ο ύπνος του και μετα αρχίζει γκρήνια και κλαματα.Αναγκαστηκά τον παίρνει ο μπαμπάς αγκαλιά και η μαμά γυρνάει με ένα άδειο καρότσι.Φάντάζεστε τη βόλτα όταν είμαι μόνη!Μόνο που δεν τρέχω για να προλάβω να κάνω τις δουλιές μου και να γυρήσω σπίτι πριν τον πιάσει το στραβό του.Γιατί γίνεται αυτό;Στην αρχή φαίνεται να του αρέσει μετά τι παθένει;Μήπως πρέπει να σηκώσω λίγο την πλάτη του καροτσιού;

Αυτό ακριβώς πάθαινα και εγώ με τον μικρό μου!!!!!Σαν να περιγράφεις εμένα!!:-P:razz:Πιστεύω οτι είναι λίγο μικρούλης για αυτό!Εμένα μέχρι και 4 μηνών δεν ήθελε το καρότσι:( Τον έβγαζα βόλτα μόλις ξυπνούσε που ήταν κεφάτος και καθόταν το πολύ 20λεπτά!!Μετά γκρίνιαζε και τον παίρναμε αγκαλιά.Και εγώ σκέφτηκα αυτό για την πλάτη του καροτσιού και του την ανέβασα μια σκάλα.Βοήθησε λιγάκι!!Καν'το!!Τώρα που είναι 5,5μηνών κάθεται 1-1,5 ώρα στο καρότσι.Με την πλάτη σηκωμένη όμως!Ξάπλα δεν του αρέσει.Πιστεύω όσο θα μεγαλώνει θα του αρέσει..μην στεναχωριέσαι!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Καλά κι εμας δεν καθεται σε ησυχια, καθεται στο καρότσι, βαριέται θέλει αγκαλια, πιάνεται αγκαλιά, την βάζουμε στο καροτσι, αλλάζουμε καμια 50αρια φορες το ύψος της πλάτης για να ξεπιάνεται, της δίνω και ένα-ένα παιχνίδι για να ξεχνιέται και περνάει η ωρα......είναι και πολυ μικρό το δικό σου, σκέψου ότι εμας σε αυτή την ηλικία οοοοοοολη μερα έκλαιγε και στο σπίτι και στη βόλτα καλά για ύπνο ΔΕΝ το συζητώ καν(κολικοι) εντάξει μην περιμένουμε να κάθονται και αγαλματάκια η παιδίατρος μου είχε πει ότι και αυτα βαριούνται σαν κι εμας και κουράζονται πρέπει να έχουμε υπομονή!!!!

ΥΓ μηπως στο καρότσι την εχεις γυρισμένη προς τα εσένα και βαριέται??